bende aynı durumdayım hiç ümidim kalmadı artık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
arkadaşım yumurtan gercekten büyümüş maşşlh şimdi senden yumurta akı kıvamında akıntı gelıyormu klomen hapından 4,,5 gun sonra???
ayyy böyle yapmayalım destek olalım birbirimize bende bazen çok ümitsizliğe düşüyorum ama vardır zamanı diyorum
canım olmuyor işte insan bir yerde tıkanıyor baş edemiyor çevremdeki benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu milletin lafları bir yere girince tembel çıktınız bir işi başaramadınızlar vs artık dayanamıyorum.
İnan bende aynı durumdayım ama elden bişey gelmiyor benim çevrem anladı ztn olmadığını yüzüme bişey demiyor demese ne olur ki bu çevreyi boşvermeli kim ne demiş sana laf eden emin ol senden daha kötü durumdadır yada başka bişeyini çekemiyordur..kuzenimin 2 .çocuğu oldu arkadaşım 2. ciye hamile her hamile haberlerini duyduğumda çok ağladım
selam kızlar sabah aşılamam yapıldı evde yatıyorum şimdi biraz ağrım var o kadar olur o kadar da doktor bunun güzel bi şey olduğunu söyledi şimdi günler yine geçmek bilmeyecek ALLAHIM inşaallah bu ay hayal kırıklığına uğramam...
işte aynı sorunu yaşıyorum hava atmak için millet hamileyim diye arıyor yada ay korunurken nasıl olduysa hamile kalmışım diyor bu sefer benim sinirlerim bozuluyor evde huzurluk oluyor eşim çok sakindir zamanı vardır olsun onun ki hemen oldu diye bizim kide hemen mi olcak dedikçe daha fazla sinirleniyorum bilmiyorum ki Rabbim büyük duadan başka kapımız yok işte.
doğru canım hepsi sınav elimizden bi şey gelmiyor ben ağlamıyorum eve kadar dayanıyorum hatta evin kapısı var ya çıkar çıkmaz ağlıyorum kendimi yıpratıyorum başka bir şey yapmıyorum sen ne güzel çalışıyormuşsun ben tüm gün evdeyim onu da sıkıntı ediyorum en azından sosyal bir ortam olsa oda yok sinema cafe tiyatro bakalım hayırlısı başını şişirdim kusura bakma ne olur.
canımmmm nasılsın ağrın felan var mı?günlerin nasıl geçiyor merak ettim seni yaz arada.
Canim cok sevindim ya insallah hadi bebis haberlerinide aliriz ..:)dualarim seninle...:)
kızlar ben adet oluyorum sanırım dünden beri sancılarım vardı zaten bekliyodum
ümitlerim önümüzdeki aya kaldı dicem ama zerre ümit kalmadı bende ALLAHIM bize yardım et ne olur
bende aynı durumdayım hiç ümidim kalmadı artık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
kızlar ben adet oluyorum sanırım dünden beri sancılarım vardı zaten bekliyodum
ümitlerim önümüzdeki aya kaldı dicem ama zerre ümit kalmadı bende ALLAHIM bize yardım et ne olur
Çevrenin anlayışlı olmaması ne kötü..
Bak biz bi komşunun kızına bebek görmeye gittik 3-4 komşu hep birlikte falan o kızında 5 sene olmadı o da dr lara gitti aşılamada yaptırmış olmamış sonra kendiliğinden oldu çok çalışıyordu mesaiye falan kaldığım dönem oldu diyor hiç aklımda yoktu sonra otururken bebekten falan konuşurken kızda bende çok uğraştım falan diyince bende beklemek çok zor diyip başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya ama nasıl ağlıyorum kendimi tutamıyorum annem şok oldu niye böyle yapıyosun falan komşular da var ben çok duygusalım diyip olayı kapatmaya çalıştım ama sonra kendime çok kızdım onların yanında ağladığım için sonrada amaaaan dedim kim ne düşünürse düşünsün.
Nereye kafamı çevirsem ya hamile ya bebeği var.. diyorum rabbim beni sınıyor sabredip isyan etmezsem bana da verecek.Kuzen, arkadaş, arkadaşın arkadaşı, kuzenin arkadaşı, komşu herkes mi hamile olur yaa.Artık bebek görmelere de gitmicem.
Ama işyerinden arkadaşımın bebeği oldu ona gitmem lazım bu hafta sonu.Yani hep bi sınav................
arkadaşım yumurtan gercekten büyümüş maşşlh şimdi senden yumurta akı kıvamında akıntı gelıyormu klomen hapından 4,,5 gun sonra???
kafanı karıştırmıyım ama eşinin spermleri sınırdaysa doktor aşılama yapması gerek eger sende hersey normalse..
canım benim iyiyim şimdilik merak içindeyim yine hayal kırıklığı yaşayacağım diye çok korkuyorum bu ay fazla akıntım oluyo niye bilmiyorum .. ağrılarım geçti normal hayata döndüm yani hepimiz için beklemek zor ama aşılamadan sonra beklemek de bi ayrı oluyo cnm daha stresli.. ayın 21 inde adet olmam gerek ki inşaallah olmam .. beklemedeyim cnm sen ne yaptın hsg yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?