Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

özelden yazmak istedimde sana cnm buraya yenı uye oldugum için 100 yorum yapmam lazımmış yoksa dertleşmek isterdimm...
Bende insan yakinlariyla dertlesiyo ama onlarla ayni sorunu paylasmayinca anlamadiklarini zennediyo sen calisiyomusun evdemisin

ev hanımıyım 2 senelik evliyim cnm bizim psikolojmız iyi değil ya hamilelik haberi aldıgımdada üzülüyorum sakladıklarındada üzülüyorum dengem bozuldu

Son düzenleme:
ev hanımıyım 2 senelik evliyim cnm bizim psikolojmız iyi değil ya hamilelik haberi aldıgımdada üzülüyorum sakladıklarındada üzülüyorum dengem bozuldu
Bence herseyin zamani var bizimde olucak bigun sen evlenmeden once adet gecikmesi yasiyomuydun

yok hatta her ay 2gün erken oluyordum evlenınce değişti trioit cıktı onun tedavisini gördüm halada ilaç iiçiyorum triotte adet düzensizliği fena yapıyor benım bı ara 25 gün gecikti sonra eşim test yaptırdı spermle düşük cıktı sonra baya glifor kullandım hani önce trioitten olmuyo dıye klomen kullanmadım.tekrar eşim tahlil yaptıdı süper cıktı sonucu.. hersey bütün tahlillerimiz temiz cıkmasına ragmen olmuyor ankarada mehmet erdemin hastasıyım aralıkta klomene basladım olmadı bu ayda yumurta takıbı yapıyor beklıyoruz inşş

birde beyinden yumurtalıklara giden bi damar varmış cok stres yaparsak etkiliyormuş yumurtlamamıza onunda rolu cokmuşş doktorum öyle dedi..

Merhaba

Forumu uzun süredir takip edip üye olmama rağmen yeni yazıyorum.
3 yıllık evliyim 1 yıl deneyip hamile kalamayınca dr gittik herşey normal görünüyor dedi rahim filmi bile çektirdim çok şükür oda normal spermler normal doktorum direkt aşılamaya yönlendirdi bende netten araştırdığım kadarıyla klomeni öğrendim doktorum kesinlikle vermedi düşüğe neden oluyor dedi bende aşılamaya geçmeden önce ilaç tedavisini denemek istediğimden doktorumu değiştirdim ve geçen ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün bittikten bir gün sonra çağırmıştı dr um gittim yumurta 26mm olmuş ilaca çabuk cevap veriyorsun çok büyümüş bu ay çatlatma yapamayız ama kendiliğinden olabilir ilişkiye devam edin dedi neyse sonuç olarak bu ay hüsran..Şimdi yeniden gideceğim klomene başlayacağım.Sizler ilaca başladıktan sonra kaçıncı gün gittiniz kontrole???

hoş geldin cnm .. klomene 5 gün kullanıp ardından ilaç bitince 2 ya da 3 gün sonra kontrole gidiyosun yani doktorun söylemedi mi

fatmacım bende klomen kullandım günde 1 tane kullandım yumurtalarım 23mm olmuştu hatta çatlatma iğneside vuruldum ama olmadı bu 4.ayım olucak hiç bi problemimiz olmamasına rağmen hamile kalamıyorum klomeni 5 gün kullandıktan hemen sonra dr kontrolüne gidiceksin belirli günler vericek sana inşlh olur tatlımm

kizlar merhaba....carsamba doktora gittim sag ve solda birer tane yumurtam gelismis doktor asilama yapacagiz dedi dun gece ovitrelle yi vurdum yarin sabah asilima olacagim kizlar cok heyecanliyim dua edin bana ) . . .

Canim cok sevindim ya insallah hadi bebis haberlerinide aliriz ..:)dualarim seninle...:)

iyi günler arkadaşlar reglin 3 . günü yapılan tetlerim
fsh 4.94 lh 12.4 prolaktin 14.6
idi o ay doktorum klomen verdi gebelik olmadı ertesi ay tahlil yaptım yine regl 3.günü sonuçlarım
fsh 4.7 lh 6.48 çıktı birde resglin 23.günü progesteronum 0.27 sizce ne yapmam gerekir eşimde sperm normalden biraz az sizce ilaç tedavisini devam etmelimiyim.bu arada pko yapım var.

hoş geldin cnm .. klomene 5 gün kullanıp ardından ilaç bitince 2 ya da 3 gün sonra kontrole gidiyosun yani doktorun söylemedi mi

canım, dr um beni klomen bittikten 1 gün sonra çağırdı ve yumurtam 26 mm olmuştu çok büyümüş bu ay daha erken gitmem gerekmiyormu hatta ilaç bitmeden..

inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamanda...

arkadaşım yumurtan gercekten büyümüş maşşlh şimdi senden yumurta akı kıvamında akıntı gelıyormu klomen hapından 4,,5 gun sonra???

Son düzenleme:

kafanı karıştırmıyım ama eşinin spermleri sınırdaysa doktor aşılama yapması gerek eger sende hersey normalse..

kızlar ben adet oluyorum sanırım dünden beri sancılarım vardı zaten bekliyodum
ümitlerim önümüzdeki aya kaldı dicem ama zerre ümit kalmadı bende ALLAHIM bize yardım et ne olur

kızlar ben adet oluyorum sanırım dünden beri sancılarım vardı zaten bekliyodum
ümitlerim önümüzdeki aya kaldı dicem ama zerre ümit kalmadı bende ALLAHIM bize yardım et ne olur

bende aynı durumdayım hiç ümidim kalmadı artık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…