- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
merhaba kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ilaçsız kendiliğinden büyüyüp çatlıyomu diye.en son 16.güne kadar geldik 16 mm kadar büyüdü 18.gün gittiğimde yumurtlama olmicak dedi adetin 2. yada 3.günü gel dedi ilaca başlicaz bir yandan da çok korkuyorum ilaçla da olmassa diye bu arada hormon tahlillerim herşeyim normal.hayırlısı artık inşallah Allahım çok fazla aratmasın. bu tedaviden bende sonuç alırım.
merhaba arkadaşlar...sakın hiç birşey için üzülmeyin benimde 2.5 senedir evliyim fakat bebeğim olmadı..son 3 aydır klomen tedavisine başladım..tedavi boyunca yumuralarım çtlama boyutuna gelemedi..fakat adetlerim düzene girdi..geçtiğimiz ay doktoruma gitiğimde yumurtam bile oluşmamış bana öyle söyledi..neyse bu ay adet tarihimde adetim gelmedi göğüslerimde şişlik bel ağrım oldu..3 aydır düzene giren adetim bu ay gelmedi..dedim yine düzeni bozuldu sanırım ama bi yandan da insan acaba die düşünüyo..ve adetimden 4 gün geçtikten sonra dayanamadım ve ecaneden test aldım ...eve geldim yaptım çift çizgi çıktı inanamaım hemen kan tahlili yaptırduk 269 çıktı şok oldum..şimdi adetimden 10 gü geçti beta hcg 2000 oldu...hala ŞAŞKINLIK içerisindeyim...nasıl olduda hamile kaldım die çünkü doktor yumurta görememişti....Allah istedikten sonra her türlü olur merak emeyin..bende her ay o tek çizgiyi gördükçe kötü oluyodum..dua edin Allahtan isteyin o veriyo gerçekten...benim bebeği bi mucize yani...umudunuzu kaybetmeyin olmuyoolmıycak demeyin olmasa benim olmazdı..çokta kafanıza takmayın...elbet olur neden olmasınki diye düşünün...İNŞALLAH hepinizde en kısa zamanda hamile kalırsınız....
merhaba arkadaşlar...sakın hiç birşey için üzülmeyin benimde 2.5 senedir evliyim fakat bebeğim olmadı..son 3 aydır klomen tedavisine başladım..tedavi boyunca yumuralarım çtlama boyutuna gelemedi..fakat adetlerim düzene girdi..geçtiğimiz ay doktoruma gitiğimde yumurtam bile oluşmamış bana öyle söyledi..neyse bu ay adet tarihimde adetim gelmedi göğüslerimde şişlik bel ağrım oldu..3 aydır düzene giren adetim bu ay gelmedi..dedim yine düzeni bozuldu sanırım ama bi yandan da insan acaba die düşünüyo..ve adetimden 4 gün geçtikten sonra dayanamadım ve ecaneden test aldım ...eve geldim yaptım çift çizgi çıktı inanamaım hemen kan tahlili yaptırduk 269 çıktı şok oldum..şimdi adetimden 10 gü geçti beta hcg 2000 oldu...hala ŞAŞKINLIK içerisindeyim...nasıl olduda hamile kaldım die çünkü doktor yumurta görememişti....Allah istedikten sonra her türlü olur merak emeyin..bende her ay o tek çizgiyi gördükçe kötü oluyodum..dua edin Allahtan isteyin o veriyo gerçekten...benim bebeği bi mucize yani...umudunuzu kaybetmeyin olmuyoolmıycak demeyin olmasa benim olmazdı..çokta kafanıza takmayın...elbet olur neden olmasınki diye düşünün...İNŞALLAH hepinizde en kısa zamanda hamile kalırsınız....
hadi hayırlısı cnm RABBİM yanında olsun bu adet başlangıcın bebek haberini getirsin inş.kızlar dün adet oldum doktora yarın tekrar gidiyorum şans dileyin bana.
mrb cnm hoşgeldin klomeni içtiysen dr kontrolünde olman lazım mutlakameraba arkadaşlar ,bende bu ay klomen kullandım 3.günü başladım 5 gün kullandım,bitince hemen gittim doktorum 5 gün bekleyeceğiz ilaç bittikten sonra dedi,tamam dedim ,beş gün sonraya randevu verdi ama doktorum yoktu o günbende gitmedimm şimdi yumurtalıklarım ne halde hiç bilmiyorum ,hiç bi yerimde ne ağrı nede bişey ,bekliyorum artık ne olursa ( bıktım ben ya offf offf bu arada nerdeyse 2 ıllık evliyim ve hiç korunmadık ,eşimde de bende de hiç bi sorun yok dedi doktor
meraba arkadaşlar ,bende bu ay klomen kullandım 3.günü başladım 5 gün kullandım,bitince hemen gittim doktorum 5 gün bekleyeceğiz ilaç bittikten sonra dedi,tamam dedim ,beş gün sonraya randevu verdi ama doktorum yoktu o günbende gitmedimm şimdi yumurtalıklarım ne halde hiç bilmiyorum ,hiç bi yerimde ne ağrı nede bişey ,bekliyorum artık ne olursa ( bıktım ben ya offf offf bu arada nerdeyse 2 ıllık evliyim ve hiç korunmadık ,eşimde de bende de hiç bi sorun yok dedi doktor
hadi hayırlısı cnm RABBİM yanında olsun bu adet başlangıcın bebek haberini getirsin inş.
merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen tedavisine başladım yumurtalarım oluşurken olan agrılarım yine başladı ayın 5 de çatlatma iğnem yapıldı normalin üzerinde gögüslerimde agrı ve hassasiyet var belimin sağ tarafında ağrı var ve beyaz sümüksü akıntım var son adet tarihim 23 kasım sizde de böyle belirtiler var mı
tsk ederim kizlar goguslerimdeki hassasiyet devam ediyor adet donemime yakin olurdu ama bu kadar olmazdi belimin sag tarafinda ki agri devam ediyor normalde belimin her tarafi agrirdi kararsiz kaldim 24aralik esimin dogum gunu ona surpriz yspmak istiyorumcanım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın başka doktora git yada doktorun ne zaman gelecek öğren çünkü klomen kist yapabilir.
inşallah canım her ay yeni umut işte bakalım ne olcak.
bazen iğnenin etkisi gögüs hassasiyeti olabiliyor bazen bebiş haberi olabiliyor inşallah bebişlenirsin tedavin hayırlı olsun benim adetime yakın ağrı oluşuyor o yüzden yardımcı olamıyorum bol şans.
kizlar merhaba nabersiniz,ben hastalaniyorum galiba yaaa..normalde yarin regl olcaktim ama bugun oglen kahverengi leke geldi az oncede geldi,bu ay kendime dedimki takmiycam ne olcaksa olsun, ama yinede insan bir tuhaf oluyor kahverengi lekeyi gorunce adet basliyor sanirim,,bidahaki aya kaldi galiba yine,yarin sabah doktordada rnd var o nediycek bakalim dr degistiriyorumda,bu ay nasil tedavi basliycak bakalim ne tuhaf ya hersey normal ama yinede ilac yuklemesi,, hakkimizda hayirlisi olsun diyecek hic bisi yok...sizde durumlar nasil biraz okudum ama,
merhaba arkadaşlar bu aya bende adetimin 5. güünü klomene başladım ve ptesi kontrole gidecğm tekrar..umarım rabbim gönlümüzdekini bizlere nasip eder..
canım ne yaptın sesin çıkmıyo..
ben üşütmüşüm kızlar çok hastayım şimdi(...siz çalışmalara devam edin :) güzel haberlerinizi bekliyorum
Hos geldin ins yumurtalarin buyumustur on izlemelerin nasil belirti var mi
merhaba arkadaşlar bu aya bende adetimin 5. güünü klomene başladım ve ptesi kontrole gidecğm tekrar..umarım rabbim gönlümüzdekini bizlere nasip eder..
canım ne yaptın sesin çıkmıyo..
ben üşütmüşüm kızlar çok hastayım şimdi(...siz çalışmalara devam edin :) güzel haberlerinizi bekliyorum
merhaba kızlar, kısaca hikayemden bahsediyim 5 yıldır evliyim ve evlendigim ilk günden beri cocuk istiyoruz ancak olmadı tedaviye basladık doktor aşılama dedi öncesinde klomen verdi ve adetin 4. günü başlayıp 5 gün boyunca kullanacakmşım merak ettiğim klomen bittikten sonra adetimin 9 gününe denk geliyor . yumurta büyümesi ne zaman olur acaba ? yumurya büyüdkten sonra göbekten iğne vurulacakmışım iğneden sonra hamile kalma ihtimali dahada mı yükseliyor acaba ? cok stresliyim gerginim bir an önce olsun bitsin istiyorum artık(((
hoşbuldum canım bugün klomenin 3. günü ve günde 2 tane alıyorum kasıklarda sancı yapıyor umarım büyüyorlardır..boyutunu ptesi kontrolde öğreneceğz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?