• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi..:( doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi :( off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......

canim merhaba inan cok uzuldum,bende boyle beklerken renglendigim zaman ne diyorum biliyormusun iyiki duzenli adet oluyorum ya olmasaydim baska bir rahatsizligim olsaydi ve allahim sabrimi deniyor ama cok sukur saglikliyim diyorum inan insanin ici cok rahatliyor , ve insallah birgun hepimiz hamile oluruz,rahim filmine gelincede hic anesteziyle olmana gerek yok bende girdim ki okadar cok korkuyordum burda anesteziden bile bahsetmediler ayni adet agrisi gibi hissetceksin dedi doktor ve kendini SIKMIYCAKSIN cok az agri hissediyosun ama belki tuplerde bir tikaniklik varsa ozaman belki agri olabilir onu bilmiyorum ama.benim temiz cikmisti,ama ilac tedavisinden once gonderdi dr`um beni keske sende once oyle yapsaydin ona gore ilac tedavisine baslatsaydi doktor,ben bazen bu doktorlari hic anlamiyorum,madem ankarada yasiyorsun iyice arastir fiyatlarini,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim, ve insallah birgun hepimiz birbirimize guzel haberleri vercez:)

canim merhaba tamam iste iyi boyutta bencede sonucta 12.gununde boyle olmasi daha iyi yavas yavas buyucek ve catliycak,bence doktorun iyiki yarim tabletle baslamis senin vucudunu iyi taniyormus bence,umudumuzu kirmiycaz ve umutlanman lazim daha aksine normal buyumus cunku hepimizin hakkinda hayirlisi olsun:)

salı sabah 15mmdi, doktorum perşembe yapalım çatlatma iğnesini dedi. o zamana kadar 19mm olur dedi. Acaba cuma gününü mü bekledeydik diye endişe ettim ben de...yeterince büyümüş olmaz mı acaba diye... çatlatma iğnesi vurulduktan, yumurta çatlayana kadar büyümeye devam ediyor mu acaba...?

KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi..:( doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi :( off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......

tatlım rahim filmi okadar pahalı bişey değil,çoookmu lüks bir hastane orası ya?saçmalamasınlar lütfen,ben yazın özel bi hastanede çektirdim,250 tl ydi bana 200 yaptı doktor,3 dakıkalık bir işlem,ayrıca anesteziye falan gerek yok,benide cok korkutmuşlardı ağrıyo diye ama ben adetliykende ağrı çekiyorum,orda çektiğim sancı 1 dakıka sürdü ve hemencik geçti,sakın korkma,biraz şiddetlenio sonra iniyor aşağı...bitiyor.Hangi şehirdesin bilmemki,ama izmirde yaptırabilirim diyosan hemen doktorun adresini vereyim..sakın okadar cok para verme.buarada 1 senedir deniyorsanız bebek olayını devlet hastaneleride yapmak zorunda bu işlem.buarada bizim burda isim vermiyimde özel hastaneyede sordum ben 150 tl diyor,1 milyar nerde 150 tl nerde,hepsi aynı işlem.iyi araştır cnm.

Son düzenleme:
kızlar çatlatma iğnesinden sonraki 12,günüm bugün
bu sabah kan testi yaptırdım negatif :(
ümitler önümüzdeki aylara kaldı napalım bu ayda kısmet değilmiş :(

sabah doktora gittim, yumurtam 19mm civarı olmuş, çatlatma iğnesi oldum... bakalım ne olacak bundan sonra :21::21:

canım üzüldüğünü biliyorum ama güçlü ol ve sakın pes etme inşallah önümüzde ki ay güzel haberlerin gelir.

ne güzel inşallah emeklerin boşuna gitmez ve yumoşun tutunur sana.saatleri yazıyor mu sizin doktorunuz yoksa rahat mı bırakıyor.

sabah doktora gittim, yumurtam 19mm civarı olmuş, çatlatma iğnesi oldum... bakalım ne olacak bundan sonra :21::21:

canım üzüldüğünü biliyorum ama güçlü ol ve sakın pes etme inşallah önümüzde ki ay güzel haberlerin gelir.

ne güzel inşallah emeklerin boşuna gitmez ve yumoşun tutunur sana.saatleri yazıyor mu sizin doktorunuz yoksa rahat mı bırakıyor.

evt cnm üzülmemek elde değil ama hayıurlısı olsun demekten başka dicek hiçbi söz yok
RABBİM yazdıysa var hepimizin bi zamanı elimizden gelenler vesile olcak taktir ALLAHIN
inş. hepimiz bigün haykırırız güzel haberlerimizi..

Arkadaşlar nasılsınız.benim biraz canım sıkkın:(
Pazar gününden beri ben de mantar gibi bişeyler oldu.halyle regliyim bir de.iyice bi sıkıntı verdi.çok afedersiniz şişti,kızardı.evde olan mantar kremini kullandım.dün doktora gittim ilaç yazdı vs...ben devam eden tedavimden bahsettim.bu arada kendi doktorum çalıştığım yere uzak olduğu için yakında devlet hastanesi var.orda çok iyi bir doktor var dediler ona gittim harika ilgilendi çok memnun kaldım.ultrasonla bakalım dedi baktı bir de ne görelim nur topu gibi 43 mm büyüklüğünde bir kist :51:

dük kan verdim tahlil için lh,tsh,fsh,e2,prolaktin hepsi normal.bir de ca 125 diye bir test o ne bilmiyorum ama o da normal çıktı.d.k. hapı diane35 verdi 1 kutu kullan bitince gel dedi.
neyse kızlar doktorun dediği şey klomen verince çatlatma iğnesi de vermesi gerekirdi doktorunun dedi.çatlayamayan yumurta kist oluşturmuş dedi.ve aynı zamanda glukofen kullandığım için iyice büyümüş kist.yani dikkat edin sizler de ne umdum ne buldum bu ay.haliyle canım sıkıldı.tekrar klomene başlicaktım bu durumda ona da başlayamadım.dikkat edin kızlar siz de kendinize muhakkak kontrole gidin klomen sonrası:(

Pazar gününden beri ben de mantar gibi bişeyler oldu.halyle regliyim bir de.iyice bi sıkıntı verdi.çok afedersiniz şişti,kızardı.evde olan mantar kremini kullandım.dün doktora gittim ilaç yazdı vs...ben devam eden tedavimden bahsettim.bu arada kendi doktorum çalıştığım yere uzak olduğu için yakında devlet hastanesi var.orda çok iyi bir doktor var dediler ona gittim harika ilgilendi çok memnun kaldım.ultrasonla bakalım dedi baktı bir de ne görelim nur topu gibi 43 mm büyüklüğünde bir kist :51:

dük kan verdim tahlil için lh,tsh,fsh,e2,prolaktin hepsi normal.bir de ca 125 diye bir test o ne bilmiyorum ama o da normal çıktı.d.k. hapı diane35 verdi 1 kutu kullan bitince gel dedi.
neyse kızlar doktorun dediği şey klomen verince çatlatma iğnesi de vermesi gerekirdi doktorunun dedi.çatlayamayan yumurta kist oluşturmuş dedi.ve aynı zamanda glukofen kullandığım için iyice büyümüş kist.yani dikkat edin sizler de ne umdum ne buldum bu ay.haliyle canım sıkıldı.tekrar klomene başlicaktım bu durumda ona da başlayamadım.dikkat edin kızlar siz de kendinize muhakkak kontrole gidin klomen sonrası:(

canım üzülme,geçer kistin,hapla geçer inşallah,sıkma kendini.Tuvalatte klozet içine takılan kokulardan takıyorsanız sakın kullanmayın kızlar,onların kendiside kokusuda mantar yapıyormuş,aklınızda bulunsun.iç çamaşırlarınıda ütüle cnm.

tatlım rahim filmi okadar pahalı bişey değil,çoookmu lüks bir hastane orası ya?saçmalamasınlar lütfen,ben yazın özel bi hastanede çektirdim,250 tl ydi bana 200 yaptı doktor,3 dakıkalık bir işlem,ayrıca anesteziye falan gerek yok,benide cok korkutmuşlardı ağrıyo diye ama ben adetliykende ağrı çekiyorum,orda çektiğim sancı 1 dakıka sürdü ve hemencik geçti,sakın korkma,biraz şiddetlenio sonra iniyor aşağı...bitiyor.Hangi şehirdesin bilmemki,ama izmirde yaptırabilirim diyosan hemen doktorun adresini vereyim..sakın okadar cok para verme.buarada 1 senedir deniyorsanız bebek olayını devlet hastaneleride yapmak zorunda bu işlem.buarada bizim burda isim vermiyimde özel hastaneyede sordum ben 150 tl diyor,1 milyar nerde 150 tl nerde,hepsi aynı işlem.iyi araştır cnm.

canım izmirde kime gidiyosun doktor olarak özelden de yazabilirsin burda isim vermek istemezsen ben de izmirdeyim de....

anladım canım bizimki saat veriyor ve geçen aylarda tutturamadık bakalım bundan sonra ne olacak bol şans inşallah hayırlı haberlerini yazarsın.

saat vermedi canım, bugün perşembe ya, cuma ctesi ve pazar ilişki önerdi sadece

canım geçmiş olsun zaten klomenin prospektüsünde de yazıyor bazı kadınlarda kist oluşumuna neden oluyor fakat adetle beraber atılıyor diyor inşallah hemen iyileşirsin eğer devlet hastanesinde ki doktora aklın yattıysa ona devam et benim doktorum hafta da 3 kez çağırdığı olmuştu kist olmasın diye biraz ihmale gelmişsin sanırım.mantara gelince çok illet bir şeydir inşallah tez atlatırsın.

Son düzenleme:

canım ben de doktora gittim kist olmuş bu ay bi şey yapamayacağız bir şey ocak ayında da film için gün aldım ....üzülme canım ben kafamı dağıtıyorum sen de dene gerçekten

canim merhaba inan cok uzuldum,bende boyle beklerken renglendigim zaman ne diyorum biliyormusun iyiki duzenli adet oluyorum ya olmasaydim baska bir rahatsizligim olsaydi ve allahim sabrimi deniyor ama cok sukur saglikliyim diyorum inan insanin ici cok rahatliyor , ve insallah birgun hepimiz hamile oluruz,rahim filmine gelincede hic anesteziyle olmana gerek yok bende girdim ki okadar cok korkuyordum burda anesteziden bile bahsetmediler ayni adet agrisi gibi hissetceksin dedi doktor ve kendini SIKMIYCAKSIN cok az agri hissediyosun ama belki tuplerde bir tikaniklik varsa ozaman belki agri olabilir onu bilmiyorum ama.benim temiz cikmisti,ama ilac tedavisinden once gonderdi dr`um beni keske sende once oyle yapsaydin ona gore ilac tedavisine baslatsaydi doktor,ben bazen bu doktorlari hic anlamiyorum,madem ankarada yasiyorsun iyice arastir fiyatlarini,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim, ve insallah birgun hepimiz birbirimize guzel haberleri vercez:)

canım hayırlısı artık...bu arada kaç gündür yazamıyorum öncelikle bu ay kist oluşmuş tedaviye bu ay olmuyorum onun dışında devlet hastanesinden rahim filmi için gün aldım ocakta gideceğim o doktor da muayene etti hormonlarım çok iii idi çok sevindim doktor... bu arada kendi doktorum bakarsın bu ay olur dedi sakın sıkma canını dedi .. ben de öyle yapmaya çalışıyorum...

canım izmirde kime gidiyosun doktor olarak özelden de yazabilirsin burda isim vermek istemezsen ben de izmirdeyim de....

canım önemli değil yazarım buraya,batı anadolu hastanesinde neslihan hanım var,ona gitmiştim,eşide çok iyi diyorlar özer bey,ikiside aynı hastanede çalışıyor,hastane bayraklıda canım..ama alsancaktada iyi doktorlar var,dilek aslanı övüyorlar,irenbedeymiş..

tatlım rahim filmi okadar pahalı bişey değil,çoookmu lüks bir hastane orası ya?saçmalamasınlar lütfen,ben yazın özel bi hastanede çektirdim,250 tl ydi bana 200 yaptı doktor,3 dakıkalık bir işlem,ayrıca anesteziye falan gerek yok,benide cok korkutmuşlardı ağrıyo diye ama ben adetliykende ağrı çekiyorum,orda çektiğim sancı 1 dakıka sürdü ve hemencik geçti,sakın korkma,biraz şiddetlenio sonra iniyor aşağı...bitiyor.Hangi şehirdesin bilmemki,ama izmirde yaptırabilirim diyosan hemen doktorun adresini vereyim..sakın okadar cok para verme.buarada 1 senedir deniyorsanız bebek olayını devlet hastaneleride yapmak zorunda bu işlem.buarada bizim burda isim vermiyimde özel hastaneyede sordum ben 150 tl diyor,1 milyar nerde 150 tl nerde,hepsi aynı işlem.iyi araştır cnm.[/

canım benim teşekkür edrim ankara dayım ben ..benim hastane evet lüks ama herkesin yaptığı aynı eşimin sigortası oraya bağlı o yüzden normalde ücretsiz bana orası doktoruma söyledim o da çok şaşırdı ben devletten 70 tl ye buldum size filmden sonra gelirim dedim tamam dedi zaten bu ay da kist var :( ocak da da çekim kısmet artık bekleyeceğiz canım ...evet herkes bir şeyler söylüyor...ancak inşaallah temiz çıkar da ağrısında değilim inan canım tatlıdır ama bukonu başka ;)...filmin yorumu var mı yani filmden biz anlamayız :) doktor da öbür ay gel dedi ben o kadar bekleyemem :) olmazsa giderim kendi doktoruma

canım yaaa ....:( şimdi de ben sana umut vereceğim desene aklımda sen vardın valla ...neyse üzülme tatlımm bak benim de iki ay gitti şimdi kısmet sabretmeyi öğreneceğiz sen moralini yüksek tut aklına kötü şeyler getirme inşaallah birbirimize güzel haberler de vereceğiz

canım hayırlısı artık...bu arada kaç gündür yazamıyorum öncelikle bu ay kist oluşmuş tedaviye bu ay olmuyorum onun dışında devlet hastanesinden rahim filmi için gün aldım ocakta gideceğim o doktor da muayene etti hormonlarım çok iii idi çok sevindim doktor... bu arada kendi doktorum bakarsın bu ay olur dedi sakın sıkma canını dedi .. ben de öyle yapmaya çalışıyorum...

canim merhaba,sen kac aydir klomen kullaniyordun ve catlatma ignesi vurulmana ragmenmi kist olusmus?banada dr`um catlatma ignesi vurmadi diye korkuyorum kist olusurmu diye yumurtaliklarim agriyor arada cuma gunu renglencem bende, ama okudugum yazilarda klomen adeti geciktirebiliyormus sende oyle bisi olmadi dimi her kiside ayni olmaz tabiki ama korkuyorum cok umudum yok aslinda benimde bu ay ama goguslerimde agrimaya basladi dokununca, ben her ay kontrol ediyorum renglenmeden once bu sefer ki biraz daha farkli agri sanki.ben basladim yine kendimi dinlemeye galiba:) her ay boyle oluyorum sanki hamileymisim gibi belirtiler hissediyorum bunu arkadaslarimla paylasiyorum ama renglenince kendimi cok tuhaf hissediyorum ama burda hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin daha rahat hissediyorum kendimi.sende canini SIKMA herseyde vardir bir hayir ve demekki daha zamani var oyle diyecegiz ve sabretcez allahim bize o guzel haberleride almamizi sagliycak insallah...bende bu hafta kendimi bisilerle oyalamam lazim cuma gunude baska doktordan rnd aldik onada gidelim bakalim ne diycek ve eger hamile degilsemde hemen tedaviye baslar umarim,anlamadigim her tahlillerimiz normal ama hamilelik gerceklesmiyor sinir oluyor insan gercekten.rahim filmimi cektirmeden once okadar korkmustum ki benimde canim cok tatlidir ve cok sters yaptim hemsire bana ayni rengl agrisi kadar olcak dedi gercekten okadardi sadece kendini SIKMA rahat ol belki ozaman daha rahat atlatirsin..

Back