KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi.. doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......
canim merhaba inan cok uzuldum,bende boyle beklerken renglendigim zaman ne diyorum biliyormusun iyiki duzenli adet oluyorum ya olmasaydim baska bir rahatsizligim olsaydi ve allahim sabrimi deniyor ama cok sukur saglikliyim diyorum inan insanin ici cok rahatliyor , ve insallah birgun hepimiz hamile oluruz,rahim filmine gelincede hic anesteziyle olmana gerek yok bende girdim ki okadar cok korkuyordum burda anesteziden bile bahsetmediler ayni adet agrisi gibi hissetceksin dedi doktor ve kendini SIKMIYCAKSIN cok az agri hissediyosun ama belki tuplerde bir tikaniklik varsa ozaman belki agri olabilir onu bilmiyorum ama.benim temiz cikmisti,ama ilac tedavisinden once gonderdi dr`um beni keske sende once oyle yapsaydin ona gore ilac tedavisine baslatsaydi doktor,ben bazen bu doktorlari hic anlamiyorum,madem ankarada yasiyorsun iyice arastir fiyatlarini,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim, ve insallah birgun hepimiz birbirimize guzel haberleri vercez:)