bizde eşime 1 kez yaptırdık test 3ay önce
morfoloji bizde kuruger sistemine göre %5 çıktı oda aklıma takılıyo ama besinlerle o anki boşalmaylada alakalıdır belki
drumda normal gördü zaten bazı drlar %5 ve üstünü normal görüyolar
bazı drlar %14 ve üstünü normal görüyolar
hayırlısı hepimiz için tez zzamanlı bebişler inş.
Kızlar nasılsınız? Ben bugün adet oldum.bu ay da hayırlısi degilmis.neyseki çok gecikmeden oldum.daha da heveslenmeden...sizlerde durumlar nedir?
Bu değer 0 çıktığındaki testi bir tüp bebek merkezinde yaptırmıştık, hem daha detaylıdır diye doğru gibi geliyor, hem de tüp bebek merkezi acaba ticari kaygıyla mı 0 dediler diye endişe duyuyorum..Oradaki doktor sonuca bakarken, bu 0 görünüyor ama tabi ki 0 değildir. Biz rastgele 100 tane seçip bakıyoruz 60 milyon spermin içinde elbette sağlıklı olanlar vardır dedi...Bunu dert etmeyin dedi ama işte insanın aklına takılıyor. Bu forumda %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalanları da okudum. Yeter ki Rabbim ol desin
canım doktora gittim bende tekrar ama umut yok bu aydan da bakalım gelecek ay için farklı ilaçlar düşünüyorum dedi bakalım önümüzde ki maçlarda ne olacak.
canim merhaba nasilsin,biraz topladinmi kendini,?benimde 3 gundur yumurtaliklarimda agri var ilk gunu boyle gaz sikismasi gibi bir agriydi ama 2 gundur yumurtaliklarim agriyor suan yatiyorum hatta acaba kendiliginden catliyomudur igne vurulmadan? ben korunmayi biraktim dun itibariyle :) insallah dogru olani yapmisizdir,bugun 15.gunum bilemiyorum artik adetim buyuk olasilikla 14 aralik daha var ama bakalim artik,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizde guzel haberleri aliriz bir gun:)
Kızlar nasılsınız? Ben bugün adet oldum.bu ay da hayırlısi degilmis.neyseki çok gecikmeden oldum.daha da heveslenmeden...sizlerde durumlar nedir?
kızlar klomenden dolayı bende çok ağrı çektim bu ay,yumurtalar iyice büyüyüp tam çatlama zamanında ağrı yapıyor,kasıklarım şişiyor,gaz oluyor ...adetim olacak şimdi yine deli gibi ağrı,kist oluştu sanırım yaa,hiö böyle ilginç bir ağrı hissetmemiştim..
Arkadaşlar klomenim cmtesi günü bitti, yarım tablet kullanmıştım. salı günü kontrolüm var ama bende hiç kasık ağrısı yok, acaba büyümedi mi hiç yumurtabenim normalde de büyüyor yumurtam doktorum kontrollü çatlatmak için vermişti klomeni ve ben ilaçsız yumurtam büyüdüğünde yumurtalıklarımda batma hisserdim çatlamaya yakın, şimdi hissetmiyorum. sizler klomen kullanırken ağrı sancı batma hissetmiş miydiniz?
kızlar klomenden dolayı bende çok ağrı çektim bu ay,yumurtalar iyice büyüyüp tam çatlama zamanında ağrı yapıyor,kasıklarım şişiyor,gaz oluyor ...adetim olacak şimdi yine deli gibi ağrı,kist oluştu sanırım yaa,hiö böyle ilginç bir ağrı hissetmemiştim..
iyiyim tatlım teşekkür ederim yeni geldim eve hemen size koştum kaç gündür girememiştim .... canım onlar kendiliğindeen çatlamıştır kesininşaallah hadi bakalım ben de bekliyorum 2 günüm kaldııı :))...
canım 15 gün önce kist ağrısı çeken bi yakınımız vardı meğer hem kist varmış yumurta hızlı çalışıyormuş o olunca hamile kalmış haberi yok o da çok ağrı çekmişti inş. seninki de öyle bir ağrıdır :)
hayırlısı olsun cnm dicek başka söz yok zaten
bende adetimi bekliyorum ama bazen gecikme olabiliyo adetimde
canim merhaba,vardir bundada bir hayir demekten baska elimizden malesef bisi gelmiyor bende heray oldugum zaman bunu soyluyorum kendime bir sure sonra insanin gercekten sinirleri bozuluyor,bendede 4 yumurta olusmus 4 bebek olur diye dr`um korunmamizi soyledi arastirdim ama dordunun tutma ihtimali cok dusuk oldugu icin biraktik korunmyi 3 gundur yumurtaliklarimda degisik bir agri var bilemiyorum bugun 15.gunum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda..
canım ya üzüldüm wallahi..kısmet dıyelım.benimde durumum bir hafta içinde belli olacak.
üzme kendini.
canım üzülme yaa ben de bekliyorum az kaldı ama ben de sendenim bu ay gibime geliyo
Kızlar çok teşekkür ederim...ne güzel burda destek oluyoruz birbirimize:) malesef etrafımdaki arkadaşlarımla artık konuşmak istemiyorum.sanki artık sıkılıyolar gibi geliyo bana.bazıları datakmış doktorunu değiştir diyor.ben gayet memnunum doktorumdan.izlediği tedavi yöntemi de normal bir yöntem yani...
Neyse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.isteyen herkese de nasip etsin rabbim
KIZLARR ben adet oldum gece tahmin ettiğim gibi..doktorumu aradım o da ben bir ay daha klomen öneririm dedi ama yine de iğne mi klomen mi tercihiniz size bırakıyorum dedi ...ben de dedim ki rahim filmi çekelim benim kafama takıldı dedim o da çok iii olur dedi..YALNIZ bir sorum ve sorunum var kızlar meğer rahim filmini özel sigorta bizimki karşılamıyormuş....fiyatını sordum anestezili 1.250 anestesisiz 650 dedi off ya ben de eşimle konuşacağım .. kızlar sizinki nasıldı bir de sgk da mı karşılamıyor bunu ızlar acil cevap bekliyorum sizden.......
evt cnm malesef öle rahim filmi çekilen ayda tedavi olmuyokızlar bir de şayet film çekilirse bu ay sadece filmmiş öbür aya klomene ya da iğneye tekrar başlarız dedi niye bir ay daha bekliyo ki sanki filme zarar mı veriyor acaba ...o sorun değil temiz çıksın da ....film çekmesen de bilmeden belki boşa kürek çekmiş olurum diye istedim...ama çok pahalıymış ya yani bizim bütçemiz için
cnm hakkında hayırlısı üzüldüm ama kısmet inş. önümüdeki aylarda olucak
rahim filmi o ne fiyatmış öle ya çok çok pahalı
ben sigorta hastanesinde yaptırcaktım illet biyer dr namına bişey yok randevu zaten ayrı sorun kimbilir ne zamana vercekler
sen bu adetin bitiminden sonraki 5gün içinde yaptırman gerek cnm o yüzden sigorta sana hemen zaman vermez
ben özelde yaptırdım 2 ay önce ist. batıbahat hastanesinde 250 tl anestesisiz
fındıkzadede varmış biyer nettede çok görüyorum ağrısız die oranın fiyatıda 350-450 arasıymış sanırım duyumlarıma göre
başka özel hastanelerde araştırdım ataköy mesela 300 dedi
250-450 arası değişiyo yani fiyatlar hastanesine göre bide anesteli istemene göre
cnm yanlış anlama önümüzdeki aylarda olcak derken hepimiz adına konuştum
önümüzdeki ay ve önümüzdeki aylarda birbirimizden alcaz hayırlı haberleri inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?