- 7 Mart 2013
- 1.769
- 1
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.941
valla ayda 1 denemeyle ben cıkcam galibaa nokta atısı olarak hemde 12 gunde hemde ilacsiz hemde asılama için hersey hazırkenn olurmu olurr
ooooo hemde nokta atışı hadi bakalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ayda 1 denemeyle ben cıkcam galibaa nokta atısı olarak hemde 12 gunde hemde ilacsiz hemde asılama için hersey hazırkenn olurmu olurr
hosgeldinnn daha hamile haberi yok
aynen öyle yapıcam geçen ay psikolojim altüst oldu ilaçlardan ...kafama da takmıyorum bakalım bu ay da bu modeli deneyeceğim :)))
o zaman sen yolun basındasın ben 2 catlama ignesi oldum dedim asılama yapalım dediler di .... ama belge yok elimde istesem yalanda diyebilirdim demekki bu cok önemli degilmiş ama tüpde yapmıyolar 2 asılama sartmış.
merhaba cnm.bişey sorcam.aşılama nerde yaptırmayı düşünüyosun.bende yaptırıcam da araştırma yapıyom.
ya boşver öle şeyleri hiç takılma iyi deildir belkide
merhaba canım zeynep kamilde bak bir iki sayfa önce istenilenleri yazdım oku istersenmerhaba cnm.bişey sorcam.aşılama nerde yaptırmayı düşünüyosun.bende yaptırıcam da araştırma yapıyom.
mantığını çözemedim zaten...yenilen yutulan bişey olsa neyse dicem ama beli yapıştırma garip geldi :)
canım yakı gibimi acaba yakı yapıp hamile kalanlar varmış ben denemedim ama kk arastır konular vardı galiba
dene anasını satayımm
merhaba canım zeynep kamilde bak bir iki sayfa önce istenilenleri yazdım oku istersen
canım yakı gibimi acaba yakı yapıp hamile kalanlar varmış ben denemedim ama kk arastır konular vardı galiba
bilmiyorum ki çözemedim bele yapıştırıp onu ne yapıyor acaba çok çok yumurtalıkları sıcak tutuyodur ...
mantığını çözemedim zaten...yenilen yutulan bişey olsa neyse dicem ama beli yapıştırma garip geldi :)
aman yaa kesinlikle öyle bu güne kadar taktım da ne oldu koca bir hiç ...bundan sonrasına allah kerim :))
kızlarr ben kactım yemek yapcam aksam görusuruz.
nimett konustur kız milleti sus pus durmayın
hadi kolay gelsin hersey gönlunuzce olsun
ne karar verdinn ayyy kactımm ben sen yaz gelince okurum bil.acık olcakteşekkürler cnm yazdıklarını okudum.
teşekkürler cnm yazdıklarını okudum.
ne tuhaf insanlar vardır ya benim eltiminde çocuğu olmuyo onada devenin dilini getirmişler yesin çocuğu olurmuş falan die ne salaklar ya
yuhhh !! o ne bee....pes artık dalga geçer gibi.
arkadaslar merhaba bu topıge ılk defa yazıyorum aranıza yenı katıldım 21 yasındayım 2 yıllık ewlıyım we hıc korunmadık sımdıye kadar hamıle kalamadım sorunumuz ne daha bılmıyoruz :) esım sperm testı yaptırdı normal cıktı ben rahım fılmı cektırdım tupler acık ama dr olmaması gereken bosluk war dedı ama engel degıl dedı bu ay yumurta takıbı yapacak klomen+progestan werdı aslında daha once 4 ay klomen+ dupbaston kullandım yıne olmadı dr degıstırdıgım ıcın tekrar yumurta takıbı yapılacakk nedennn olmuo bunu bılmeye bıle razıyım sorunum su bıle dıyemıyorum BAT 12 NISAN
işte onunla çocuğun olmayacağını biliyorlar ama yine salaklık bizde olsun die yapıyorlar başka işleri yok benim eltimde yedi mi yemedimi hiç bilmiyorum
insanoğlu ne zalim olmuş...bunun bir çözüm olmadığını bile bile neden kadına bunu yaşatırlar ki !