- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 43
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.981
kızlarrrr ben kaçar yemek yiycez gelirim sonra kaçmayın hıııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım canım ne güzel yazmışsın kuzummmmm çok duygulandırdın benide kısssinşallah canım hepimizde hamiş kalırızda bu sayfalara gülümseyerek bakarız bebeklere bakmaktan vaktimiz dahi olmaz
bırak gitsin kendi haline benim bi arkadaşım vardı onunda bebişi olmuyodu tüp bebiş yaptırdı tuttu ve şimdi kızı 2 yaşında kadın şimdi ikinciye hamile kendiliğinnden hamile kalmış allah işte verdi mi veriyo sende üzülmeyiverinş canımın içi çok sağol. ama 3 ay falan artık hiçbir şey yapmıcam. bakalım kendi haline bırakıcam
bırak gitsin kendi haline benim bi arkadaşım vardı onunda bebişi olmuyodu tüp bebiş yaptırdı tuttu ve şimdi kızı 2 yaşında kadın şimdi ikinciye hamile kendiliğinnden hamile kalmış allah işte verdi mi veriyo sende üzülmeyiver
aynen canım ilki gelsinde gerisi zaten gelir.bişi söyleyeceğim belki konumuzla alakası olmayabilir ama bizim burda bi karı koca vardı 15 sene çocukları olmadı adamında artık yüreğine tak etti gitti evlatlık aldı aradan bir iki sene geçti karısı hamile kaldı kenliğinden işte kadının 4 tane falan çocuğu oldu o doğurduğu çocuklarından hiçbiri hayırlı çıkmamış o aldğı evlatlık var ya işte bir tek o hayırlı çıkmış allah işteya zaten sanırım mesele ilkini tutturmakta. kiminle konuştuysam ilki tedaviyle 2. si kendiliğinden oluyor. bir ilkini tutturabileydik yolu açmış oluruz:))
galiba muhabbetin sonuna yetiştim çok şanssızım ben yaaaa....
galiba muhabbetin sonuna yetiştim çok şanssızım ben yaaaa....
kııız ne üzülüyon sen iste tekrar konuşuruz bu konuları
saol canım ya konuşmak iyi geliyo valla sonuçta dertlerimiz aynı olduğu için çok iyi anlıyoruz birbirimizi
kimsecikler birşey yazmıyor. herkes sustu canım
aynen canım ilki gelsinde gerisi zaten gelir.bişi söyleyeceğim belki konumuzla alakası olmayabilir ama bizim burda bi karı koca vardı 15 sene çocukları olmadı adamında artık yüreğine tak etti gitti evlatlık aldı aradan bir iki sene geçti karısı hamile kaldı kenliğinden işte kadının 4 tane falan çocuğu oldu o doğurduğu çocuklarından hiçbiri hayırlı çıkmamış o aldğı evlatlık var ya işte bir tek o hayırlı çıkmış allah işte
biz boşuna mı burdayız eeeeee sen nasılsın nasıl gidiyo durumun falan nasıl inşallah
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum..27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 20 aydır korunmuyorum.. 4 ay klomen kullandım.. bunun 3 ayındada ovitrelle vuruldum. fakat hiç gebe kalmadım. 2 gün önce hsg çekildim. herşey normal çıktı.. tabi kabus gibi bir gün oldu benim için. hsg çekilecek 5 kişiydik. ben 2. sırada girdim. fakat hepsinden sonra çıktım. maalesef işlemden sonra tansiyonum düştü ve bayıldım.. bana bir sürü soru sordular. epilepsi varmı sinir hastalığı varmı filan.. hiçbiri yoktu bende.. kimi korku nöbeti dedi. kimi norolojiye görün epilepsi olabilir dedi. sinirlerim bozuldu. neyse sonuç infertelite sebebi bilinmeyen hamile kalamamak.. en zor olan vaka yani.. doktorlar hiçbirşey yapamıyorlar bu durumda... ya zamana bırakacaksın ya aşılama deneyeceksin ya tüp bebek deneyeceksin.. ya tutarsa diyeceksin ve dua edeceksin.. Allah büyük hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah.. :)
canım ben şimdilik beklemedeyim drum herşey yolunda dedi ama inş öyledir
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum..27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 20 aydır korunmuyorum.. 4 ay klomen kullandım.. bunun 3 ayındada ovitrelle vuruldum. fakat hiç gebe kalmadım. 2 gün önce hsg çekildim. herşey normal çıktı.. tabi kabus gibi bir gün oldu benim için. hsg çekilecek 5 kişiydik. ben 2. sırada girdim. fakat hepsinden sonra çıktım. maalesef işlemden sonra tansiyonum düştü ve bayıldım.. bana bir sürü soru sordular. epilepsi varmı sinir hastalığı varmı filan.. hiçbiri yoktu bende.. kimi korku nöbeti dedi. kimi norolojiye görün epilepsi olabilir dedi. sinirlerim bozuldu. neyse sonuç infertelite sebebi bilinmeyen hamile kalamamak.. en zor olan vaka yani.. doktorlar hiçbirşey yapamıyorlar bu durumda... ya zamana bırakacaksın ya aşılama deneyeceksin ya tüp bebek deneyeceksin.. ya tutarsa diyeceksin ve dua edeceksin.. Allah büyük hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah.. :)
inşallah canım bekle bakalım inşallah ki beklemenin sonu bebekle sonuçlanır aaa böle takla atan bebekle
evet canım ya ben ne zaman girsem böyle oluyo yarım saat çıkıyorum döndüğümde on sayfa olmuş şanssızım şanssız...