- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.361
iyi gecelerben yattim kizlar.hepinize mutlu gecelerrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gecelerben yattim kizlar.hepinize mutlu gecelerrrrrr
Canim inşallah tedavi n olumlu cvp verir.inşallah bu sefer bebisin seninle olur.dualarim sizinle.Herkes ayni elocan bi hamilelik daha gecirdi gelisimi durdu kurtaj oldu.yesiller ayni..ben bi dusuk oistu biliyorsun mayistada 8haftalik dis gebelik gecirdim 8gun hastanede yattim.falan.ozgee tup bebege hazırlanıyor oyle tatlimmm
Çok şükür iyiyiz evet teyzesi büyüdü cadı bi kız olmuş..sen nasılsın sizleri çok ozledimcanım ne yapıyosun güzel kızın nasıl buyudu mu
Iyi geceler canımben yattim kizlar.hepinize mutlu gecelerrrrrr
Bende yetisemiyorumsayfalar gene hızlı hızlı ilerlemeye basladı yetişemıyorum okumaya
Evet masallah..artik firsatini bulan yazsin arkasi gelir insallahsayfalar gene hızlı hızlı ilerlemeye basladı yetişemıyorum okumaya
ben mi bir öyle bir böyle işde öyle bir düştümki ayaga kalmaya halim yok bu konuları konusamıyorum bile diyim sen anlaÇok şükür iyiyiz evet teyzesi büyüdü cadı bi kız olmuş..sen nasılsın sizleri çok ozledim
hayırlısı ins olur birgün tüp bebege kadar yolun var baslarda moralını yuksek tutkı ilerde yazıcaklarında drencin olsunmeraba kızlar bende klomen kullandım.bana mısın demedı yumurtalıklarım.çok dırençlıler.pko war.2kere denedım ılkınde 16 mm bı yumurta oldu ıkıncısınde hıc yoktu.asılama oldum gonal f ıgnelerle malesef nasıb olmadı (((
Allah razi olsun hulyacim.insallahCanim inşallah tedavi n olumlu cvp verir.inşallah bu sefer bebisin seninle olur.dualarim sizinle.
hayırlısı ins olur birgün tüp bebege kadar yolun var baslarda moralını yuksek tutkı ilerde yazıcaklarında drencin olsun
umut zaten yaşamayayız ki sen stres yapma yeterdogru dıosun arkadasım.ama nedense ne olursa olsun Rabbim bırgun nasıb edecek umudu war ıcımde
umut zaten yaşamayayız ki sen stres yapma yeter
ben tedavi görmüyorum denedik olmadı bıraktımsaol arkadasım.senın durumun nasıl?
Geçen gün yazdığın zaman gördüm ne çok şey atlattın . Elif adına da çok üzüldüm doktor birşey demiyormuymuş . Özgeninde inşallah ilk denemesinde tutarHerkes ayni elocan bi hamilelik daha gecirdi gelisimi durdu kurtaj oldu.yesiller ayni..ben bi dusuk oistu biliyorsun mayistada 8haftalik dis gebelik gecirdim 8gun hastanede yattim.falan.ozgee tup bebege hazırlanıyor oyle tatlimmm
Iyi geceler canım..işaretleri buldum kullanmaya kullanmaya unutmusum byy
Çok geçmiş olsun neler olmuş nelerbi dis gebelik de ben gecirdim.gecen aralikta.ic kanama gecirdim anlasilamadi dis gebelik oldugu.olumden dondum.sol tupumu kaybettim sedasugur
ben tedavi görmüyorum denedik olmadı bıraktım