- 18 Mart 2013
- 3.099
- 15
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.381
Maşallah minaya su olucaktı zaten birde yanına asel olsun dedik su aselEvet teyzesi Mina 19 aylik oldu..prensesim ismi ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah minaya su olucaktı zaten birde yanına asel olsun dedik su aselEvet teyzesi Mina 19 aylik oldu..prensesim ismi ne.
İyi geceler yarın iş başı sanırım aynen devam mı banakayaben yattim kizlar.hepinize mutlu gecelerrrrrr
Al bende de o kadarsayfalar gene hızlı hızlı ilerlemeye basladı yetişemıyorum okumaya
Ismi güzel.adıyla büyüsün.Maşallah minaya su olucaktı zaten birde yanına asel olsun dedik su asel
Canim ben pkoluydum ben klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım.inşallah sende hamile kalırsın.pko falan mı war canım ? yanı bı sorunun war mı?
Benimde öyleydi canım klomen banamısın demiyordu bende 4 kez aşılama oldum şimdi güçlü ol daha yolun başındasın kim bilir daha tedavin hangi süreçlerden geçicekmeraba kızlar bende klomen kullandım.bana mısın demedı yumurtalıklarım.çok dırençlıler.pko war.2kere denedım ılkınde 16 mm bı yumurta oldu ıkıncısınde hıc yoktu.asılama oldum gonal f ıgnelerle malesef nasıb olmadı (((
Amin inşallah teyzesiIsmi güzel.adıyla büyüsün.
Benimde öyleydi canım klomen banamısın demiyordu bende 4 kez aşılama oldum şimdi güçlü ol daha yolun başındasın kim bilir daha tedavin hangi süreçlerden geçicek
Canim ben pkoluydum ben klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım.inşallah sende hamile kalırsın.
Oldu canım tüp bebek tedavisi ile şuan 2 aylık . Klomenle dediğim gibi hiç büyümezdi benim doktorum proftu o femara diye bir hap vermişti onunla büyürdü . Daha sonrada zaten gonal f ilepekı senın bebegın oldumu canım ?inş olmustur
Canım benimde öyle bekarlığımdan beri neredeyse ilaçsız regli olamazdım çok dirençli benim pko dainş canım benım.okadar cok ıstıyorum kı.senın pko nasıldı?benım her ıkı yumurtalıgımda kıstler war ufak ufak.we adet olamıyorum ilaç almadan senın nasıldı?
Oldu canım tüp bebek tedavisi ile şuan 2 aylık . Klomenle dediğim gibi hiç büyümezdi benim doktorum proftu o femara diye bir hap vermişti onunla büyürdü . Daha sonrada zaten gonal f ile
Canım benimde öyle bekarlığımdan beri neredeyse ilaçsız regli olamazdım çok dirençli benim pko da
Amin inşallah rabbim sizlerde nasip eder doğdu çok şükür üzülme ben o kadar alışmıştım ki olumsuz 4 tane aşılamaya artık üzülemiyordum bile . Sana tavsiyem inşallah ikinci aşılamada olur ama olmazsa direk tüp bebek tevasine başlaman çünkü zaten ilk ikisinde tutarsa tutar diğerleri boşa deneme oluyoray cok sevındım canım benım.Allah bagıslasın.dogduda mı 2 aylık karnında mı yoksa?aynen bnde femara ıstıcem bayramadan sora doktorumdan.gonal f le asılama oldum ben nasıp olmadı
İkinci tedavide ama ilk tedavide yolunda gitmeyen şeyler olmuştupekı ılk tüp bebektemı oldu canım senın ?
Bemimde aynen zor ve Ağrılı. Benim eşimi Aldı bi saat sonra beni Aldı içeri işlem bitti 10 dk yat kalk dedi basım filan döndüğü için 5 dk daha yattım ve Kalktım. Beni bugün için çağırdı muayene edecek herhalde. bi ilaç vericem dedi seni çağırmadımı canım.Canim senin nasil gecti
Yok canim cagirmadi hiic tahlil zamanini bile demediler ben de sormayi unuttum..ilk ultrasonla baktimiBemimde aynen zor ve Ağrılı. Benim eşimi Aldı bi saat sonra beni Aldı içeri işlem bitti 10 dk yat kalk dedi basım filan döndüğü için 5 dk daha yattım ve Kalktım. Beni bugün için çağırdı muayene edecek herhalde. bi ilaç vericem dedi seni çağırmadımı canım.