- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.961
Transfer gunu sayılmaz canım o gun 0 gun oluyor
:) hafta sonuna kaldım nasıl olsa ılk gun benden ıkıncı gun senden ucuncu gunde kk dan olsun :)cumartesıye kadar vaktı var :) atbı adet olmazsam ....
arkadalar bana yardımcı olurmusunuz?ovülasyon takibini evde kendim yapıcam .yumurtlama günümde aynı günmü ilşki olmalı erkek bebek için yoksa 24-36 saat beklemek mi gerekicek?
Evet canim agizdan ilacla hamile kalamadigim icin onerdi zaten filmi..ben ozel muyanehaneden memnun kalmadim ve artik universite hastanesine gidiyorum ve malum kalabalik..dr. tetkikleri yeniledi fakat film cekilemedi bu ay..onumuzdeki ay cekilecek adet bittigi zaman..yani bu ay bos gececek cunku tetkiklwr ve film sonucuna gore baslayalim dedi dr. ben bir ay bile kaybetmek istemiyorum..onumuzdeki ayda acaba adet oldugumda ilaca baslasam ve adet bittiginde iliskiye girmeden film cekilsem herhangi bi zarari olur mu onu merak ettim..eger olmazsa o zaman toplamda iki ay kaybetmis olucam..ne yapalim artik herseyin hayirlisi rabbim saglikli sihhatli akilli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
arkadalar bana yardımcı olurmusunuz?ovülasyon takibini evde kendim yapıcam .yumurtlama günümde aynı günmü ilşki olmalı erkek bebek için yoksa 24-36 saat beklemek mi gerekicek?
arkadaşlar merhaba,
klomenden sonra dr'a kontrole gittim ve yumurtalarımın çok olduğunu söyledi ve sevindim... :))
ama istediği büyüklüğe gelmemiş oldukları için bu perşembe yeniden gel bakalım gerekirse çatlama iğnesi yapalım dedi...
Eğer uygunsa aşılama da yapabiliriz dedi ve aklım çok karıştı... Şimdi çatlama iğnesi ile birlikte aşılama da yapılabiliyor mu?
benim tek tüpüm ameliyatla alınmıştı şansım sizce ne olur? İçimde garip bir umut var bu yüzden de bir o kadar hayal kırıklığı beni yıkar gibi canım sıkkın anlayacağınız(( Ayrıca eşim 2 ay boyunca şehir dışında olacak ve haftasonları gelebilirse o da yanımda olacak ... Ben ne bahtsızım yaaa :2:
çatlatma iğnesinden sonra 36 saat içinde aşılama yapılması yada ilişki olması gerek.
değil tek tup çeyrek yumurta ile hamile kalanlar duydum ben. hayırlısı insallah..
arkadaşlar merhaba,
klomenden sonra dr'a kontrole gittim ve yumurtalarımın çok olduğunu söyledi ve sevindim... :))
ama istediği büyüklüğe gelmemiş oldukları için bu perşembe yeniden gel bakalım gerekirse çatlama iğnesi yapalım dedi...
Eğer uygunsa aşılama da yapabiliriz dedi ve aklım çok karıştı... Şimdi çatlama iğnesi ile birlikte aşılama da yapılabiliyor mu?
benim tek tüpüm ameliyatla alınmıştı şansım sizce ne olur? İçimde garip bir umut var bu yüzden de bir o kadar hayal kırıklığı beni yıkar gibi canım sıkkın anlayacağınız(( Ayrıca eşim 2 ay boyunca şehir dışında olacak ve haftasonları gelebilirse o da yanımda olacak ... Ben ne bahtsızım yaaa :2:
Neden olmasın canım, Rabbimiz ol derse olur...
kızlar bu seferde olmadı sonuc 2 cıktı... dr aradı sonucu ögrenmek ıcın bende sabahtan kan vermeye gıttım ... cok yoruldum gıt gel... sonuc pozıtıf olsaydı ucarak gelecektım...
kızlar bu seferde olmadı sonuc 2 cıktı... dr aradı sonucu ögrenmek ıcın bende sabahtan kan vermeye gıttım ... cok yoruldum gıt gel... sonuc pozıtıf olsaydı ucarak gelecektım...