- 10 Temmuz 2013
- 658
- 50
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.941
merhaba arkadaşlar benim bügün aşılamamin 14 günü biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı bu ay tutmadı galıba yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
eger raporla tup bebek deneyeceksen rapor ıcın ıkı tane asılma sart...asılama normal yolla bebek sahıbı olmakla aynı... tüpde bıraz daha artıyor olasılıkarkadaşlar, yardımınıza ihtiyacim var.
mart ayında ilk aşılamamı oldum ve negatif sonuc aldim. haziran ayında 2. aşılama ya da tüp bebek deneyeceğim nasipse.
siz neyi önerirsiniz? aşılamamı denesem tüp bebek mi?
hayırlı ve güzel haberler insallah...
cok fazla bır etkısı olmuyor eger normal yollarla yumurtan buyuyorsa gerek bıle yok bence... normalde buyumuyorsa ılac etkkısı ıle buyumus oluyorArkadaslar nisanda yumurta citlatma ignesi oldum ve yumurtam citladi ama hamile kalamadim suan klomen kullanmaya basladim nasil bi hap hamileligi kolaylastiracakmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
idrar testı yanıltıcı olur bence kan testı yaptırmalısın...merhaba arkadaşlar benim bügün aşılamamin 14 günü biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı bu ay tutmadı galıba yardımcı olursanız çok sevinirim
Kaptanın sonuc bellı oldumu ben gecmıse baktım yazdımı gormedım tel den gırıyorum ıns.pozitif haberi alcaz ama nıye yazmadıkı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hıım anladım canım bende merak ettım mujdeyı alınca bızı unutmaeger raporla tup bebek deneyeceksen rapor ıcın ıkı tane asılma sart...asılama normal yolla bebek sahıbı olmakla aynı... tüpde bıraz daha artıyor olasılık
cok fazla bır etkısı olmuyor eger normal yollarla yumurtan buyuyorsa gerek bıle yok bence... normalde buyumuyorsa ılac etkkısı ıle buyumus oluyor
idrar testı yanıltıcı olur bence kan testı yaptırmalısın...
canım test yaptırmadım bugun yarın test gunum ama yarında gıdemıycem ıs cok yogun ızın alamıyorum...
Hıım anladım canım bende merak ettım mujdeyı alınca bızı unutma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de 250 tane okuyayim insaallah. Size de, evlat sahibi olmak isteyen herkese de rabbim hayirli evlatlar versin. Dualarimdasiniz...
selam arkadaşlar. bişeyi merak ediyorum. ben 2 ay klomen denedim. kist yaptı klomen bende.sonuç alamadım. arkasından doktorum iğneye geçelim dedi. gonal f iğneleriyle bir kaliteli yumurtam oluştu ve tuttu. ama malesef düşükle sonuçlandı. arkasından tekrar gonal f yi denedik. bi kaç yumurta oluştu ama tutmadı. bu ay doktora gitmedim. 1 hafta kadar b t ç kürünü yaptım. kasıklarımdada ağrı oldu yumurtlama zamanlarında. merak ettiğim şeyse şu. ben bu iğneler olmadan normal yumurtlayabilir miyim? kaliteli yumurta oluşabilir mi bazı aylarda? ayrıca hormon testlerim normal çıktı. adetlerimde düzenlidir. nolur yardım edin. bu ay ümitlenmeliyim sizce?
her ay umıtlenmelıyız :) ınsallah olur kendılıgınden ... hersey yolunda ıse neden dr ıgneye baslamıs kı...
her ay umıtlenmelıyız :) ınsallah olur kendılıgınden ... hersey yolunda ıse neden dr ıgneye baslamıs kı...
Canim ben asilama yapmadan tüp bebek yaptim raporlu...yumurtlama bozuklugundan dolayı sanirim raporunu kabul ettilereger raporla tup bebek deneyeceksen rapor ıcın ıkı tane asılma sart...asılama normal yolla bebek sahıbı olmakla aynı... tüpde bıraz daha artıyor olasılık
cok fazla bır etkısı olmuyor eger normal yollarla yumurtan buyuyorsa gerek bıle yok bence... normalde buyumuyorsa ılac etkkısı ıle buyumus oluyor
idrar testı yanıltıcı olur bence kan testı yaptırmalısın...
canım test yaptırmadım bugun yarın test gunum ama yarında gıdemıycem ıs cok yogun ızın alamıyorum...
Canim ben asilama yapmadan tüp bebek yaptim raporlu...yumurtlama bozuklugundan dolayı sanirim raporunu kabul ettiler
Arkadaslar dr.um bana rahim filmi cektirmemi soyledi bu ay yani mayista cekilecekti fakat yogunluk ve 1 mayis nedeniyle cekilemedi simdi onumuzdeki ay cekilecek..sizlere sunu sormak istiyorum klomen yada igne tedavisine baslayip yani adet zamani sonra bu adet bitiminde rahim filmi cekilebilir mi..dr zaten filmden once cinsel perhiz oneriyor bu konuda bilgisi olanlar paylasabilir mi..
klomen tedavisine neden rahim filminden sonra başlamıyor doktorunuz?
klomen kullandıgınız ay hamile kalmazsanız, adet görünce, adet bitiminden hemen rahim filmi çekilebilir diye biliyorum ben.
herkese merhaba kizlarr
dun reglim basladi.yarin doktora gidicem.bakalim napcaz ne etcez
persembe gunu diyetisyene gidicem.ctesi de endokrine randevu aldim.pkolularin endokrine gitmesi konusunda cok yaziya rastladim nette.
selam kızlarrr
bugun test gunumdu ama gıdemedım... doktor 11. gun tst yap demıstı... bugun 11. gundu ama ben transfer gununude saydım onu sormamısım sayılıyor mu sayılmıyor mu dıye...
yarında gıdemem sanırım ıs cok yogun mesaı ıcınde gıdemıyorum...