-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.121
ben adini unuttum ama bir arkadas vardi cumaya kadar incir yicekti dr gitcekti kimdi o ben unutuyom o yazsin bana merak ettim sonucu eski sayfalarda isim aratmasin bana
buyur ınsallah . sonucta ılac kullanıyorsundur degıl mı...
klomen kullanmıştım canım bu ay,ama olmadı büyümedi yumoşlar..
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yapmak istiyorum ...Doktor klomen ile aşılama yapıcaz dedi iğneler bana ağır gelebilir diye çünkü klomen yuzunden 5 cm kistim oluştu adet olamadım 45 gün adet söktürücü ve sonrası adet oldum bu ayda devamlı ara kanamam oldu. Sizce klomen mi yoksa iğnemi daha iyi aşılama yapanlar yardımcı olur musunuz??
tahmin etmistim sen bilirsin 20 gun olucakmis ama gec buyudugunden gec catlarsa da tutabilir.birde o gun konustugumuzda kacti.bendim arkadaşım gittim bugün doktora17.günüm 12mm olmuş pazartesi gel dedi tekrar ama gitmem heralde bu ay boşa geçti artık
birde ben olsamAdt sancisi cekiyrm ,kıvranyrum(söküldü sonunda
birde ben olsam
bendim arkadaşım gittim bugün doktora17.günüm 12mm olmuş pazartesi gel dedi tekrar ama gitmem heralde bu ay boşa geçti artık
benım de bu ay 11 mm dı doktor olmaz dedı bu ay bende doktora gıtmedım daha ama hamıle kaldım bak sakın umıtsızlıge kapılma sonradanda buyuyebılıyo bazıların gec dollenmesı oluyo benım gıbıbendim arkadaşım gittim bugün doktora17.günüm 12mm olmuş pazartesi gel dedi tekrar ama gitmem heralde bu ay boşa geçti artık
selaaaaaammm uyudum uyandım geldiimhepp uyusam keşke uykum bı turlu bıtmıyoo
bilirim o agriyi ayy hicbir belirtim de yok arada kasiklarim agriyor sonra geciyor yaa offf neyse pzrtesi gitcemCok sükür söktrücü kullanmdan oldu.sende olursn insallah cnm.ama su an fena sanci cekiyrm.bazen sakinlesyr nasl rahatliyrum
aaaaa cok sevindim biliyodummm zateeennn ayyyyKızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
Kızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
aaaaa cok sevindim biliyodummm zateeennn ayyyy
Kızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn
darısı bizlere inş