- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.141
İnş canım inşallah. Hastaneye girerken ayağımı da sürüdüm arkamdan gelen çok olsun diye :))
sürecini kısaca tekrar yazar mısın?bir de belirtilerini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım inşallah. Hastaneye girerken ayağımı da sürüdüm arkamdan gelen çok olsun diye :))
inş canım inşallah. Hastaneye girerken ayağımı da sürüdüm arkamdan gelen çok olsun diye :))
o gece icime dogdu kizz benim ama sen sabaha karsi idrar yaptim cikmadi diyince uzulmustum.bak yaramaza sakladi kendini hic guveniyorum idrar testlerine zatenÇok teşekkür ederim. Darısı senin ve diğer kızların başına. Allah çifter çifter versin inşallah
tsk edrm cnm.klomendn dolayi sag bacgmın toplar damari tıkandı. . .
Kızlar sonucu aldım. Beta hcg 111 çıktı :)) hala inanamıyorum
Allah razi olsun cnmallah allah hayret yani allah acil sifalar versin gelmiş geçmiş olsun
sürecini kısaca tekrar yazar mısın?bir de belirtilerini?
gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün kucağına almayıda nasip etsin
kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın hamileliğin nasıl oldu bizide aydınlatırmısın bu sitede ben yeniyim
belirtilerin varmıydı
o gece icime dogdu kizz benim ama sen sabaha karsi idrar yaptim cikmadi diyince uzulmustum.bak yaramaza sakladi kendini hic guveniyorum idrar testlerine zaten
tabii goruceksin zaten zamani gelince aklina kotu seyler getirme birde dr gosterdinmi sonucu ne yapcaksin simdiValla ya hakikaten :)) hala hayal gibi geliyor. Şimdide gebelik kesesini ve sağlıklı olduğunu görmeyi dört gözle bekliyorum. İnsan oğlu tatminsiz işte ne yaparsın.
ayyyyyyyyyy canım ya çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin darısıda bizlerin başına inşallah hadi bunu kutlayalım hadi kızlar halayaaaaa
tabii goruceksin zaten zamani gelince aklina kotu seyler getirme birde dr gosterdinmi sonucu ne yapcaksin simdi
Çok sağol canım darısı hepinizin başına. hamiş duası kabul olurmuş size hep dua edicem. Bana da hamiş bi arkadaşım hep dua etmişti allahım evinizden çocuk zırıltısını eksin etmesin ikizleriniz olur inşallah !!!!!! AMİN
Bakın bedduamı da ettim ona göre :)))
ayy allahımmm bize de nasip etse bu sevinci çok bekletmeden
canım tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inş