- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.221
nasip olursa bu ismi koymayı planlamıştık
nasip eder inşallah.. biz de muhammed baran istiyorduk hoca ömer koysunlar demiş
bakalım belki oğluşlarımız adaş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasip olursa bu ismi koymayı planlamıştık
ah canım bilmez miyim ama dur bakalım daha yeni evlisin. o kadar yıpratma kendini.
ben de birazdan doktora gidicem yumoş çıkmış mı diye.. korkuyorum :2::2:
dewy'den haber yok hala. test yaptı mı acaba?
günaydın canım. hoşgeldin
Insallah cnm insallahnasip eder inşallah.. biz de muhammed baran istiyorduk hoca ömer koysunlar demiş
bakalım belki oğluşlarımız adaş olur
yarın görümcem geliyor kızlar. sonra birlikte kayınvalideme gidicez. pazartesiye kadar burda olamıcaminşallah senden ve dewy den güzel haberler gelir
kız ben sana dün cevap yazacaktım telin sarjı bitti kaalakaldım öle dedim bilgisayardan yazayım e kocişşte flim izliyodu yazamadım. sen şimdi diyeceksin ki televizyonla bilgisayar ne alaka bizim bilgisayar tv ye bağlı ondannnn
olsun şekerim. sorun değil. olur öyle şeyler.. ben zaten topicte nasıl bu kadar vakit geçiyoruz ona bile şaşıyorum. bekarız sanki
benim koca her girdiğimde diyo bu ne lan her gün burdasın sen senin işin yok mu diyo bende var var işte çocuk yapmaya çalışıyoruz işte diyorum oda bu topikten mi yapacaksınız çocuğu diyo
bizimki de ben de giricem kadınlar kulubüne. ben de karımın sıkıntılarını paylaşıcam diyor. ben de dedim "girrrr, bir daha çıkamazsın sonra"
bağımlılık yaptı valla bize bu topik nasıl kurtuulacağız bide o var
kızlaaarr yarın ne yemek yapayım görümcemeee? üfff yaaa bana misafir geleceği zaman stres yapıyorum ne yapacağımı bilemiyorum.bana bir fikir verin.
canım bana misafir geldiğinde ben genellikle köfte yapıyorum kıymalı köfte tava da kızartıyorum yanına patates falan yine kızartıyorum çorba salata tamamlıyorum basit gibi duruyo ama çok ağır
kızlaaarr yarın ne yemek yapayım görümcemeee? üfff yaaa bana misafir geleceği zaman stres yapıyorum ne yapacağımı bilemiyorum.bana bir fikir verin.
canım bana misafir geldiğinde ben genellikle köfte yapıyorum kıymalı köfte tava da kızartıyorum yanına patates falan yine kızartıyorum çorba salata tamamlıyorum basit gibi duruyo ama çok ağır
Kıymalı köfte mi kızartıyosun
bende geçen ay klomen kullananlardanım.bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım merak edip test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sizce ne yapmam gerek ?
Kıymalı köfte mi kızartıyosun