- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.181
Günaydın hayırlı sabahlar herkese bugün inaşallah güzel haberler alırız.
Günaydın canımm.insallah insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hayırlı sabahlar herkese bugün inaşallah güzel haberler alırız.
günaydın sedacım , günaydın neyazım nasılsınız kızlar ?
günaydın sedacım , günaydın neyazım nasılsınız kızlar ?
Günaydınn.yataktaym daha
günaydın canım uykusuzusum sen nasılsın
ohhhhhhhhh ne güzel keyif yap bol bol ya keşke bende erken kalkmak zorunda olmasam bu arada ayağın nasıl oldu canım
Günaydınnn hanımlarrrr
ben iyiyim çok şükür niye uykusuzsun canım hayırdır yoksa gene fena mı oldun akşam
:)))))) yok canım saatler ileriye alındı alınalı ben uykumu alamıyom saat değişikliğinde bide mevsim değişikliğinde
haa bide akşam yatmasını sabah kalkmasını bilmiyom hep iş iş olunca evimi özlüyom
elif yaa benim iki gündür içim bulanıyor yaaa bide herşey kokuyo
aşılamadan sonra kan testi yaptırmıştım yok çıkmıştı iltihaptanmı dolayı mı bulanıyor yoksa ne bilem bebek diyecem ama yok :.......
bahar gelmedi bi türlü ya.dışarda yağmur var ve benim çarşıda halletmem gereken işler
arkadaşlar günaydınnn,kolemen biteli 5 gün oldu birazdan doktora gidecem,ne olur benim için dua edin...
arkadaşlar günaydınnn,kolemen biteli 5 gün oldu birazdan doktora gidecem,ne olur benim için dua edin...
ya benim sivilcem çıktı çok moralim bozuldu bu ayda olmadı demek ki
böyle düsünme ya,dur bkalm o sivilceler neyn habercisi
ben adet olacağıma yordum ama bilmiyorum ya gerçi düzenli adette olamıyorum ki ilaçsız olamıyorum hatta