- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Kızlar ben yorumlari okudum çıldırdım . Benim doktor bilgim yok diye beni gerizekali yerine koymuş. 28 ü adetim bitdi. Klomeni 26 sindan 5ne kadar devam etdim. Hasta diylek içirtdi yani. 2 gün sonra doktora gitdim. Yani adet biteli 5 gün sonra. Bana 1 yumurta var dedi. Sağmı solmu kaç santim demedi. 14 günü beklemeden aynı günde iğne vurdu. İlişki tarihleri yazdı aceleye getirdi. Sayenizde bilgi aldm yarn gidip o gerizekaliya hesap soracam daha yymurtama tarihi gelmeden çatlatma vurmuş. 2 defa kusmuşm o gün. Allah belasınl versn ağlıycam ya. Sayenizde iyiki bilgim olmuş. Teşekkürler size
Hastaligin 3 cü gününde 5 günlük ilaca başladım. Ama klomenin 2 ci gününde hastalik bitdi. Düzensiz bende. Klomene 3 gün kuru kuru devam etdim. 5 gün bitdi. Cmrtsi pzara düşdüğü içn 2 gün sonra müayineye gitdim 1 yumurta var dedi . Ayni günde iyne vurdu. Ve mumlar verdi takmayaBaharcım yumurtanın olgunlaşması kişiden kişiye değişiklik gösterebilir belki olgunlaşmıştır seninki kuzum, sakin olalım. Klomene 4. Gün başlamışsın dimi? Adetinin başlangıcını 1. Gün sayarsak 10. Gün de kontrole gitmişsin ve iğne olmuşsun?
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu. Hastalik başlamasından sayarsak evt 10 günden fazla oldu canm. Gözümü uyku tutmuyor saat 3 olcakBaharcım yumurtanın olgunlaşması kişiden kişiye değişiklik gösterebilir belki olgunlaşmıştır seninki kuzum, sakin olalım. Klomene 4. Gün başlamışsın dimi? Adetinin başlangıcını 1. Gün sayarsak 10. Gün de kontrole gitmişsin ve iğne olmuşsun?
Hastaligin 3 cü gününde 5 günlük ilaca başladım. Ama klomenin 2 ci gününde hastalik bitdi. Düzensiz bende. Klomene 3 gün kuru kuru devam etdim. 5 gün bitdi. Cmrtsi pzara düşdüğü içn 2 gün sonra müayineye gitdim 1 yumurta var dedi . Ayni günde iyne vurdu. Ve mumlar verdi takmaya
Azacık oldu çok diyil. Ama baya kusdum. Crinone vajinal jel .parmak kadar uzun . Sen geçdtinmi bunlardan?Ben sen hastalığın 3. Gününde başladım 4. Gün bitti hastalığım :s iğneden sonra agrın sancın oldu mu? Yumurtlama sancısı gibi kaşık agrısı falan?
Ne mumu verdi nereye takmaya :s
Belki yumurtan gelişmiştir erkenden mesela bazi insanlarda 14 gün değil 20 gun de gelişiyor tam umudu kesmisken herkeste değişiyor bu sureAzacık oldu çok diyil. Ama baya kusdum. Crinone vajinal jel .parmak kadar uzun . Sen geçdtinmi bunlardan?
Azacık oldu çok diyil. Ama baya kusdum. Crinone vajinal jel .parmak kadar uzun . Sen geçdtinmi bunlardan?
Kendi çatlar diye mi, fazla büyümüş kist olur diye mi? Her doktor da başka bişi yapıyo kafam karışıyor bakalım benimki ne diyecek yarın, fındık fıstık incir üzüm ne varsa yiyin, hadi inşallah bu ay güzel haberler alcazKizlar bugün ben de doktora gittim adetin 14. Günü yumurta 25mm olmus.Catlatma ignesi vermedi gün aşırı ilişki dedi sadece
Yeterince büyümüş igneye gerek yok dedi ben e bir sey sormadim canim ya.Soru sorunca da internetten çok okuyup geliyorsunuz diyor doktorlar :)Folik asite basla dedi.Bu ay da gebelik olmazsa bu sefer adetin 3. Günü gel klomene tekrar baslayip bu sefer catlatma ignesi vuralim dediKendi çatlar diye mi, fazla büyümüş kist olur diye mi? Her doktor da başka bişi yapıyo kafam karışıyor bakalım benimki ne diyecek yarın, fındık fıstık incir üzüm ne varsa yiyin, hadi inşallah bu ay güzel haberler alcaz
Yeterince büyümüş igneye gerek yok dedi ben e bir sey sormadim canim ya.Soru sorunca da internetten çok okuyup geliyorsunuz diyor doktorlar :)Folik asite basla dedi.Bu ay da gebelik olmazsa bu sefer adetin 3. Günü gel klomene tekrar baslayip bu sefer catlatma ignesi vuralim dedi
Amin canim hepimiz icin hakkimizda hayırlısı olsun.Ben gecen sene marttan beri folik asit kullanıyordum.Planima gore gebelik oncesi uc ay kullanip mayis haziran gibi hamile kalma düşüncesi vardi :)Oyle olunca neredeyse bir sene aralıksız ictim folik asit.4 ay once doktora gittigimde bikac ay ara ver folik asite dedi.Hatta bi ara kan degerlerime baktirdigimda folik asit baya yükselmişti standartin üstüne çıkmıştı.Korktum ben de bazi yerlerde fazlasi zarar yazıyordu.Simdi yine baslayacagim bakalimHadi bakalım hayırlısı olsun, ben folik asidi kaç aydır kullanıyorum hiç bırakmıyorum ne zararı olcak sen de kullandıgında bırakma bence
Slm kızlar bende klomen kullanıyorum 2.ayım geçen ay birşey yoktu ama bu ay adet kanamasından sonra top top kan pıhtısı gelmeye başladı. Böyle olan varmı
Benimde dünden beri var canim bugun klomenin 3. Günü hayirlisi olsun bakalimBenim de adetin son günü yani klomenin 2. Günü son dk pıhtı geldi şöyle avuç içinden az küçüktü sonra da bitti başka lekem kanamam falan olmadı canım
Benimde dünden beri var canim bugun klomenin 3. Günü hayirlisi olsun bakalim
Sagol canim senin bat ne zamandıHayırlısı olsun önemli bi şey değildir merak etme
Bende yapmadı canimKlomen adet gecikmesi yapiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?