- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi sevgili_can_
Sagol canim senin bat ne zamandı
20 agustos, senin ne zaman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim senin bat ne zamandı
Klomen adet gecikmesi yapiyor mu ?
24 ağustos benimde :)20 agustos, senin ne zaman ?
Yok canim daha 2 hafta var adetime ama burada adet gecikmesi yaptığını okumuştum.Adet tarihime yakin tatil ayarladik gecikirse tüm tatil yalan olacakYapmadığını okumuştum adetin mi gecikti?
Aramızda pek gün farkı yokmuş, hayırlısı olsun inşallah24 ağustos benimde :)
Adet olmazsın hamile olursun inşallah kuzumYok canim daha 2 hafta var adetime ama burada adet gecikmesi yaptığını okumuştum.Adet tarihime yakin tatil ayarladik gecikirse tüm tatil yalan olacak
Insallah canim benim yaaa.Hic o ihtimali düşünmemiştim gerçekten:) Hepimiz guzel haberlerimizi yazalim buraya insallah tez zamandaAdet olmazsın hamile olursun inşallah kuzum
Adetlerin duzensiz mi?Duzenliyse vaktinde olursun diye tahmin ediyorum canimKizlar size bi sorum olacak hamile kalinmazsa kesin adet olunuyormu Klomenle?
Cok düzensizdir ama ilaç kullandığım zaman hep aynı tarihte olur iki aydır hormon ilacı kullandım düzenli oldu bu ay Klomen kullandım ve onunla adet olunurmu hamile kalinmazsa bile diye baktım bazıları hamile kalinmazsa kist oluşuyor adet olmuyorsun felan yazmış bende merak ettim bu arada yeni farkettim benimde tarihim 20 ağustos hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah:)Adetlerin duzensiz mi?Duzenliyse vaktinde olursun diye tahmin ediyorum canim
Ay bir de kistle ugrasmayalim.Valla ben de ilk defa kullandim klomeni etkilerini göreceğiz yakinda.Benim de adet tarihim 17 si görünüyorCok düzensizdir ama ilaç kullandığım zaman hep aynı tarihte olur iki aydır hormon ilacı kullandım düzenli oldu bu ay Klomen kullandım ve onunla adet olunurmu hamile kalinmazsa bile diye baktım bazıları hamile kalinmazsa kist oluşuyor adet olmuyorsun felan yazmış bende merak ettim bu arada yeni farkettim benimde tarihim 20 ağustos hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah:)
Aynen valla o eksik kalsın bence ama yumurta fazla büyüyünce oluyormuş her kullananda kist olussaydi ohooho ama benimki kotu kontrole gidemiyorm merak ediyorm bi gelişme varmi sol kasikta bi kaç gündür hafif uyusuk bi ağrı var bekle allah bekleAy bir de kistle ugrasmayalim.Valla ben de ilk defa kullandim klomeni etkilerini göreceğiz yakinda.Benim de adet tarihim 17 si görünüyor
Benim de 25 mm olmus 18-24 mm de catliyor yaziyor nette daha buyurse kiste dönüşür diyor hayırlısı.Bana doktor bugun sordu kasiklarinda agri var mi diye.Bugün yumurtanin oldugu sag kasigim agrimaya başladı.Her ay bende muhtemel yumurtlama tarihlerinde kasik agrisi olurAynen valla o eksik kalsın bence ama yumurta fazla büyüyünce oluyormuş her kullananda kist olussaydi ohooho ama benimki kotu kontrole gidemiyorm merak ediyorm bi gelişme varmi sol kasikta bi kaç gündür hafif uyusuk bi ağrı var bekle allah bekle
Umarım benimkide yumurtlama agrisidirBenim de 25 mm olmus 18-24 mm de catliyor yaziyor nette daha buyurse kiste dönüşür diyor hayırlısı.Bana doktor bugun sordu kasiklarinda agri var mi diye.Bugün yumurtanin oldugu sag kasigim agrimaya başladı.Her ay bende muhtemel yumurtlama tarihlerinde kasik agrisi olur
Kaçırmazsın bence, yumurtlama olduğunda ikisine aynı koyu kırmızı oluyorkizlar iyi aksamlar klomen bugun bitti kasiklarda dolgunluk var.reglin 10gynu.sabah ovu test yapdim t cizgisi c cizgisine yakin koyuluktaydi ama esit degildi.esim sehir disinda yarin gelecek.ovulasyonu kacirmam degil mi ? resim ekleyemedim
İkiside çift çizgi net olmalıymış o günü ve diğer bi kac günü değerlendirmen gerekiyormuş bende alcaktm ama 7 tanesine eczanede 80 tl dediler vazgectmkizlar iyi aksamlar klomen bugun bitti kasiklarda dolgunluk var.reglin 10gynu.sabah ovu test yapdim t cizgisi c cizgisine yakin koyuluktaydi ama esit degildi.esim sehir disinda yarin gelecek.ovulasyonu kacirmam degil mi ? resim ekleyemedim