- 3 Mayıs 2015
- 13.258
- 48.610
sana bişey derdim de neyse doğacak çocuğuna yazıkYazıp yazıpta banlanmayın bence ...malum ergenlerle uğraşması zordur yazılara bak tövbe tövbe...evlat olsa sevilmez kim alsın bunu.
canım sana acıyorum...gidin erkeklerin ayaklarını yıkayın siz anca
evet ama kk sayesinde ne orospuluğum kaldı ne bişeyimkonu sahıbı hanı sevgılısını unutan ;aramayan, sormayan, sadece cinsellık yasayan bunda nerde sorun var dıyen ve bunla ılgılı konu acan kısıydı dimi ?
Ağır basit yanikonu sahıbı hanı sevgılısını unutan ;aramayan, sormayan, sadece cinsellık yasayan bunda nerde sorun var dıyen ve bunla ılgılı konu acan kısıydı dimi ?
bende sana acıyorumcanım sana acıyorum...
Kız bu nerde saklanmışta herkese akıl yağarken bu eksik kalmış:) töbe töbe:)) gülermisin ağlarmısın?25 yaşına gelmiş erkek ile iletişim kurma problemi yaşıyor hala kezban diyor ya. Kezban senin gibiler oluyor buralarda, günaydın.
Diğer konusunda ettiği hakaretleri okuyun lütfen. Hiç kaale bile almayın. Liseli ergen biri mi, yoksa gerçekten kenar mahallenin dilberimi ben çözemedimDaha önce açılmış mıydı konu ?
Arkadaşın derdi ne bilen var mı ?
Soğan doğrayın, ayak yıkayın falan coşmuş =)))
Neremle gulecemi bilemedimmuneye neden kullanayım o da mı sizin gibi salakça konuşuyor
Acıma neden dersen seni cebimden çıkarırım hem soğan doğramaktan zevk alırım hem de tek aşli yaşamaktan...bende sana acıyorum
Seninkini kaldıralım o zamankaldırmayın şunun götünü
S***** G** (Defol) lan hıyar