kk'nın kezban üyeleri

okudum canım diger konusunda agır tahrik var bir üye tahrik etmiş resmen üyleri çileden çıkarıp dava açmakta moda oldu desene neyse ki hakimler bu kadar saf değil davanın sonunucunu bizede haber versin mutlaka
diğer konuyu okumadım ben... şimdi sen yazınca göz gezdirdim azcık atlaya atlaya . çok vakıf olamasam da bu kadar çirkinleşilmez ki ama...

Kezban ev hanımı,hamarat kadın,eşine bağlı kadın anlamına gelir,insanları aşağılamak için kullanacağına biraz kendini geliştir gel sonra bizi eleştir.He yine de hepiniz kezbansınız diyorsan canın sağolsun en azından hamarat ve sadakatlı bir kadın olduğumuzu vurguluyorsun.Sana da kezban olmanı tavsiye ederim şekerim:KK14::KK14:
Ben anlamını yalancı diye biliyordum. Ama siz söyleyince araştırdım ev hanımı demekmiş. Teşekkürler yorum için.

arkadaşlar hakaretler için özür dilerim psikolojik problemlerim var destek alıyorum öfke kontrolü sorunu yaşıyorum. anlık sinirle hakaretler ettim, hepinizden özür diliyorum. küfür ve hakaretler için pişmanım ama konu açtığım içinde pişmanım. özellikle alwayswish adlı üye konumdaki daha ilk mesajında bana çok sert çıktı, aiğır ithamlarda bulundu, ben tahrik etti. ben ona durduk yere sataşmış filan değilim. isteyen yine versin mahkemeye herkesin yasal hakkıdır ona bişi diyemem ama hakaret ve küfürlerden dolayı pişmanım. burası sanal ortam evet kimsenin küfretmeye hakkı yok ama azarlamayada hakkı yok. alwayswish benim konuma gelip yorum yapıp daha sonra da bas git bayramlık ağzımı açtırma tarzı sert söylemlerde bulundu. kendisiyle polemiğe girdik. kimse küfür ve hakaretş haketmedi ama bende çocuk gibi azarlanmayı haketmedim. dava açacak olanlara bende karşı dava açacağım. psikolojik sorunlarım var öfke kontrolü yaşıyorum ve danışmak amaçlı şuraya konu açtım, evet ağır sözler söylemek çirkin ama üyeye sataşmak da çok çirkin bunuda unutmayın.

X