- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
resimdeki sen misin? sensen ay ne tipsizsin sen öyle kesin senin sevgilin vardır nedense boka benzeyen kızlara bayılıyorlar
resmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalıSen benim bir tırnağım eder misin acaba önce kendi resmini koy da öyle laf et kıskanç mahluk seni he?
resmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalı
Herkesin işi gucu var 24 saat klavyenin başı da oturmuyoruz haliyleyok mu burda bi tane normal insan bacım?
resmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalı
Sen benim bir tırnağım eder misin acaba önce kendi resmini koy da öyle laf et kıskanç mahluk seni he?
S***** G** (Defol) lan hıyar5 yaşında kız kuzenim bile senden daha narin be. Laflara bak mahalle karısı belli. Semtini söyle semt gülüüüü?
aç köpekler gibi saldırgan bi mahalle karısı bozuntusu benceVallahi ne yalan söyleyeyim, daha önceki konulardan az çok alwayswish i biliyorum. Aksine ben de çok beğenirim. Çok da tatlı bi kız :)
B.k kafa mı ? Bunu daha iletişim becerisinden yoksun. İkili ilişkileri bile yönetemeyen biri mi söylüyor
Eminim kiKomandoYareni senden daha sosyal daha düzgün karakterlidir. O yüzden ifşa olmak gibi bir sorunu yoktur çünkü kendini utandıracak şeyler yapmıyordur
aç köpekler gibi saldırgan bi mahalle karısı bozuntusu bence
sende de var derinlerde bi akıl da saç ve kafan ağırlık yapıyor ondan kullanamıyorsun ağır kezban seni. ayrıca ben seni tanıyorum haberin yokHahahahahahahah beni beğenmiyor aaa öyle demeyin lütfenSaçlarıma b.k sürmüşüm Ya yanından geçsem haline acırım hala gelmiş tipime laf ediyor vallahi. Allah akıl versin uğraşmayacağım.
Aksine kibar, saygılı ve sevimlidir. Ki ben daha önce kendisiyle hiç dialoğa da girmedim. Samimidir de.aç köpekler gibi saldırgan bi mahalle karısı bozuntusu bence
muneye neden kullanayım o da mı sizin gibi salakça konuşuyor
kaldırmayın şunun götünüAksine kibar, saygılı ve sevimlidir. Ki ben daha önce kendisiyle hiç dialoğa da girmedim. Samimidir de.