kk'nın kezban üyeleri

resmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalı

B.k kafa mı ? Bunu daha iletişim becerisinden yoksun. İkili ilişkileri bile yönetemeyen biri mi söylüyor
Eminim ki KomandoYareni senden daha sosyal daha düzgün karakterlidir. O yüzden ifşa olmak gibi bir sorunu yoktur çünkü kendini utandıracak şeyler yapmıyordur

Sen benim bir tırnağım eder misin acaba önce kendi resmini koy da öyle laf et kıskanç mahluk seni he?

Vallahi ne yalan söyleyeyim, daha önceki konulardan az çok alwayswish i biliyorum. Aksine ben de çok beğenirim. Çok da tatlı bi kız :)

Hahahahahahahah beni beğenmiyor aaa öyle demeyin lütfen Saçlarıma b.k sürmüşüm Ya yanından geçsem haline acırım hala gelmiş tipime laf ediyor vallahi. Allah akıl versin uğraşmayacağım.

Hahahahahahahah beni beğenmiyor aaa öyle demeyin lütfen Saçlarıma b.k sürmüşüm Ya yanından geçsem haline acırım hala gelmiş tipime laf ediyor vallahi. Allah akıl versin uğraşmayacağım.
sende de var derinlerde bi akıl da saç ve kafan ağırlık yapıyor ondan kullanamıyorsun ağır kezban seni. ayrıca ben seni tanıyorum haberin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…