kk'nın kezban üyeleri

Yeri gelir soğan doğranır, yeri gelir eşler birbirlerinin ayaklarını yıkarlar...

Bunlar bir kadının değerini düşüren şeyler değildir. Herkesin her akşam dışarıdan bir şeyler söyleme imkanı olmayabilir.

Kezban dediğiniz nedir? Kendi üreten, eşine değer veren kadınlar Kezban olarak tanımlanıyorsa varsın hepimiz Kezban olalım.

Ayrıca yazdıklarınız çok çirkin şeyler. Sanal ortamda birbirimizi tanımıyoruz diye ağzımıza ne gelirse söyleme hakkımız yok.

Yok burada kalmadı bu olay ondan sizi de germek istemiyorum. Bilgilerini öğreneceğim bir şekilde bana yüzüme hesap verecek. Size de terbiyesiz görünmek istemiyorum sizin ne suçunuz varBana hesap verecek isterse fizanda yaşasın bulacağım, arkadaşlarımı da bilgilendirdim. Güzel şeyler görecek beklesin.

Bayramda el öpmekten sıkılıp tüm şekerlerini bitirmiş ergen...

tek eğlencen burası galiba neyin kafasını yaşıyosun arkadaş sen

Ya bu kızcağız; hani şu geçenlerde güle güle miydi hoşçakalınmıydı neydi tam hatırlayamadığım bir konu açıp üyelik sonlandirmamis mıydı??
Hani şu psikolojik sorunları olan zavallı ergen kizcagiz??
Yine böyle atıp tuttu da birden cark edip hüngür hüngür gitmişti.. yazık yaa ben acıdım şahsen.. allah yardımcısı olsun..
Ona da kolay değildir böyle yalnız olmak hayatta..
vah yavrucugum senin ne işin var buralarda?? Gitsene psikolog ablacigina.. anlatsana dertcegizlerini.. Bak burda daha da mutsuz oluyorsun.. sonun hiç de hayra alamet değil yani.. :-* :-* :-*
hadi canım kal sağlıcakla.. annengile çok selam..

bu üye önceden vukuatlı bir üye mi ? neden bu kadar üstüne gidildi ve bu üye çileden çıkarıldı ? birde dava felan denmiş et bakalım hakim kımı suçlu görüyor yazık ya yeni üyelere toptan saldırmak olayı nedir ?

konuyu başından beri okumadın herhalde canım... ettiği hakaretleri görmedin mi

konuyu başından beri okumadın herhalde canım... ettiği hakaretleri görmedin mi
okudum canım diger konusunda agır tahrik var bir üye tahrik etmiş resmen üyleri çileden çıkarıp dava açmakta moda oldu desene neyse ki hakimler bu kadar saf değil davanın sonunucunu bizede haber versin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…