- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
Allah allah. Bu nasıl nezaket ya hiç terbiyeni bozmadan cevap veriyorsun. Ben varya yedi sülalesinden cıkmıstım şimdiye dunyanın dalgasını gecmiştim ağzım bozuktur sen kibar kibar karsılık veriyorsun. Sabrına ve tavrına hayran kaldım tebrikler.
Oğlum kaç yaşındasın sen? Döl israfı olduğunu söylemeye gerek var mı?S***** G** (Defol) lan hıyar
keske o gece annenın bası agrısaydıS***** G** (Defol) lan hıyar
Hayirdir abla kafayi mi yedin devrelerin mi yandiresmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalı
resmimi neden koyayım enayimiyim ben senin gibi ifşa olayım armut ? bok kafalı
konuyu başından beri okumadın herhalde canım... ettiği hakaretleri görmedin mibu üye önceden vukuatlı bir üye mi ? neden bu kadar üstüne gidildi ve bu üye çileden çıkarıldı ? birde dava felan denmiş et bakalım hakim kımı suçlu görüyor yazık ya yeni üyelere toptan saldırmak olayı nedir ?
okudum canım diger konusunda agır tahrik var bir üye tahrik etmiş resmen üyleri çileden çıkarıp dava açmakta moda oldu desene neyse ki hakimler bu kadar saf değil davanın sonunucunu bizede haber versin mutlakakonuyu başından beri okumadın herhalde canım... ettiği hakaretleri görmedin mi