- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Kimsa gelip birini ayarlamaya çalışmadı
Bence sizde de büyük sıkıntı var .

Bence sizde de büyük sıkıntı var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu akıllı telefonlar başa bela şifreyi kaydediyor bazen abim de telefonumdan bişeyler bakerken birkaç defa kk ye girdiğini gördüm hmn şifreyi değiştirip kaydetmedim...bişey değil merak bizimkisi....Merhaba kk halkı. Benim 2 hesabım var bu hesabımda 2 ay önce bir konu açmıştım. Bi hesap bana mesaj attı. Adım H. 32 yaşındayım dedi. İşte konuştuk falan sana birini ayarlayayim dedi. Sonra o bahsettiği kişinin adını vs verdi. Ben de facebooktan baktım. Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.
Sonra bugün öteki hesabımdan başka bir hesapla konuştum. O da sana birini ayarlayayim dedi ben de çocuğun fotosunu istedim. Attı, baktım ve kendi kendime "Allah Allah bu çocuğu bir yerden gözüm isiriyor" dedim ve bir de ne göreyim 2 ay önceki facebook hesabına baktığım çocuk! Şok oldum resmen
Şimdi iki ihtimal var;
1) Ya o çocuğu iki üye de tanıyor.
2) Ya da o çocuk burada hesap açıp kari kız arıyor!
Icimdeki Müge Anlı 2.ihtimali söylüyor. Sizce?
@Mune abla lütfen şu siteye kimlik kontrolü vs gelsin![]()
Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.
Çok güzel olmuş.Ava giderken avlanan azgın tekelere... Yalniz bir erkek olarak sizden fikir almak isterim açıkçası.Nasil bir fantezi dünyasında olmak lazım kadınlar kulübüne girip sanal sex yapacak kadın aramak için?Ya da nasıl bir yokluk içinde olmak lazım ? :)Bu arada bugün 2 tane üye bir birlerine özel mesajla bir güzel fantazilerini dökmüşler...
Bir tanesi acaba karşıda ki erkek mi diye kıllanıp bize rapor etmiş.... Rapor edince ikisi arasında ki tüm konuşma metni rapor olarak geldi....
2 erkeğinde birbirine olan o şehveti katırı damızlık at yapar....
İkisine de telefon edip açıklama yaptım hani şu sanal sex yaptığınız var ya o erkekmiş bilin dedim ....
sanırım bu saate kadar kusuyorlardır...
Allah bilir evlilerdir bir de. Allah ıslah etsin.Çok güzel olmuş.Ava giderken avlanan azgın tekelere... Yalniz bir erkek olarak sizden fikir almak isterim açıkçası.Nasil bir fantezi dünyasında olmak lazım kadınlar kulübüne girip sanal sex yapacak kadın aramak için?Ya da nasıl bir yokluk içinde olmak lazım ? :)
Eşiniz mi:)Hamileydim ve bebek arabasi alacaktik. Bir bebek arabasina karar vermk uzereydik ama ben biraz daha arastirayim dedim. Heee kadinlar kulübüne bakcan dimi dedinasil ya dedim esime anlatmaya basladi orda biri bi ürüne kötü desin imkani yok o ürünü satamiyoruz simdi sen gir bu markayi aldim cok memnunum de kapis kapis gider dedi
üyeliği varmis yillardir arada konulara girip ürün tavsiye edermis "anne" gibi
![]()
Hayir tabi ki. Saticidan bahsettimEşiniz mi:)
Konu sahibi banlanmış
Senin adam bu mesajını okuyormuş bitirdin beni hatun diyormuşHamileydim ve bebek arabasi alacaktik. Bir bebek arabasina karar vermk uzereydik ama ben biraz daha arastirayim dedim. Heee kadinlar kulübüne bakcan dimi dedinasil ya dedim esime anlatmaya basladi orda biri bi ürüne kötü desin imkani yok o ürünü satamiyoruz simdi sen gir bu markayi aldim cok memnunum de kapis kapis gider dedi
üyeliği varmis yillardir arada konulara girip ürün tavsiye edermis "anne" gibi
![]()
Yanlis anlattim sanirim esim degil satıcıSenin adam bu mesajını okuyormuş bitirdin beni hatun diyormuş
Amanınnn daha neler duyacağız![]()
Gördüm banlandığını da ikinci üyelikten mi yoksa erkek mi onu anlamadım ondan sordumKonu sahibi banlanmış![]()