- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Kadınlar kulübüne kimlik kontrolü mü
Kk adminlerine gbt yapma yetkisi verilmesi için adalet bakanlığıyla iletişime geçiyorum derhal
Hanımefendi burası da her sosyal mecra gibi tanımadığınız bir ton insanla dolu. O yüzden anonimiz zaten. Cinsiyeti fark etmez, kimseye güvenip saçma sapan sohbetlere girmeyin.
O erkeklerden biri de siz misiniz pozitif insan? Karı kız lafı sizi ele veriyor.
Valla ister inanın ister inanmayın benim kanitlayacak bir şeyim yok. Karı kız da lafın gelişi söyledim. Panik atak ve okb var bende o yüzden heyecanlandım ve sinirlendim buraya konu açtım. Ben bu siteye öbür hesabımdan 4 yıl önce kaydoldumO erkeklerden biri de siz misiniz pozitif insan? Karı kız lafı sizi ele veriyor.
cidden benim de aklımdan geçmedi değil açıkçası.
Madem öyle ne diye hemen baktiniz???İyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya
neyine heyecanlaniyosunuz??Valla ister inanın ister inanmayın benim kanitlayacak bir şeyim yok. Karı kız da lafın gelişi söyledim. Panik atak ve okb var bende o yüzden heyecanlandım ve sinirlendim buraya konu açtım. Ben bu siteye öbür hesabımdan 4 yıl önce kaydoldum
Hem bakıyor hem de veryansın ediyor.değişikBir üye bana özelden mesaj atıp sana birini ayarlayacağım dese terslerim. Bir üye durup dururken niye böyle bir şey yazsın ki yani? Mantıksızlık burada.
Madem öyle ne diye hemen baktiniz???
Bir üye bana özelden mesaj atıp sana birini ayarlayacağım dese terslerim. Bir üye durup dururken niye böyle bir şey yazsın ki yani? Mantıksızlık burada.
İşte bağzı kadınlarımız da bu kızcağız gibi. Söylediğinin nereye gideceğini, kullandığı kelimelerle nasıl bir toplumsal erozyona sebep olduğunu anlamıyor.İyi bari, karı kız diyince dedim bu nasıl kadın
Boşver konun kapanır birazdan banlanırsın zaten.Ya yemin ederim ki kötü bi niyetim yoktu 19 yaşındayım cahilim bilmiyordum ki böyle olacağınıSuan ben de pismanim
Gunaydin , ilk defa mi duyuyorsunuz burada erkek uye oldugunu?
Ayrica bu nasil bir bosluktur da size mesaj atan tanimadiginiz birinin tanistiracagi erkegi merak edip arastiriyorsunuz , pesss
Cahil olduğunu dusunuyorsan eğer öyle herkesin dediğine gitme bi zahmet.Ya yemin ederim ki kötü bi niyetim yoktu 19 yaşındayım cahilim bilmiyordum ki böyle olacağınıSuan ben de pismanim
Bu da bir tecrübe oldu benim için...Cahil olduğunu dusunuyorsan eğer öyle herkesin dediğine gitme bi zahmet.
Sevmek sevilmek mi istiyosun? Üniversiteye gidecekmissin zaten. Orada tanımaya çalıs.
19 yas kucuk bir yas degil , bu kadar saf misiniz gercekten yoksa bizi mi yiyorsunuz?Daha önceden de biliyordum
Zaten o şahsın 2 ay önceki hesabı banlanmis ama garip olan şey şuanki hesabindan bir adamla evlenmek istediğine dair konu açmış iyice kafam karisti
Ben de 19 un küçük olduğunu düşünmüyorum.hele bu devirde çocukların bile gözü çok açık maşallah..19 yas kucuk bir yas degil , bu kadar saf misiniz gercekten yoksa bizi mi yiyorsunuz?
Bu kadar safsaniz zaten sosyal medya kullanmayin rica ediyorum , sizi yerler sosyal medyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?