- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
İyi ki de yazmamislar yazsalardı da konu acsaydiniz benim gibi asagilanirdinizSanal dünyada bile kısmetsizim ya bir bana yazmıyorlar şu yakışıklı erkekler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki de yazmamislar yazsalardı da konu acsaydiniz benim gibi asagilanirdinizSanal dünyada bile kısmetsizim ya bir bana yazmıyorlar şu yakışıklı erkekler![]()
Evet dusundumIyide jeton dusmedi mi ? Niye herkes sana birini ayarlamaya çalışıyor foto gösteriptesadüf mu yani
Az bi düşün![]()
Yazsalardı konu açacak kadar önemsemezdim zatenİyi ki de yazmamislar yazsalardı da konu acsaydiniz benim gibi asagilanirdiniz
Ya anlamiyorsunuz zaten güvenmiyorum üye kendini k kadar ovdu ki merak ettimYa ne cesaret özelden mesajlasip biri ile tanistiriliyosun falan
Burası sanal dünya bu kadar güvenmeyin.kusura bakmayın siz de öyle sanaldan kimseye guvenmeyin
Neye karar verdinEvet dusundum
Ben 2 yıldır kayıtlıyim buraya anlamiyorsunuz kendini o kadar ovdu ki ben de merak ettimSen ozaman buraya görücü bulmaya gelmissiniz. Her tanistirayim denileni kabul etmissiniz. Ayrica 2 hesapta yasak bildigim kadarıyla. Ayrica nasil kimlik sorgulaması yapacaklar,isleri güçleri yok gbtlerine mi bakacaklar. Iyi sabika kaydida istesinlee foruma uye olmak isteyenlerden. asjl
Kendini mi övdü? Nasıl yani?Ya anlamiyorsunuz zaten güvenmiyorum üye kendini k kadar ovdu ki merak ettim
Fake oldugunaNeye karar verdin![]()
Oğlan çok yakışıklı ben onunla yaşıt olsam ona yazardım. Amerikaya gidecek falan dediKendini mi övdü? Nasıl yani?
İyi de kendini övdü dediniz az önce?Oğlan çok yakışıklı ben onunla yaşıt olsam ona yazardım. Amerikaya gidecek falan dedi
Evet anlamadımYaaa Allah askina su bi taraflari sıkıstı mi ben fazlaligim intihar edicem laflari ne yaaa kac yasindasiniz siz 5 mi? Yarin birgun anne olucaksiniz siz bi kendinize gelin acitasyona gerek yok elestiriye acik degilsen konu acma arkadasim iki kotu yorum aldi mi aglar ben yasamak istemiyoruma baglar madem 4 yildir burdasin 15 yasinda ne isin vardi burda hala mi anlamadin hayatin nasil bisey oldugunu
Hangi üye?
Anladın demekFake olduguna
Evet kusura bakmayın ben Gerizekalıyim safım ya geç anlarimAnladın demek![]()
Actigin konuyla zor gunler yasamanin ne ilgisi var Allah askina bi kendine gel yaaa kardesimden kucuksun yazik ediyosun kendine saf olmak yada olmamak secilmez zaten hayattan kazik yememissin daha insan seyy yapila yapila seyy yapmayi ogrenir daha gidicek cok yolun var anlasilan cok yolun basindasin isyan etme sukret benceEvet anlamadım
Acitasyon falan da yapmıyorum! Ayrıca daha önceki acımasız eleştirileri hep alttan aldım a saf olmama ilgili söylenen şeylere dayanamıyorum bilmem anlayabildiniz mi? Saf olmayı ben sevmedim BEN SECMEDİM
19 yıllık hayatımda hep yüzüme vuruluyor bıktım artık gecelerı ağlayarak uyudum Allahım canımı al diye dua ettim zor gunler yasadık bu dalga geçilecek bir şey degil