• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Ya ne cesaret özelden mesajlasip biri ile tanistiriliyosun falan
Burası sanal dünya bu kadar güvenmeyin.kusura bakmayın siz de öyle sanaldan kimseye guvenmeyin

Sen ozaman buraya görücü bulmaya gelmissiniz. Her tanistirayim denileni kabul etmissiniz. Ayrica 2 hesapta yasak bildigim kadarıyla. Ayrica nasil kimlik sorgulaması yapacaklar,isleri güçleri yok gbtlerine mi bakacaklar. Iyi sabika kaydida istesinlee foruma uye olmak isteyenlerden. asjl

Sen ozaman buraya görücü bulmaya gelmissiniz. Her tanistirayim denileni kabul etmissiniz. Ayrica 2 hesapta yasak bildigim kadarıyla. Ayrica nasil kimlik sorgulaması yapacaklar,isleri güçleri yok gbtlerine mi bakacaklar. Iyi sabika kaydida istesinlee foruma uye olmak isteyenlerden. asjl
Ben 2 yıldır kayıtlıyim buraya anlamiyorsunuz kendini o kadar ovdu ki ben de merak ettim

Yaaa Allah askina su bi taraflari sıkıstı mi ben fazlaligim intihar edicem laflari ne yaaa kac yasindasiniz siz 5 mi? Yarin birgun anne olucaksiniz siz bi kendinize gelin acitasyona gerek yok elestiriye acik degilsen konu acma arkadasim iki kotu yorum aldi mi aglar ben yasamak istemiyoruma baglar madem 4 yildir burdasin 15 yasinda ne isin vardi burda hala mi anlamadin hayatin nasil bisey oldugunu

Yani erkek olabilir tabi de. Kaç senelik kk dayım kimse sana şunu ayarlayayım diye mesaj atmadı. 😂 sanalda bilem kısmetim kapalı demek. Kocamı da zor bulmuştum. Kimse almamış bana kaldı. 😂

Yaaa Allah askina su bi taraflari sıkıstı mi ben fazlaligim intihar edicem laflari ne yaaa kac yasindasiniz siz 5 mi? Yarin birgun anne olucaksiniz siz bi kendinize gelin acitasyona gerek yok elestiriye acik degilsen konu acma arkadasim iki kotu yorum aldi mi aglar ben yasamak istemiyoruma baglar madem 4 yildir burdasin 15 yasinda ne isin vardi burda hala mi anlamadin hayatin nasil bisey oldugunu
Evet anlamadım
Acitasyon falan da yapmıyorum! Ayrıca daha önceki acımasız eleştirileri hep alttan aldım ama saf olmama ilgili söylenen şeylere dayanamıyorum bilmem anlayabildiniz mi? Saf olmayı ben secmedim BEN SECMEDİM
19 yıllık hayatımda hep yüzüme vuruluyor bıktım artık gecelerı ağlayarak uyudum Allahım canımı al diye dua ettim zor gunler yasadım bu dalga geçilecek bir şey degil

Evet anlamadım
Acitasyon falan da yapmıyorum! Ayrıca daha önceki acımasız eleştirileri hep alttan aldım a saf olmama ilgili söylenen şeylere dayanamıyorum bilmem anlayabildiniz mi? Saf olmayı ben sevmedim BEN SECMEDİM
19 yıllık hayatımda hep yüzüme vuruluyor bıktım artık gecelerı ağlayarak uyudum Allahım canımı al diye dua ettim zor gunler yasadık bu dalga geçilecek bir şey degil
Actigin konuyla zor gunler yasamanin ne ilgisi var Allah askina bi kendine gel yaaa kardesimden kucuksun yazik ediyosun kendine saf olmak yada olmamak secilmez zaten hayattan kazik yememissin daha insan seyy yapila yapila seyy yapmayi ogrenir daha gidicek cok yolun var anlasilan cok yolun basindasin isyan etme sukret bence

Back
X