KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kiz adamlarin geleceklerine engel olmayinkaydirigubbakcemile3
valla benim esim kendi isini yapiyor burda biktim diyor is deisikligi yapicam diyip duruyor bunlarin geninde var heralde öyle söylenip duruyor sikisinca

ama kizlar kendi isi olunca daha rahat oluyorlar
aman ya benimki iyi böyle çalışşsın fabrikada vardıyalı oluyor kafamı dinliyorum 4 12ken
kasımın 1 inde başlıyo fuar aman hiç sevmiyom
allahtan ben durmuyorum ben fuardaki siparişleri düzenliyorum

çok yorucu olur zaten

benim kaynanamın tek özelliği içi dışı bir olması başka da bişey yok ne düşünüyosa pat diye söyler oğlum kızım ayırmaz hakkını yiyemem o konuda

kurcak ya dükkanı tuttular kirasını verdiler ama ikiside tam olarak işten ayrılmadı daha öyle duruyo

teolog bilmiyorum ya eskisi gibi değil ama
gün geçtikçe uzaklaşıyoz :KK43:
koltuk üretimi yapıcaklar

mobilya üerine yani
ya şimdi ev kuracak evlenecek onun stresi vardır gerginliği erkekler bu tür durumlarda karşı tarafa ilgisiz davranırlar canım ben de çok yaşadım
biz 3 sene nişanlı kaldık hep daha iyi işi olsun diye
tabi bu arada beni çok ihmal etti tam 3 sene bekardım veyalnız kalıyordum aiemle de değil
ama şimdi çok şükür mutluyum ama arada sitemde bulunuyorum eşime o 3 yıl için

evet oraya takiliyor galiba
valla sadrazami bende göremiyom girmiyo heralde nerelerdeki acep

ne bileyim teolog yaa
biz aynı yerde çalışıyoz şimdi
eskiden fırsat bulup gelirdi yanıma gece gündüz arardı mesaj atardı
aylardır tık yok
nşandan sonra dedim ki bi tarih koyulsun o zaman iş kurma hikayesi de yoktu
ona göre hazırlığımızı yapalım düğünden önce ne kadr çok şey alırsak o kadar iyi olur hiç yanaşmadı
hala daha tarih yk
bende belirsizlikten nefret ediyorum

işte işleri yoluna koymadan tarih almak istemiyor sen düşünmüyor sanıyorsun ilgilenmiyor sanıyorsun ama senden daha düşüncelidir emin ol

ececim herzaman belirsizlik insanin canini sikar ama sabret biraz isini yoluna koymayi bekliyordur emin ol.
kac yillik nisanlisiniz canim

ahh imkanım olsa biarzcık tanısanız öyle olmadığını anlarsınız
ona göre herşey 1 ayda yapılabilir
kimi erkek planlı programlıdır ama belli etmez benimkinde tık yok
ben panik insanım nişanda herşeyim aylar öncesinden hazırdı
onun yapacağı bikaç iş kalmıştı nişana 1 hafta kala halledemiyo diye iptal edelim demişti
düşünebiliyomusun salon tutulmuş herşey hazır davetiyeler bile dağıtılmış adam iptal diyo
ama niye son güne bıraktı herşeyi

evlattir sevilir evet ama herseyin bi sinirida var hani cok düskün demekki
adamada yazik giii

yazık tabi oda ona göre davranıyo napsın haklı olarak
ne bileyim teolog yaa
biz aynı yerde çalışıyoz şimdi
eskiden fırsat bulup gelirdi yanıma gece gündüz arardı mesaj atardı
aylardır tık yok
nşandan sonra dedim ki bi tarih koyulsun o zaman iş kurma hikayesi de yoktu
ona göre hazırlığımızı yapalım düğünden önce ne kadr çok şey alırsak o kadar iyi olur hiç yanaşmadı
hala daha tarih yk
bende belirsizlikten nefret ediyorum

ececim canım uyuz oluyorum böylelerine kendilerini ne sanıyorlar üzüyorlar böylealsanaalsanasmile şu kısacık hayatta.
Nasıl diyim kaş yaparken göz çıkarıyorlar belki sorunları var seni üzmemek için anlatmıyor ama bunu hareketleriyle belli ediyor bu sefer sen daha çok sinir oluyorsun şekil A benim eşim beni üzmemek için anlatmaz derdini ama içine attığı için daha çok üzer başka şeylere yorarım bende sinir bozucu

X