KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:roflol: :roflol: ay ben çok tembelmişim annem hep der
hala da tembelim yani 1,5 yaşında yürümüşüm

evet ya benimde telefonlar filan çaldı yeni okudum bugün nedense biraz yoğun evet bir sürü ortak noktamız var bide kalplerimiz birmişkaydirigubbakcemile3

sorma ya aynen bi yopunluk var fuara 1 ay kaldı ya
bişiler listeleyip duruyom bende
ama en güzeli kalplerimizin bir olması
bekle bizi inegöl muhteşem ikili geliyor :eek: :eek:

valla erkekler bi ara ilgisiz olurlar diye biliyorum hani evlilikten korktuklari icin ben böle seyler hic yasamadim ama okuyoruz topiklerde
isten niye ayriliyorki giii daha iyi bi ismi bulmus bulmussa ciksin ona girsin

ay ona kalsa 50 sefer evlenmiştik şimdiye ama tık yok adamda ara sor yok anacım yok
kendi işini kurcak beyfendi o yüzden ayrılıyo işten

oooo 8 aylıkken yurudun heeee superrrrr ben zekı cocuklara bayılırım guc dedın de benım oglanda guclu pehlıvanım benımmm maşallah dogdugu ılk gunden berı kafasını tutabılıyordu dımdıktı hemşirelerın bıle dıkkatını cekmıştı dımdık durması şimdide bıraksam yuruyecek savaş verıyooo resmen benı bırakın gıtcem dıyeeeesempatiksalakcinni

yürümüsüm valla annem korkmus birden kalkip gezinekaydirigubbakcemile3

ay insallah benim kizimda senin oglun gibi güclü olur
yerim ben onu yürüyecek haa savas vermeyide ögrenmis

sorma ya aynen bi yopunluk var fuara 1 ay kaldı ya
bişiler listeleyip duruyom bende
ama en güzeli kalplerimizin bir olması
bekle bizi inegöl muhteşem ikili geliyor :eek: :eek:

ay ona kalsa 50 sefer evlenmiştik şimdiye ama tık yok adamda ara sor yok anacım yok
kendi işini kurcak beyfendi o yüzden ayrılıyo işten

ay nedir bu kendi işini kurma merakı benimkide çalışıp para biriktirip kurcakmış kendi işini önce ev alalım demiyorda iş kurcak sanki çok iyi bişey

evet cumartesiyi iple çekiyorum daha çok var:eek:

benim eşimde 7 aylıkken yürümüşüm ben diyo:bbo: nasıl oluyo anlamadım:sm_confused: ama resmi var doğru diyor demekki

inş canım inş oglumu ovmek gıbı olmasında bana cok sıkıntı vermedı
ayyy cok tatlı olurlar bıde yurudulermiii ılk yurumelerı sarhoş gıbı ya o cok hoşuma gıdıyoorrr heran duşcek gıbı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay nedir bu kendi işini kurma merakı benimkide çalışıp para biriktirip kurcakmış kendi işini önce ev alalım demiyorda iş kurcak sanki çok iyi bişey

evet cumartesiyi iple çekiyorum daha çok var:eek:

kiz adamlarin geleceklerine engel olmayinkaydirigubbakcemile3
valla benim esim kendi isini yapiyor burda biktim diyor is deisikligi yapicam diyip duruyor bunlarin geninde var heralde öyle söylenip duruyor sikisinca

ama kizlar kendi isi olunca daha rahat oluyorlar

seninki yine akıllı nihanım ya
para biriktiripte yapıcak
benim yakmalık odunda
para yok pul yok baba yok borç çok ama bu durumda dükkan açıcak :eek:klava: ortağıda aynı bunun gibi aklı bi karış havada
hatta kayınvalidem bi kızdı bunlara iş kurcaklarını duyunca iki çıplak ne işiniz var sizin oturun oturduğunuz yerde falan demişti

iyi bak senin kaynana oğlunun haksızlığında kızıyor oğluna benim ki anne ben bunu yaptım der sen yapmazsın oğlum der e yaptım ama der yok yok yapmamışındır der:enbuyukkk: gıcık olurum bende haksızda olsa oğlunu savunur kadın.

kesin kuracak yani işi İnşallah güzel olur

yimeğimi yidim geldim hazal nerelere gittin
ece cim ilgisizliği sevmediğinden değil iş stresindedir
ne üzerine iş kurmmak istiyor

inş canım inş oglumu ovmek gıbı olmasında bana cok sıkıntı vermedı
ayyy cok tatlı olurlar bıde yurudulermiii ılk yurumelerı sarhoş gıbı ya o cok hoşuma gıdıyoorrr heran duşcek gıbı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay bebekler yürüdügü zaman ben korkuyom kiz heran düsecek carpacak diye allah saklasin

X