KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evtt böcüğm inegöldeyim ben
vira mobilya çok iyi ya benim patronumun akrabası onlar :KK1:

valla iyi aklında tutuyosun :KK1: ben karışıtıryorum birbirine herkesi :kedi: yok yoksa sen beni mi takip ediyosun :roflol: :roflol:

bende kızım olursa bana ceksın ısterım eşimde oyle dıyorrr erkek babaya kız anneye ceksınnnn

ayy ben çok korkuyorum ya çocuğum olunca eşimin tarafına benzicek diye eyvahedigeldismileilk önce sağlıklı olsun önemli olan o ama ya eşimin tarafı annesi ve ablası esmer bide çok kilolular Allah günah yazmasın :Saruboceq:ama kızım olurda halasına benzer diye çok korkuyorum ya inşallah bana benzer ben küçükken beyaz çıtır çıtır kıvırcık saçlıymışm çok tatlıymışım ama ya:emir_bebek::KK1:

ama polyanna sonradan o gür saçlarımı kaybettim yine az değil ama eski gürlüğü yokki
yine de şükür
ama güzellik konusunda bana çeksin istiyorumbayanssulusmile
çok kendini beğenmiş hissettim kendimikaydirigubbakcemile3
eşim de güzel değil ki ama

biliyormusun benim kizimin göz yapisi ayni babasi agzi burnu ve yüz seklide benkaydirigubbakcemile3babasida benim gibi güzel ama ben gözleride bana benzesin istiyorum kopyam olsun insallah

hamileliktede saclar dökülüyormus giii
bana öyle geliyorki kizin ayni sen olacak valla
kendine güveniyorsun sadece kendini begenmis deilsin ayrica

ayy ben çok korkuyorum ya çocuğum olunca eşimin tarafına benzicek diye eyvahedigeldismileilk önce sağlıklı olsun önemli olan o ama ya eşimin tarafı annesi ve ablası esmer bide çok kilolular Allah günah yazmasın :Saruboceq:ama kızım olurda halasına benzer diye çok korkuyorum ya inşallah bana benzer ben küçükken beyaz çıtır çıtır kıvırcık saçlıymışm çok tatlıymışım ama ya:emir_bebek::KK1:

:KK1: o korku bende de var canım

seni korkutmak ıstemem ama ben halamın kopyasıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb kızlarr benı de kabul edersınız umarım aranıza sohbetınızı sevdmmm:)

polyanan valla doğru sölüyosun ya
ne zaman nişanlandım o zamandan beri evdekilerle daha bi yakınlaştık sanki
acaba diyorum nişanı atıp hiç evlenmesem mi :KK1:

delümüsün nesin o yüzden nisanmi atilirkaydirigubbakcemile3
kiz valla insan evlenince ailesinden uzaga gidince heleki cok zor oluyor tadini cikar kesinlikle
ama evlilikte baska bisi yaaaaa:kedi:

benım oglum babasına benzıyor ama dudakları kıraz gıbı gamzelerı aynı anası ayıptır soylemesialkisalkisalkisopuyorumnanaktandelikafadulden:lepi:

biliyormusun benim kizimin göz yapisi ayni babasi agzi burnu ve yüz seklide benkaydirigubbakcemile3babasida benim gibi güzel ama ben gözleride bana benzesin istiyorum kopyam olsun insallah

hamileliktede saclar dökülüyormus giii
bana öyle geliyorki kizin ayni sen olacak valla
kendine güveniyorsun sadece kendini begenmis deilsin ayrica

inşallah canım çok sağol
evet saçlar dökülecek kaçış yok
imdi dökülmüyor baya dolgunlaştı çok memnunum ama dökülmeden kaçış yok maesef
doğuma yakın kestireyim diyorum bir de şimdi her hafta yag bakımı yapıyorum
doğumdan sonrada devam ederim dökülmeyi engellemeyecek ama
bu arada ben de halamın kopyasıyım

hmm öle diyosun aman ne bileyim şimdi rahatız gak diyoz yemek geliyo önüme guk diyom heryer temiz oluyo
başa çıkamam gibime geliyo

benim halamla alakm bile yok :KK1:

o korku herkeste var galibakaydirigubbakcemile3
valla bende korkuyorum ama napalim artik olacaga care yok

hani esimin tarafini sevmedigimden deil valla cok seviyorum hepsini hepside birbirinden güzeller ama yinede bana benzesin cocuklarimaklinialirimsmile

:KK1: iyi sevindim ya
ama ben seviyorum ya hamiş muhabbetini
çok hoşuma gidiyo o koca göbişler

X