- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.021
aman sağlığınız yerinde olsunda kilo önemli dğeil bence
çok bile aldı ya normalde en kilolu olduğu dönemde 45 kiloydu hesabını yap neredeyse kendi gibi bi tane daha oldu
ay abur cubura bayılırım neyse neler olduğunu yazmıyım hamişler özenmesin bende tutamam boğazımı ozaman da yemiştim aslında herşey
evet ikinizede düşkün olur inş dediğin gibi o şımartıp sen kısıtlarsan olmaz ikinizinde aynı kararı vermesi gerekir zor bea çocuk büyütmek ama onlarsızda olmuyor işte
söylerim caniiim
valla benim vaktim olucak girmeye insallah.cünkü canim kayinvalidemler gelicek dogumuma insallah bir aksilik cikmazsa.
o bebisime bakar bende girerim cikarim disari cikarimzemuszemus
bekliorum cnm dogdugunda orencez artik
ayy ben dogdugunda interneti dusunememm galiba yaa surekli onla ilgilenmek isterim simdi bole diorum ama dogunca ne olcak bilemem CADIARZU
tabi onla ilgilenecen kiz dusunsene sana muhtac kücücuk bi melek.doguncada 1 saniye yanindan ayirmazsin.
valla ben kardeslerimden yegenlerimden biliyorum okadar cok seviyorumki onlari kim bilir kendi cocugumu nasil sevicem.
ay hazal valla bu konu beni cok üzüyor her gidisimizde biraz daha büyümüs oluyorlar ve biz göremiyoruz.bizim bebegimizide onlar göremicekler offfff
halbuki ne cok isterdim ic ice büyümelerini
arkadaşlar pardon...
bişi sorcam. k.k. dan çıkıp farklı bir isimle açmak istiyorum... üyelik iptali nasıl oluyor yada üyelikten çıkmadan adımı değiştirebilir miyim??? bilginiz var mı? normal düzenleme butonunda isim dışında herşey değişio(
valla ben gittim gördüm ya daha kötü oldum keske gitmeseydim diyorum.
görünce kopmasi dahada zorlasiyor,internette bi yere kadar ya dokunamiyorsun öpemiyorsunki.internetten görüsüncede hep agliyorum.
üffff saglik olsun artik napalim.
bebisin yatagini aldinmi canim ne yaptin ikeadan alicaktin sende galiba
ayy bende gecen sene dusukten sonra gittim kurban bayramina ama bana iyi geldi 3 hafta gitmistim cok azdi ama ne yapalim oda yetti artik kismet iste
aldim cnm yatagini arabasini ikeada senin ekledigin yatk varya onu aldïm ama daha kurmadik esim daha erken dio :bbo: neresi erkense ne olcagi hic belli olmaz valla
sen aldiinmi yatagini?
aslinda esin hakli varya erken daha nasil olsa almisiz dogumdan sonra bile kurulur 1 saati almaz ama biz sabirsiziz hersey hazir olsun istiyoruz.
gule gule kullansin cnm kizin herbiseyini ben dolap almadim komodin aldim tek kiyafetlerini yerlestirdim arabayi kurmam zaten simdi ana kucagi varya onu hastaneye gotururum yetr ayy evet herseyi kendin kurcan illa oda zor oluo
senin ekledigin resim kacinci sayfada? bakiim bi
konu bebisin esyasi olunca sabirsiz oluyoz evet.yok kiz hazir olsun istiorum ben cok sabirsizim demi? ama ne yapiim kursun gidip gelip bakiim nolcek yanii hayirlisi olsun yaa ekim ortasi gibi kurariz artik ole dogum sonrasi kalmasin
konu bebisin esyasi olunca sabirsiz oluyoz evet.
parkyatagi acik benim bebisin pembe pembe ona gidip gelip bakiyom ben
kurun sizde yakin zamanda onun mutluluguda bi baska valla.
bu hafta sonuna kadar kurucaz biz.