- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.001
hazal hamilesin sanırım ne kadar kaldı doğuma
benimde arkadaşım ikiz bebek bekliyor perşembe günü allahın izniyle geliyo bebişler
benimde cok sertlesiyor dogum yaklasiyor ondan.
valla dimem kocacima söz verdim.opuyorumnanaktan
hadi bakalim dogumdan sonra solersin artik tabi burya ugrama firsatimiz olursa kaydirigubbakcemile5
hazal bu senin 2.bebişinmi olacak özgür yusuf yazmışsın yada 2 isimmi
yok cnm ilk bebegim øzgur esimin ismi yusuf oglumun hayatimin iki onemli erkegi benim kocamda ilk bebegim sayilir yani ondan ole yazdirdim kaydirigubbakcemile3
ben koca bebegim die severimm esimi delikafadulden
nihancim senin bebis varmi?
doğru ayrıca erkekler bazen bebek gibi davrandıkları için:hulya:
güzel isim seçmişsin
evt ya heycan dorukta hepimizde bi paniğiz sorma 9 ayın içindeler artık
dr sancı gelene kadar beklicekti ama şimdi vazgeçmiş zaten kız yürüyemiyo bile doğru düzdün karnı 10 metre önde geziyo
sizin içinde hayırlısı olsun
bişey kalmamış ya doğuma 1 ay nedir ki geçer çabucak
benim meleğim var cennette kavuşacağımız günü bekliyorum ve cennetten kardeşini yollamasını
düşünüyoruz olur inşallah:Saruboceq:
evet cnm tam bi koca bebek benim esim oglumda dogunca iki erkegin arasinda kalcam valla insaallah ikinci bebegim kiz olur
ayy biz tek cocukla agirlastik die sikayet edioruz arkadasininki ikiz gebelik hayirli dogum olur insaallah bizimde az kaldi cnm dedigin gibi iste 1 ay cabuk gecer ve sglikli dogar insaallah oglum
cnm hakkinda hayirli ne ise o olsun bende ilk bebgimi 10 haftalikken kalbi durdugu icin dusuk yapmistim inssallah bu bebegimi saglilkla alirim kucagima
insaallah hayirli be sekilde gelir melegin
:Saruboceq:
ben en çok hareket özgürlüğün kısıtlanıyo ya ondan korkuyorum
arkadaşım minyon birde kocaman oldu şimdi en son 29 kilo almıştı
ki 10 gün oldu dr gideli bu sefer ne çıkar tahmin edemiyorum
erkek evlatlar anneye daha düşkün olur keyfini çıkar
inş canım amin:Saruboceq:
ben en çok hareket özgürlüğün kısıtlanıyo ya ondan korkuyorum
arkadaşım minyon birde kocaman oldu şimdi en son 29 kilo almıştı
ki 10 gün oldu dr gideli bu sefer ne çıkar tahmin edemiyorum
ay bende tekte olsa alırım ya o kiloyu
şimdi tutamıyorum boğazımı o da bahanem olur
bakalim kime duskun olacak oglum esime duskun olur die dusunuyorum cunku baya simartacaktir oglumu ben ole cok simarsin istemem kisitlamalarim yuzunden babasina duskun olabilir en iyisi ikimizede duskun olmasi canim oglum benimm
arkadasin ikiz gebelik olduu halde 29 kilomu almis kendimle kiyaslarsam iyi ben 21 kilo aldim daha 1 ay var bakalim kac kilo olacagimm :bbo:
dogumdan sonra SIKI bi diyete girmem gerekio guclubacismile
hadi bakalim dogumdan sonra solersin artik tabi burya ugrama firsatimiz olursa kaydirigubbakcemile5