KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazal hamilesin sanırım ne kadar kaldı doğuma
benimde arkadaşım ikiz bebek bekliyor perşembe günü allahın izniyle geliyo bebişler

evet cnm hamisim 8 kasim tahmini dogumum bakalim kismet ne zaman gelecek bakalim oglum.
ikiz bebek ha ne guzel zahmetli ama dogup buyudulermi cok tatlilar yaa arkadasin sezeryan olcak galiba ne heyacanlidir simdi o dogum gunu belli oldugu icin
ben normal istiorum bakalim kismet hangisi ben ve bebegim icin iyiyse o olsun

Son düzenleme:
hazal bu senin 2.bebişinmi olacak özgür yusuf yazmışsın yada 2 isimmi

yok cnm ilk bebegim øzgur esimin ismi yusuf oglumun hayatimin iki onemli erkegi benim kocamda ilk bebegim sayilir yani ondan ole yazdirdim kaydirigubbakcemile3

ben koca bebegim die severimm esimi delikafadulden

:roflol: :roflol:
ben gitmedim ama çok iyi geliyomuş gidenlere

ayy inş bu ay güzel haber alırsın yaa

yok cnm ilk bebegim øzgur esimin ismi yusuf oglumun hayatimin iki onemli erkegi benim kocamda ilk bebegim sayilir yani ondan ole yazdirdim kaydirigubbakcemile3

ben koca bebegim die severimm esimi delikafadulden

:KK1::KK1:
doğru ayrıca erkekler bazen bebek gibi davrandıkları için:hulya:
güzel isim seçmişsin

evt ya heycan dorukta hepimizde bi paniğiz sorma 9 ayın içindeler artık
dr sancı gelene kadar beklicekti ama şimdi vazgeçmiş zaten kız yürüyemiyo bile doğru düzdün karnı 10 metre önde geziyo :KK1:

sizin içinde hayırlısı olsun
bişey kalmamış ya doğuma 1 ay nedir ki geçer çabucak

:KK1::KK1:
doğru ayrıca erkekler bazen bebek gibi davrandıkları için:hulya:
güzel isim seçmişsin

evet cnm tam bi koca bebek benim esim oglumda dogunca iki erkegin arasinda kalcam valla insaallah ikinci bebegim kiz olur

evt ya heycan dorukta hepimizde bi paniğiz sorma 9 ayın içindeler artık
dr sancı gelene kadar beklicekti ama şimdi vazgeçmiş zaten kız yürüyemiyo bile doğru düzdün karnı 10 metre önde geziyo :KK1:

sizin içinde hayırlısı olsun
bişey kalmamış ya doğuma 1 ay nedir ki geçer çabucak

ayy biz tek cocukla agirlastik die sikayet edioruz arkadasininki ikiz gebelik hayirli dogum olur insaallah bizimde az kaldi cnm dedigin gibi iste 1 ay cabuk gecer ve sglikli dogar insaallah oglum

benim meleğim var cennette kavuşacağımız günü bekliyorum ve cennetten kardeşini yollamasını

düşünüyoruz olur inşallah:Saruboceq:

cnm hakkinda hayirli ne ise o olsun bende ilk bebgimi 10 haftalikken kalbi durdugu icin dusuk yapmistim inssallah bu bebegimi saglilkla alirim kucagima
insaallah hayirli be sekilde gelir melegin

:Saruboceq:

inş vericem canım sağolasın duaların için
ona da dedim cuma beraberdik dua et diye
belki kabul olur

evet cnm tam bi koca bebek benim esim oglumda dogunca iki erkegin arasinda kalcam valla insaallah ikinci bebegim kiz olur

ayy biz tek cocukla agirlastik die sikayet edioruz arkadasininki ikiz gebelik hayirli dogum olur insaallah bizimde az kaldi cnm dedigin gibi iste 1 ay cabuk gecer ve sglikli dogar insaallah oglum

cnm hakkinda hayirli ne ise o olsun bende ilk bebgimi 10 haftalikken kalbi durdugu icin dusuk yapmistim inssallah bu bebegimi saglilkla alirim kucagima
insaallah hayirli be sekilde gelir melegin

:Saruboceq:

erkek evlatlar anneye daha düşkün olur keyfini çıkar
inş canım amin:Saruboceq:

:KK1: ben en çok hareket özgürlüğün kısıtlanıyo ya ondan korkuyorum
arkadaşım minyon birde kocaman oldu şimdi en son 29 kilo almıştı
ki 10 gün oldu dr gideli bu sefer ne çıkar tahmin edemiyorum

senin arkadaşın 2 bebişle almış o kiloları benim bi arkadaşım 30 kilo almıştı
bense 5 kilo almıştım doğumdan sonra bişey kalmamıştı inş. yine hamile kalırsam az kilo alırım ama en önce sağlık tabiki

ay bende tekte olsa alırım ya o kiloyu
şimdi tutamıyorum boğazımı o da bahanem olur

erkek evlatlar anneye daha düşkün olur keyfini çıkar
inş canım amin:Saruboceq:

bakalim kime duskun olacak oglum esime duskun olur die dusunuyorum cunku baya simartacaktir oglumu ben ole cok simarsin istemem kisitlamalarim yuzunden babasina duskun olabilir en iyisi ikimizede duskun olmasi canim oglum benimm :emir_bebek:

arkadasin ikiz gebelik olduu halde 29 kilomu almis kendimle kiyaslarsam iyi ben 21 kilo aldim daha 1 ay var bakalim kac kilo olacagimm :bbo:

dogumdan sonra SIKI bi diyete girmem gerekio guclubacismile

aman sağlığınız yerinde olsunda kilo önemli dğeil bence
çok bile aldı ya normalde en kilolu olduğu dönemde 45 kiloydu hesabını yap neredeyse kendi gibi bi tane daha oldu

ay bende tekte olsa alırım ya o kiloyu
şimdi tutamıyorum boğazımı o da bahanem olur

ay abur cubura bayılırım neyse neler olduğunu yazmıyım hamişler özenmesin bende tutamam boğazımı ozaman da yemiştim aslında herşey
bakalim kime duskun olacak oglum esime duskun olur die dusunuyorum cunku baya simartacaktir oglumu ben ole cok simarsin istemem kisitlamalarim yuzunden babasina duskun olabilir en iyisi ikimizede duskun olmasi canim oglum benimm :emir_bebek:

arkadasin ikiz gebelik olduu halde 29 kilomu almis kendimle kiyaslarsam iyi ben 21 kilo aldim daha 1 ay var bakalim kac kilo olacagimm :bbo:

dogumdan sonra SIKI bi diyete girmem gerekio guclubacismile

evet ikinizede düşkün olur inş dediğin gibi o şımartıp sen kısıtlarsan olmaz ikinizinde aynı kararı vermesi gerekir zor bea çocuk büyütmek ama onlarsızda olmuyor işte

hadi bakalim dogumdan sonra solersin artik tabi burya ugrama firsatimiz olursa kaydirigubbakcemile5

söylerim caniiim
valla benim vaktim olucak girmeye insallah.cünkü canim kayinvalidemler gelicek dogumuma insallah bir aksilik cikmazsa.
o bebisime bakar bende girerim cikarim disari cikarimzemuszemus

X