- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
hasta olduun icin canin SIKKIN tabi esinede pess yani seni bu halde birakip gitmiss erkek milleti istee tam dayaklikklava:
ben geldiiiim
saol ask böcügüm iyim bebiste cok iyi yuvarlanip gidiyoz.
nihancim gecmis olsun guzelim.
yeni arkiler hos geldiniz
nasilsin hazalcim bebis nasil.
aa eşime sorsan o haklı
aynen erkek milleti beyinleri nasıl çalışıyor çözmüş değilim
sağol canımyerimseniben
iyiyim cnm sen nasilsin? yusufumda iyi teyzesi cok agirastim artik bi dogsa hayirlisi ile
senin cimcimen nasil isme karar verdinizmi?
cnm hamile filan deilsen antibiyotik ic ve once bi dus al sonra kendini iyicene terlet faydasini goreceksin bende gecen hafta grip olmustum antibiyotik icmedim tabi ama dus alip iyi bi terlettim bide limonlu cay ictim bol bol faydasini gordum sende bi dene istersen salgin var yaa herkeste grip oluo :2:
esin kendisi hasta olsa ne yapardi acaba
ay oram agiriyor
ay buram agiriyor
bana corba yap
üstümü ört
der dururdu kesin.
prensesim iyi teyzesi valla belim cok agiriyor benim
evi temizledim ondan sanirim
ismine karar verdik canim ama sir esimle sözlestik dogmadan kimseye sölemicezlmaz:
yok değilim canım dün akşam hap içip terledim bu akşamda aynısını yaparam iyice atlatırım umarım sağolasına.s.
aynen erkek milleti çok nazlı oluyor hem çalışıp hem evli olup hemde hasta olmak çok zor ne yemek oluyor evde nede ev temiz oluyor
bu arada hamişler var aramızde
İnş sağlıklı bi şekilde doğar bebişlerinizopuyorumnanaktan
cnm dikkat et kendine cok yorma kendini benimde karnim bi tarafa toplanio cok sert oluo valla cok az kaldi cektimiz SIKINTILARA ddegecek ama saglikla gelsin bebeklerimiz
tek bana de kiz ben kimseye dimem sempatiksalakcinni
oylata git sen ne güzel olur aslında