KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hasta olduun icin canin SIKKIN tabi esinede pess yani seni bu halde birakip gitmiss erkek milleti istee tam dayaklik klava:

ben geldiiiim
saol ask böcügüm iyim bebiste cok iyi yuvarlanip gidiyoz.

nihancim gecmis olsun guzelim.
yeni arkiler hos geldiniz

hasta olduun icin canin SIKKIN tabi esinede pess yani seni bu halde birakip gitmiss erkek milleti istee tam dayaklik klava:

aa eşime sorsan o haklı
aynen erkek milleti beyinleri nasıl çalışıyor çözmüş değilim
ben geldiiiim
saol ask böcügüm iyim bebiste cok iyi yuvarlanip gidiyoz.

nihancim gecmis olsun guzelim.
yeni arkiler hos geldiniz

sağol canımyerimseniben

aa eşime sorsan o haklı
aynen erkek milleti beyinleri nasıl çalışıyor çözmüş değilim

sağol canımyerimseniben

cnm hamile filan deilsen antibiyotik ic ve once bi dus al sonra kendini iyicene terlet faydasini goreceksin bende gecen hafta grip olmustum antibiyotik icmedim tabi ama dus alip iyi bi terlettim bide limonlu cay ictim bol bol faydasini gordum sende bi dene istersen salgin var yaa herkeste grip oluo :2:

esin kendisi hasta olsa ne yapardi acaba
ay oram agiriyor
ay buram agiriyor
bana corba yap
üstümü ört
der dururdu kesin.

iyiyim cnm sen nasilsin? yusufumda iyi teyzesi cok agirastim artik bi dogsa hayirlisi ile

senin cimcimen nasil isme karar verdinizmi?

prensesim iyi teyzesi valla belim cok agiriyor benim
evi temizledim ondan sanirim
ismine karar verdik canim ama sir esimle sözlestik dogmadan kimseye sölemicezlmaz:

yok değilim canım dün akşam hap içip terledim bu akşamda aynısını yaparam iyice atlatırım umarım sağolasına.s.
esin kendisi hasta olsa ne yapardi acaba
ay oram agiriyor
ay buram agiriyor
bana corba yap
üstümü ört
der dururdu kesin.

aynen erkek milleti çok nazlı oluyor hem çalışıp hem evli olup hemde hasta olmak çok zor ne yemek oluyor evde nede ev temiz oluyor

bu arada hamişler var aramızde
İnş sağlıklı bi şekilde doğar bebişlerinizopuyorumnanaktan

evt nihanım ya çok iyi terlemen lazım atamazsın yoksa hastalığı

prensesim iyi teyzesi valla belim cok agiriyor benim
evi temizledim ondan sanirim
ismine karar verdik canim ama sir esimle sözlestik dogmadan kimseye sölemicezlmaz:

cnm dikkat et kendine cok yorma kendini benimde karnim bi tarafa toplanio cok sert oluo valla cok az kaldi cektimiz SIKINTILARA ddegecek ama saglikla gelsin bebeklerimiz

tek bana de kiz ben kimseye dimem sempatiksalakcinni

hazal hamilesin sanırım ne kadar kaldı doğuma
benimde arkadaşım ikiz bebek bekliyor perşembe günü allahın izniyle geliyo bebişler

eminim evet cok zordur biz evde oldugumuz halde yetistiremiyoz bide calissak ne olur düsünemiyorum
amin canim insallah saglikli ve normal yolla gelirler dünyaya

cnm dikkat et kendine cok yorma kendini benimde karnim bi tarafa toplanio cok sert oluo valla cok az kaldi cektimiz SIKINTILARA ddegecek ama saglikla gelsin bebeklerimiz

tek bana de kiz ben kimseye dimem sempatiksalakcinni

benimde cok sertlesiyor dogum yaklasiyor ondan.
valla dimem kocacima söz verdim.opuyorumnanaktan

oylata git sen ne güzel olur aslında

bu ay adetim gecikti hatta hamileyim sandım 2 defa test yaptım değilmişim eşimde dedi oylata gidelim iyi gelir gittim hemen aynı akşam adetim geldi sıcak sudan dolayı

şimdi de gribim beni götür desem yiter ya yiterr dicek:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…