- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.061
eşimle gecenlerde konuşuyorduk sen yaşlanınca böyle olacaksın şöle olacaksın o bana koca totolu dedi
ben altta kalırmıyım göbeğin sakacak dedim
beni bilmem de senin sarkacağı kesin dedi nasıl bozuldum
çocugu sen doğur da o zaman görürüm seni dedim
kızlık göbeğim gelirmi ki ya çok az ayva göbeğim vardı hatta yok denecek kadar
off off
merhaba kızlar bende katılmak ıstıyorum aranıza tazecık anneyım 3.5 aylık olum var 1 sene 3 aylık evlıyım
bu arada herkese günaaayyyyddıınnn
kaydirigubbakcemile3
gül gül öldüm kiz valla ayni sekilde bizde didisiyoz valla
diyorumki kocama hadi ben cocuk tasiyorum sen bu göbüsün icinde ne tasiyorsun diyorum cok bozuluyo kücücük göbegi ama takiyo yinede ama 1 kilo vermis 1 haftada cok azimli valla tekvandocu benim esim birakti ondan kilo aldi.
bizde azim edip vericez kilolari valla ben eminim hic göbek falan kalmicak ne sende ne bende.sabah erkenden yada gece yatmadan karini eriten sikilastiran plates hareketleri yapicaz.
hem anne oluyoz kiz kim takar kilolari umurundaki:umursamaz:
merhaba kızlar bende katılmak ıstıyorum aranıza tazecık anneyım 3.5 aylık olum var 1 sene 3 aylık evlıyım
bu arada herkese günaaayyyyddıınnn
ay polyanna biraz önce uzanayım dedim tam uyuyacaktım aklıma halam geldi uykum kaçtı neden mi
benle yaşıt ama afedersin ebnle sidik yarıştırmayı pek sever
ben 60 kilo iken 45 e düşmüştüm o da tam tersi kilo aldı hala almaya ondan sonra kiloma taktı görmeyeli zayıflamışsın kilo almışsın vs
bayramda da ooo baya şişmişsin popon filan büyümüş canım sıkıldı çünkü kilo kompleksim var benim halam ve amcamın kızlarından başka herkes hala haftama göre zayıf oldugumu söyler
annem de dedi seni çekemiyor diye
aklıma şu geldi ister istemez önceki kilomdan bi 4 5 fazla olacak bu beni her gördüğnde
baya kilo almışsın diyecek pofff