KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aman sağlığınız yerinde olsunda kilo önemli dğeil bence
çok bile aldı ya normalde en kilolu olduğu dönemde 45 kiloydu hesabını yap neredeyse kendi gibi bi tane daha oldu

ben kilomu pek takmiyorum zaten oglum icin katlanirim sorun deil ama sikayetleride cok fazla dogum sonrasi hizla veririm galiba ayni kalcami zannetmiorum kaydirigubbakcemile2

ay abur cubura bayılırım neyse neler olduğunu yazmıyım hamişler özenmesin bende tutamam boğazımı ozaman da yemiştim aslında herşey

evet ikinizede düşkün olur inş dediğin gibi o şımartıp sen kısıtlarsan olmaz ikinizinde aynı kararı vermesi gerekir zor bea çocuk büyütmek ama onlarsızda olmuyor işte

evet dengeyi saglamak lazim ilk cocugumuz oldugu icin ister istemez simartcaz galiba
bakalim bi dogsunda insallah otoritemizi koyariz ortaya oglumda ona gore buyur :emir_bebek:

söylerim caniiim
valla benim vaktim olucak girmeye insallah.cünkü canim kayinvalidemler gelicek dogumuma insallah bir aksilik cikmazsa.
o bebisime bakar bende girerim cikarim disari cikarimzemuszemus

bekliorum cnm dogdugunda orencez artik

ayy ben dogdugunda interneti dusunememm galiba yaa surekli onla ilgilenmek isterim simdi bole diorum ama dogunca ne olcak bilemem CADIARZU

bekliorum cnm dogdugunda orencez artik

ayy ben dogdugunda interneti dusunememm galiba yaa surekli onla ilgilenmek isterim simdi bole diorum ama dogunca ne olcak bilemem CADIARZU

tabi onla ilgilenecen kiz dusunsene sana muhtac kücücuk bi melek.doguncada 1 saniye yanindan ayirmazsin.
valla ben kardeslerimden yegenlerimden biliyorum okadar cok seviyorumki onlari kim bilir kendi cocugumu nasil sevicem.

tabi onla ilgilenecen kiz dusunsene sana muhtac kücücuk bi melek.doguncada 1 saniye yanindan ayirmazsin.
valla ben kardeslerimden yegenlerimden biliyorum okadar cok seviyorumki onlari kim bilir kendi cocugumu nasil sevicem.

aynen cnm kendi yegenlerimin anne karnindaki halleri dogduklari ve buyudukleri zamana tanik oldum son iki senedir goremiorum onlar malum ben burda onlar turkiyede her sene gittigimde tr ye dahada buyumus oluolar abimin oglu gecen kasimda ablamin kizida haziranda dunyaya geldi biri bir yasina gircek biri ben gidince tr ye 1 yasini gecmis olacak ve beni tanimicaklar ee benim oglumda benim tarafimi pek tanimicak cok zor ama saglik olsun ne yapalim kismet herseyy

e tabi kendi cocumu daha cok severim kimse kusmesin yanii yerimseniben ama tabi yegenlerin yeride apayri onlarin hakkinida yemeyelim aklinialirimsmile

ay hazal valla bu konu beni cok üzüyor her gidisimizde biraz daha büyümüs oluyorlar ve biz göremiyoruz.bizim bebegimizide onlar göremicekler offfff
halbuki ne cok isterdim ic ice büyümelerini

ay hazal valla bu konu beni cok üzüyor her gidisimizde biraz daha büyümüs oluyorlar ve biz göremiyoruz.bizim bebegimizide onlar göremicekler offfff
halbuki ne cok isterdim ic ice büyümelerini

evet cnm bende cok dusunmemeye calisiyorum ama aklima gelincede agliorum cok ozledim onlari ya ama kismet ne yapalim msn den hergun gorusurum annem gille oglumuda gosteririm artik ne yapiim anca ole gorcekler birbirlerini kader kismet saglikli olsunlarda oda yetr bize RABBIM acilarin gostermesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

valla ben gittim gördüm ya daha kötü oldum keske gitmeseydim diyorum.
görünce kopmasi dahada zorlasiyor,internette bi yere kadar ya dokunamiyorsun öpemiyorsunki.internetten görüsüncede hep agliyorum.
üffff saglik olsun artik napalim.

bebisin yatagini aldinmi canim ne yaptin ikeadan alicaktin sende galiba

arkadaşlar pardon...
bişi sorcam. k.k. dan çıkıp farklı bir isimle açmak istiyorum... üyelik iptali nasıl oluyor yada üyelikten çıkmadan adımı değiştirebilir miyim??? bilginiz var mı? normal düzenleme butonunda isim dışında herşey değişio :KK43:(

arkadaşlar pardon...
bişi sorcam. k.k. dan çıkıp farklı bir isimle açmak istiyorum... üyelik iptali nasıl oluyor yada üyelikten çıkmadan adımı değiştirebilir miyim??? bilginiz var mı? normal düzenleme butonunda isim dışında herşey değişio :KK43:(

valla canim ben hic bilmiyorum ama bununla ilgili bi form vardir bi ara istersen belki bulursun

canım KAZEN e mesaj at
adımı değiştirmek istiyorum diye
3 tane de alternatif isim ver o değiştirir

valla ben gittim gördüm ya daha kötü oldum keske gitmeseydim diyorum.
görünce kopmasi dahada zorlasiyor,internette bi yere kadar ya dokunamiyorsun öpemiyorsunki.internetten görüsüncede hep agliyorum.
üffff saglik olsun artik napalim.

bebisin yatagini aldinmi canim ne yaptin ikeadan alicaktin sende galiba

ayy bende gecen sene dusukten sonra gittim kurban bayramina ama bana iyi geldi 3 hafta gitmistim cok azdi ama ne yapalim oda yetti artik kismet iste

aldim cnm yatagini arabasini ikeada senin ekledigin yatk varya onu aldïm ama daha kurmadik esim daha erken dio :bbo: neresi erkense ne olcagi hic belli olmaz valla
sen aldiinmi yatagini?

ayy bende gecen sene dusukten sonra gittim kurban bayramina ama bana iyi geldi 3 hafta gitmistim cok azdi ama ne yapalim oda yetti artik kismet iste

aldim cnm yatagini arabasini ikeada senin ekledigin yatk varya onu aldïm ama daha kurmadik esim daha erken dio :bbo: neresi erkense ne olcagi hic belli olmaz valla
sen aldiinmi yatagini?

bende aldim o ekledigim yatagi bide dolabi canim ama bizde daha kurmadikkkk ay su kurma isleminede gicik oluyorum burda hersey böyle ya kendin birlestiriyorsun.
bizim zamanimiz olmadi kurmaya valla tatil araya girdi pazar günleri hep disari cikiyoz hafta icide tembellik yapiyoz gerci benlik bisi yok esim yapicak ama.arabayi falanda hallettik bu topige eklemistim bi baksana nasil.

aslinda esin hakli varya erken daha nasil olsa almisiz dogumdan sonra bile kurulur 1 saati almaz ama biz sabirsiziz hersey hazir olsun istiyoruz.

gule gule kullansin cnm kizin herbiseyini ben dolap almadim komodin aldim tek kiyafetlerini yerlestirdim arabayi kurmam zaten simdi ana kucagi varya onu hastaneye gotururum yetr ayy evet herseyi kendin kurcan illa oda zor oluo

senin ekledigin resim kacinci sayfada? bakiim bi

aslinda esin hakli varya erken daha nasil olsa almisiz dogumdan sonra bile kurulur 1 saati almaz ama biz sabirsiziz hersey hazir olsun istiyoruz.

yok kiz hazir olsun istiorum ben cok sabirsizim demi? ama ne yapiim kursun gidip gelip bakiim nolcek yanii hayirlisi olsun yaa ekim ortasi gibi kurariz artik ole dogum sonrasi kalmasin

gule gule kullansin cnm kizin herbiseyini ben dolap almadim komodin aldim tek kiyafetlerini yerlestirdim arabayi kurmam zaten simdi ana kucagi varya onu hastaneye gotururum yetr ayy evet herseyi kendin kurcan illa oda zor oluo

senin ekledigin resim kacinci sayfada? bakiim bi

seninkide canim üstünde eskitsin insallah.valla bende dolabi sirf kiyafetlerini koyayim diye aldim koyacak yer yok cünkü.
sayfa 92 canim
tam kis cocuklari arabayi kurmasanda olur evet kisin bir yere cikaramayiz cünkü.
yabancilarin isi iste zekayi gelistiriyoz sankikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cok guzelmis cnm iyi gunlerde gezdir kizini insallah

evet ben arabayi kurmam simdi 2 yada 3 aylik oldumu kurarim artik

ben cikiorum cnm esimi kaldiriyim alisverise gitcez sonra gorusuruz insallah yine opuyorumnanaktan

yok kiz hazir olsun istiorum ben cok sabirsizim demi? ama ne yapiim kursun gidip gelip bakiim nolcek yanii hayirlisi olsun yaa ekim ortasi gibi kurariz artik ole dogum sonrasi kalmasin
konu bebisin esyasi olunca sabirsiz oluyoz evet.
parkyatagi acik benim bebisin pembe pembe ona gidip gelip bakiyom ben:KK1:
kurun sizde yakin zamanda onun mutluluguda bi baska valla.
bu hafta sonuna kadar kurucaz biz.

kiz hazal yakin olsaydikda el ele verip kursaydik beraber hemen biterdi ilkini yaptikmi ikincisi daha kolay yapardikkaydirigubbakcemile3

konu bebisin esyasi olunca sabirsiz oluyoz evet.
parkyatagi acik benim bebisin pembe pembe ona gidip gelip bakiyom ben:KK1:
kurun sizde yakin zamanda onun mutluluguda bi baska valla.
bu hafta sonuna kadar kurucaz biz.

evet cnm cok sabirsizlanoio insan kyafetlerine milyon kere bakmisimdir valla halada bakasim var kocamin keyfi yerine geldimi kurar artik bambaska bi duygu bu yaa RABBIM isteyen herkese nasip edre insaallah :Saruboceq:

neyse ben ciktim gorusuruz kaydirigubbakcemile5

X