KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

menemen yaparsın canım olmadı kızartma üzme tatlı canını

kiz kocacam geldide ciktim hemen bende valla dün yemek yoktu disarda salata yedik.bugünde olmayacak sanirim.kocamda benle birlikte kilo aldi simdi yemek yapmada vereyim diyor.olumunekankayizsmile

ay canim valla aileyle sorunlar yasamak cok zor.özellikle esinin tarafi biraz arizali olunca kat kat zorlasiyor.yine cok sükür allah herseyin beterinden saklasin.

iyim canımmm hoşbudlum :1hug:
sen napıyosun iyi oldun mu

iyiyim birazdaha dün bütün gece uyudum senin msjla attığın seyi yaptım malum özel msj 10 dk ara ile atıyoruz burdan söliyim dedim

tamam canım çokk sağol

ah kıyamam ya bu havalarda iyice mahvetcek seni
bi açık bi kapalı kıyamam yaa
çay içtin dimi asprinli iyi bak
inegölün altını üstüne getrcez

yok kız çay yapan nerde bi aferin içtim, eşimle hasta hasta tartıştım beni hasta hasta bırakıp kahveye çıktı gıcık şey bunların hepsi aynı model ya

ayy bi odunda sende var demek ki
kızdım bak şimdi

çay yok mu sizin orda inanmıyorum ya
kıymamam ben sana yapıp getireyim
sıcak su da yok mu sallama yapsan

yok tatlım ya çalıştığım yerde var çay ama dün akşam evde çay vardı da yapacak insan yoktu dün akşam çok kötüydüm ayağa bile kalkamıyordum benim gıcık kocacımda beni öyleyken arkadaşlarıyla gitti bunlar ona yol su elektrik olarak dönecek tabi zamanı geldiğinde.iş yerindeki çaycı abla bile bana ne güzel bakıyo nane limon salep yapıyor ah ahh

ay allahım ya kaçtı sanki arkadaşları
dönsün tabi yol su elektrik olarakta görsün dünya kaç bucak
sanki dünyayı istedin klava:

öyle canım benim gördüğün gibi hepsi aynı bu erkeklerin o hasta olsa ve ben gitsem burnumdan getirirdi

amann işte o kadar anlıyolar
buna da şükür diyelim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…