KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar bu arada. hava guzeldi bugun eltim kahvaltiya geldi, beraber avm ye gittik. kendime bi ayakkabi aldim bide yemek yedik geldim eve. ayy sukur valla gunesi gorebildik. bundan sonra SIK SIK disari cikarim oglumla.

siz napiyonuz brownim ve polyanan
kimse kalmamis

hos buldum hazal tesekkur ederım :))

polyanan annemler Almanya'da kuzenlerı yollasam sız yenı bır ev ınsaa ederler 2 gunde

ben ıyıyım canım benım cok sükür bır sorun yok.

senın adına cok sevındım oğlusunla sana değişiklik olmustur.

ben ıyıyım canım benım cok sükür bır sorun yok.

senın adına cok sevındım oğlusunla sana değişiklik olmustur.

valla harika oluyor avm de bana 5 dk. uzaklikta yuruyerek gidip geliyorum. bayagidir yurumeyince bacaklarim agridi biraz.

ay bde topuklu giyiniyim dedim, yaz geldi ya salina salina geziyim diye dusundum daha kapidan cikmadan degistirdim ayakkabiyi ayaklarim agridi resmen ya.

az daha evde otursaam yolda yurumeyi unutcakmisim

ooohh iyi yapmissin sekerim gez dolas havalar iyiyken.
cok harcama yapma ama dayanamadin yine demi bende gecen bi ayakkabi aldim cok sexi kocamla kavga ederek aldim biliyonmu simdi giydirmiyor bana o ayakkabiyi resmini eklerim yarin.
masallah seninkine cok cabuk oturmus benimkini daha yeni oturtuyom ben doktor ne kadar gec oturursa o kadar iyi demisti.benimki sirt üstü gerigeri gitmeye basladi simdi kendince emekliyor sanirim
simdi endiseleniyorum gecmi oturmaya basliyoruz diye ama normalmis 6 aydan sonra oturtuluyormus.
seninkine tekrar masallah
desteksizmi oturuyor nasil baslattin

sagol cnm yok kiz ayakkabi indirimdeydi ondan aldim duz tabanli benim eski ayakkabi hamileligim boyunca giymistim ayakkabi bollasmis resmen malum hamileyken ayaklarim sisti.

valla hic ole ozenmedim oturturken kanepeye koydum onunede yastik koydum dusmesin diye ama kisa araliklarla oturttum gunde iki 3 kere 15 dakikalik surelerle. simdide destekli oturuyo kendi basina oturamiyor. benimkide yerde yuvarlaniyor resmen birgun yere biraktim baktim orta masanin altina girmis yaramz sipam odum kopmustu nerdee bu cocuk diye dusunmustum. :18:

simdi gidiyom 5 dk sonra burdayim....

ohh ne güzel olmuş hazal deişiklik olmuştur senin için oğluşunda hava almıştır canım

nası sexsi ayakkabı aldın canım merak ettim hee yarın koyda görelim eşin niye giydirmiyoki daha çok sevinseydi ona giycen diye
geç oturtuyorum diye endişelenme canım o zamanı gelince kendiliğindende oturur zaten

parfait aramıza hoş geldin canım seni bedava numuneler topiğinde gördüm o kadar çok kampanyayı nası öğrendin:44::44:

iyi yapmissin bende hamileyken hep spor ve babet giymistim cok sismedim ben ondan ayni oluyorlar.
bende oturmaya basliyim yavas yavas
anam dikkat et kiz ay deli olmussundur simdi yrinde bulamayinca:18:
ben hep kaldirdim orta sehpayi falan bom bos oda.

parfait aramıza hoş geldin canım seni bedava numuneler topiğinde gördüm o kadar çok kampanyayı nası öğrendin:44::44:

mrb cnm hos buldum, tesekkur ederım cnm arastırdım hemen netten bulduklarımı hemen ekledım.. anlamadım bır de uyelerden bırı benle atısmak ıcın yer aradı.. neyse cvp yazmadım ona.. yok onu begenen kısı sayısı cokmus dıye haklı oluyomu.. ne tuhaflar ya :/:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…