- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.941
ammada alinti yapmisim ha sayfanin yarisini isgal etmisim
selam kizlar bu arada. hava guzeldi bugun eltim kahvaltiya geldi, beraber avm ye gittik. kendime bi ayakkabi aldim bide yemek yedik geldim eve. ayy sukur valla gunesi gorebildik. bundan sonra SIK SIK disari cikarim oglumla.
siz napiyonuz brownim ve polyanan
kimse kalmamis
çok ince bir yaklasım sahsen bu denlı duyarlı oldugun ıcın tesekkur ederım
ben ıyıyım canım benım cok sükür bır sorun yok.
senın adına cok sevındım oğlusunla sana değişiklik olmustur.
selam kizlar bu arada. hava guzeldi bugun eltim kahvaltiya geldi, beraber avm ye gittik. kendime bi ayakkabi aldim bide yemek yedik geldim eve. ayy sukur valla gunesi gorebildik. bundan sonra SIK SIK disari cikarim oglumla.
kimse kalmamis
hos buldum hazal tesekkur ederım :))
polyanan annemler Almanya'da kuzenlerı yollasam sız yenı bır ev ınsaa ederler 2 gunde
o kadar becerikliler ha masallah
ooohh iyi yapmissin sekerim gez dolas havalar iyiyken.
cok harcama yapma ama dayanamadin yine demi bende gecen bi ayakkabi aldim cok sexi kocamla kavga ederek aldim biliyonmu simdi giydirmiyor bana o ayakkabiyi resmini eklerim yarin.
masallah seninkine cok cabuk oturmus benimkini daha yeni oturtuyom ben doktor ne kadar gec oturursa o kadar iyi demisti.benimki sirt üstü gerigeri gitmeye basladi simdi kendince emekliyor sanirim
simdi endiseleniyorum gecmi oturmaya basliyoruz diye ama normalmis 6 aydan sonra oturtuluyormus.
seninkine tekrar masallah
desteksizmi oturuyor nasil baslattin
kimse kalmamis
ooohh iyi yapmissin sekerim gez dolas havalar iyiyken.
cok harcama yapma ama dayanamadin yine demi bende gecen bi ayakkabi aldim cok sexi kocamla kavga ederek aldim biliyonmu simdi giydirmiyor bana o ayakkabiyi resmini eklerim yarin.
masallah seninkine cok cabuk oturmus benimkini daha yeni oturtuyom ben doktor ne kadar gec oturursa o kadar iyi demisti.benimki sirt üstü gerigeri gitmeye basladi simdi kendince emekliyor sanirim
simdi endiseleniyorum gecmi oturmaya basliyoruz diye ama normalmis 6 aydan sonra oturtuluyormus.
seninkine tekrar masallah
desteksizmi oturuyor nasil baslattin
heheh sayıca fazlalar artık ondan kurtarırız :)
kızlar sız kac yasındasınız?
masallah cokluk oldumu ioluyor gurbet elde.#
ben 22 yasindayim
sagol cnm yok kiz ayakkabi indirimdeydi ondan aldim duz tabanli benim eski ayakkabi hamileligim boyunca giymistim ayakkabi bollasmis resmen malum hamileyken ayaklarim sisti.
valla hic ole ozenmedim oturturken kanepeye koydum onunede yastik koydum dusmesin diye ama kisa araliklarla oturttum gunde iki 3 kere 15 dakikalik surelerle. simdide destekli oturuyo kendi basina oturamiyor. benimkide yerde yuvarlaniyor resmen birgun yere biraktim baktim orta masanin altina girmis yaramz sipam odum kopmustu nerdee bu cocuk diye dusunmustum. :18:
simdi gidiyom 5 dk sonra burdayim....
parfait aramıza hoş geldin canım seni bedava numuneler topiğinde gördüm o kadar çok kampanyayı nası öğrendin:44::44: