KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

rica ederim browniee :))
ne demek :)

polyanan gel birlikte talip olalm recep'e..
zaten kocaman ıkımıze fazla bıle gelır :KK1::KK1:

yapoo bende senı göndereyım hadı bacım cıkma zamanın geldi güle güleeeee:KK33::KK33::KK33:

gidenlere hoscakalın diyorum :KK3:

ayy kolay gelsin cnm yaaa.. ben de bır tek utu yapmayı severım ev ıslerınden.. yakın olsak keyıfle utulerdım senınkılerı de:KK1::KK1:

slm kızlar:KK3::KK3:
bilge gelmiş geçmiş olsun bilge ev bakmaya gitmişsini noldu beğendinizmi
yaprak polyanan hazalda yok bugün hazal nerdesin
nihanla konuştum slm ı var sizlere iyiymiş canım benim özledim çok valla

canim benim merakta edermis kankasini,:KK19::KK19: disari ciktim oglumla cnm eltim geldi kahvalatiya onunla beraber ciktitik avm ye gittik.

kızlar bacılar ben gidiyom hee hakkınızı helal edin :KK52::KK52::KK52: makinaya girip çıkamamak var di mi :KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60: deluuu helal olsun.

Selamlar,
Foruma bakıyorum, geziyorum, sürekli okuyorum.. Ama pek bi yere bişey yazamıyorum..
Herkesin ortak noktaları var gelinler, bebişler, kocişler fln.. ay bende hiçbiri yok :KK31:
biraz kilolar biraz zayıflamaya çalışanlara fln baktım ama onlarda çok aktif hareket edemeyeceğim yerler gibi (en azından ben öyle hissettim :S ).. Baktım burda pek bir ortak noktaya gerek yok, sanırım burda bulunabilirim diyorummm :KK19::KK17:

Bende geldim ama kımse görmedı benıı :KK14:
hosgeldiniz
kız yapo avatarında kendimi gördüm sanki. masa aynı benim masadan. kasada aynı benim kasadan. :KK60:
kızda bana benziyo. bende saçlarımı düzleştirmiştim bööön.:KK23:
habirede yazıyo aynı ben:KK60:
:KK60::KK60:
şaka kız şaka :KK1:
ay ama ben çok istiyorum ya:97::97::97: bebiş istiyorum artıkkkk noldu bana bilmiyom günlerdir aklımda:97:

Allah en kisa surede kondursun gobusune bebisi :KK70::KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60: yok nan o bile soğutamaz beni
ben ikisinede yetişirim:KK23::KK23::KK23::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bekle yetisirsin :63::63: cocuk dogunca gorurum seni :KK61::KK61:
canım kısmet herşey ya ben istiyorum ediyorum ama Allah bilir uygun zamanını hem benim tedavi olmam falan gerekebilir hamilelikten önce
tiroid var bende hayırlısı sağlıklısı olsunda ne zaman olursa olsun
bendede troid var, troit bezlerim yavas calisiyor hamileligim boyunca levaxsin hapi ictim. hormonlari dengelesin diye sende kontrollerini ihmal etme ben hamile oldugumu ogrendigim zaman ogrenmistim troidi.
hadi bi dene bakalım bidenem nasıl olcak ben geçen yapmıştımya hoşume gitmedi tatlı gibi geldi tadı ya:120:

:18::18: valla o günleri görürsek birlikte size dert yanmam inşallah ben ne ettimde acele ettim doğurdum diye:KK1::KK60::KK60:

yok ole bisi demezsin ama, cok zorlanirsin bizde zorlaniyoz ama oyle yada boyle buyuyor sipalar sende dogurdunmu buyucek sipan eli mahkum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sıkıntılımı geçmiş canım hamileliği
bide tiroidli hamileliklerde düşük riski fazla dimi
benimde dusuk riskim fazlaydi ama troidten kaynaklimi bilmiyorum.
walla benim cadıyı yakaladım izlerken :KK64:
çoğunluk dediğin gibi uyanıyor
bir gece mıkırdandı bakıyım dedim beşiğin kenarında korumalıklar varya onu köşesinden tutmuş kaldırmış bakınıyordu artık ayağa kalkıyor
:KK9:
senin bebek ne kadarli?
herkese merhaba :))
ben de henuz yenı uyeyım.. guzel arkadaslıklar edınmek umuduyla :))
hosgeldin sende
hicte bile ben oldum sunucu.
hemde mercedes:KK23:
ben gecmi kaldim oturtmak icin yani yeni yeni oturtuyom destekle
oo benimki 4. aydan itibaren oturuyor.
ahaaaaa hazal geldi:KK9::KK9::KK9::KK9: bizi hazal gönderecek:KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
iyi fikir bizi hazal göndersin
ayy biraz önce kizimin cam biberonun catlattim yaaa cok üzüldümmmm:KK5:
türkiyeden almistim cok begenmistimmmm:KK5:
nere gidiyonuz nen ben geldim :KK57::KK57::KK57:

X