KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yani ne farkeder kiz önemli olan kafalarin uyusmasi mutluluk tabiki.
babam beni cok zor verdi ama hic yanindan ayirmak istemezdi amcamda öyle. ama kismet iste.
iyi yapmissin kiz valla düz tabanlilar cok rahat evet.
baslangici yaptin yani hadi hayirlisi.

evlilikte mutlu olmak yetmiyor ama ailenin yeri bambaska her gidis gelisimde nekadar agliyorum ben.
öyle deme ayri kalinca keske yanlarinda olsam diyeceksin.

cnm ben yıllardır ayrıyım.. 1 yasımda benı Turkiye'ye yolladılar.. onlar bakmadılar kı zaten bana.. sadece uzerımde baskı kuruyorlar

valla mecburlar cnm gitmeye, sag salim gidip gelsinlerde.
benim kardesim de bana cok duskun valla insallah izin alabilir.

e yani mecburlar.
amiiin sag salim gidip gelirler insallah cok zor askerlik cok allahim bütün askerlerimizi korusun insallah.
ay izin verirler insallah ya cok üzülür yoksa.

amin inşallah kızlar :))
rabbim sizin kardeşlerinize de hayırlısıyla atlatmayı nasıp etsın ınsallah su askerlık donemını..

ay cok üzüldüm canim ya ama eminim baban sizin icin en iyi olanini yapmistir annen türk degilmi nasil ayri kalabiliyor sizden inanilmaz bisi bi film seyretmistim ayni onun gibi ya.
sen gitmiyormusun hic

Son düzenleyen: Moderatör:
iki taraf farkli diye cocuklarin sucu ne?
cok sasirdim valla ya nasil anne ve babalar bunlar.

..
ben buyukannemle buyukbabamı cok sevıyorum, oyy kurban olurum onlara ben.. ayy ama yaslandılar cok.. ınan hep dua edıyorum onlara bır sey olmasınlar dıye.. annem babam onlar cunku..

uzuldum senin adina cnm ALLAH buyuk annen ve buyukbabani sana bagislasin BASINDAN EKSIK ETMESIN.

evet canim biliyorum mezhep ayriligi iste.
off cok üzüldüm ama inan baban sizin icin en iyi olanini yapmis almanyada düzgün yetistirilemiyen cocuklari devlet aliyor biliyorsun baban belkide bundan korktugu icin göndermistir sizi sakin üzülme bu yüzden olurmu allahim büyükbabani ve büyükanneni korusun saglik versin insallah

ayy cok tesekkur ederım her ıkınıze de, Allah razı olsun ıkınızden de :)
haklısınız her seyde vardır elbette bır hayır.. ama artık eskısı kadar uzulmuyorum..
ben de cıkarım bırazdan..
ıkınız de cok ıyı bakın kendınıze..
sızınle tanıstıgıma cok memnun oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…