- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.961
evet cnm kader arkadasiyiz ALLAHTAN eltim yakinda simdi beraber gezeriz bundan sonra.amma yazmisim hazal icimi dökmek icin seni bekliyormusumkader arkidesim
2 gun once 24 e girdim.heheh sayıca fazlalar artık ondan kurtarırız :)
kızlar sız kac yasındasınız?
cok guzel oldu valla cnm turkiyeye gitmemede az kaldiohh ne güzel olmuş hazal deişiklik olmuştur senin için oğluşunda hava almıştır canım
niye oyle dusunuyorsun bende bekarken hic evlenmicem derdim. evlendim bide dunyanin obur ucuna geldimne guzel genc yasta anne olmussun :))
25 yasındayım ama evlılık bana cok uzak
nası sexsi ayakkabı aldın canım merak ettim hee yarın koyda görelim eşin niye giydirmiyoki daha çok sevinseydi ona giycen diye
geç oturtuyorum diye endişelenme canım o zamanı gelince kendiliğindende oturur zaten
evet cnm kader arkadasiyiz ALLAHTAN eltim yakinda simdi beraber gezeriz bundan sonra.
2 gun once 24 e girdim.
cok guzel oldu valla cnm turkiyeye gitmemede az kaldi:118:
niye oyle dusunuyorsun bende bekarken hic evlenmicem derdim. evlendim bide dunyanin obur ucuna geldim
sende evlenirsin birgun hic ole uzak filan deme kismet oldumu agzin kilitleniyor evet diyorsun.
iyi yapmissin bende hamileyken hep spor ve babet giymistim cok sismedim ben ondan ayni oluyorlar.
bende oturmaya basliyim yavas yavas
anam dikkat et kiz ay deli olmussundur simdi yrinde bulamayinca:18:
ben hep kaldirdim orta sehpayi falan bom bos oda.
evet genc anne oldugum icin cok mutluyumne guzel genc yasta anne olmussun :))
25 yasındayım ama evlılık bana cok uzak
mrb cnm hos buldum, tesekkur ederımcnm arastırdım hemen netten bulduklarımı hemen ekledım.. anlamadım bır de uyelerden bırı benle atısmak ıcın yer aradı.. neyse cvp yazmadım ona.. yok onu begenen kısı sayısı cokmus dıye haklı oluyomu.. ne tuhaflar ya :/:/
valla ben 24 kilo almistim hamilelikte ayakalrim balon gibiydi
sukur indiler biraz kendime geldim.
sorma cnm ya nasil korktm yerinde bulamayinca ben orumcege koyuyorum oglumu geri geri gidiyor
millet ileri gider benimki geri basiyor
kiz burnu acik siyah topuklu bi ayakkabi o cok sexi oldugunu söylüyor bana göre güzel bi ayakkabi evde giyinirsin ancak diyor gicik boyum uzun ya topuklu giyince iyice uzun oluyorum ona gicik oluyor biliyorum tamam yarin eklicem
oturur canim dogru bian endiselendim ama arastirinca rahatladim 6. aydan sonra normalmis
bende bir nazi baba var ondan dedım.. zaten korkudan kımse gelıp ıstemez bıle
haklısın cnm kader'e kısmete cok ınanırım ben de.. oyle bır durumda Rabbim hayırlısını ve de sevdıgım bırını nasıp eder ınsallah
bende bir nazi baba var ondan dedım.. zaten korkudan kımse gelıp ıstemez bıle
haklısın cnm kader'e kısmete cok ınanırım ben de.. oyle bır durumda Rabbim hayırlısını ve de sevdıgım bırını nasıp eder ınsallah
evet genc anne oldugum icin cok mutluyum
hepimiz öyle diyorduk emin ol.
ama insan asik olunca
geri basiyor ha
ay canim ya ne mutlu oluyordur simdi
sevgilin yokmu tickerinda birlikteyiz yazmışsın:44::44:
biz esimle esimin teyzesi gilde karsilastik ve asik olduk tlf konustuk baya bi süre sonra nisanlandik evlendik.cnm sen flort ederkmi evlendin esinle gorucu usulumu?
ben gorucu usulu ile evlendim kocacimla
hic ailemden uzak almam diyordum ama kismet olunca oluyor iste. cok sukur mutluyuz ailemizde sag olsun yeter.
evet ya ileri gitmeyide ogrencek insallah.
kiz bende almistim gecen sene ole bi ayakkabi hamileligimde giymek nasip olmadi.
turkiyeye goturcem dugunde giycem cok guzel bi ayakkabi. ben gecen sene 3 cift ayakkabi aldim birini netten aldim 2 sinide indirimdeyken aldim bu sene yazin burda olmicam indirimleri kacircam iyiki gecen yaz almisim.
[
nasipten öteye geçilmiyo canım Rabbim kaderimize ne yazdıysa o oluyo
bak az kaldı kavuşucaksın ailene 2 ay yazıyodu bak 1 aya düştü bi bakmışın türkiyedesin zaman geçiyo
gercekten de kader kısmet.. ben de ınsallah uzaya gelın gıderımbıraz uzaklasmam gerek ama mutlu bır evlılıgım olsun da oyle uzak olayım sızın gıbı :)
aaa niye kiz ole uzak istiyon birlikte oldugun kisi uzaylimi yoksagercekten de kader kısmet.. ben de ınsallah uzaya gelın gıderımbıraz uzaklasmam gerek ama mutlu bır evlılıgım olsun da oyle uzak olayım sızın gıbı :)
biz esimle esimin teyzesi gilde karsilastik ve asik olduk tlf konustuk baya bi süre sonra nisanlandik evlendik.
ama esimin teyzesi vesile olmus oldu beni coktan gözüne kestirip kafasina koymus yegeni icin
o bizi bilerek bir araya getirmis.
zaten adi cöpcatan hüriye
oo bacim sen yillik ayakkabilarini almissin
türkiyede daha ucuz ayakkabi bende 3 cift aldim geldim
biri cok fena topugumu yara yapti silikon almam lazim
evet cnm nasip kismet olayi, cok sukur az kaldi sagsalim kavusuruz insallah bi benden kucuk olan erkek kardesimi goremem herhalde askere gitcek mayista insaallah izin alabilirde gorusebiliriz.
ay hazal ben kardeslerimin askere gittigini düsünemiyorum icim yaniyor gözlerim doluyor varya.
ben gittigimde hic ayrilmadilar yanimdan gelip ikidebir öpüyorlar sariliyorlar ay simdi aglayasim geldi yaaa
yok canım o biraz enteresan biri ya herkese hemen ters cevap veriyo kaç kişiyle kavga etti topik sahibiyle bile kız sanırım gelme böyle davranma falan dedi ama hala devam ediyo insanlara karşı kaba biraz boşver takma kafana yoo beğenen çok diye hiçte haklı deil canım öyle düşünme