- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.901
evliyim iki çocukluyum. çalışıyorum. yakuşuklu olması şart değel, genç olması şart değel. zengin olsun. üstüme bir ev bir yazlık bide araaba (mercedes) yapsın kafi
4 -4.5 ay gibi canım.
ben sunucuyum delüüü.
flaş flaş flaş Datlu haaaanımdan beklenen acıklama geldi.. dıger adaylarda bır rahatlama durumu soz konusu
masallah masallah ev,is, coluk cocuki bey de var oohhh
ben sunucuyum canım merak etme kapamam kısmetlerini. gelen olursa tabiamaniinn ben onu sunucu sandıydım.. o da mı adaymısyapmayın datlu haaaanııımmm, kısmetımı kapamayın :18::18:
ya o çocuğuna bağlı polişşş. send egeç kalmış sayılmazssın anca. bizim buralarda eyası batar derler. arada rahatlat. çevirip ayaklarıyla kollarını birleştimeye çalış. sırtına masaj yaphicte bile ben oldum sunucu.
hemde mercedes
ben gecmi kaldim oturtmak icin yani yeni yeni oturtuyom destekle
ben sunucuyum canım merak etme kapamam kısmetlerini. gelen olursa tabi
ya o çocuğuna bağlı polişşş. send egeç kalmış sayılmazssın anca. bizim buralarda eyası batar derler. arada rahatlat. çevirip ayaklarıyla kollarını birleştimeye çalış. sırtına masaj yap
ben sunucuyum canım merak etme kapamam kısmetlerini. gelen olursa tabi
ya o çocuğuna bağlı polişşş. send egeç kalmış sayılmazssın anca. bizim buralarda eyası batar derler. arada rahatlat. çevirip ayaklarıyla kollarını birleştimeye çalış. sırtına masaj yap
bizim ordada poccigi batar derler
he yapiyom onlari zaten saol canim benim
yolcu yolunda gerek diyo ne yapsınSayın:Yolcu35 birgünde allah rızası için okuyup gitme selam ver
sürekli geliyorsun neden yazmıyorsun bakıp duruyorsun gel konuşalım geeel
ben varım ya program muthıs ızlenme rekorları kıracakrecep ivedik gelır artık benı ıstemeye ondan dedıydım
he eferim sanabizim ordada poccigi batar derler
he yapiyom onlari zaten saol canim benim
ben varım ya program muthıs ızlenme rekorları kıracakrecep ivedik gelır artık benı ıstemeye ondan dedıydım
he kız bizim oradada öyle derler
he kız bizim oradada öyle derler
recep ivedikmi
senin cevabin ne olur ozaman
nen sizin oarynan bizim oranın arasında kaç km var ki teee karsın lafını çalıyolar. eyasında ne varmışmis gibi kelime işte e-ya
Tadını begenmedım belkı sıcak dıyemı bılmıyorum ayyyy alllaaaahım.
:76:
sankısekerlı gibi gelıyor tadı,belkıde bırdaha hıc yapmam
Parfait mersinin neresinde yasıyorsun?
tabı kı evet derim
benden guzelını mı bulacak
siz de evli olmayaydınız da bırlıkte yarıssaydık hehe
nen sizin oarynan bizim oranın arasında kaç km var ki teee karsın lafını çalıyolar. eyasında ne varmışmis gibi kelime işte e-ya