- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.661
evet ya cadum nerde :44::44: bi mesaj atsan olurmu cnm:26::26:
-Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons ''Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil, Çek Sağa.
-Danette'nin üstündeki kapağı sıyırdıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi.
-Allahım sen kimseye ayakkabısınn bir bağcığını fosforlu turuncu, diğerini fosforlu yeşil yapcak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.
-Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons ''Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil, Çek Sağa.
-Danette'nin üstündeki kapağı sıyırdıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi.
-Allahım sen kimseye ayakkabısınn bir bağcığını fosforlu turuncu, diğerini fosforlu yeşil yapcak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.
ay valla canım ya bende ilk evlendiğim zamanlar yoktu makinem alamamıştık..akşamları yemekten sonra vaktimi bulaşık çok alıyodu ya 2 kişi olmamıza rağmenn..
ama aldık çok şükür bi rahatladım anlatamam elimin altında hiç bişi kalmıyo hemen makineye diziyorum hepsini:97:dediğin gibi hayatmış valla:97:
mesaj atamıyorumki canım ya
herzamanki gibi kontürüm yok
ayy evet ya bide bizim bulasik makinasi icin yeniden cesme kafasi almamiz lazim insallah olur yaa valla cok zorlaniyorum hele oglumun biberonlarini elimle yikamama ragmen rahat etmiyorum
hadi yaa ara bi o zaman ev bakmaya gitmislerdi esi ters bisimi yaptiki acaba hani istemiyordu ya ev almak :44::44::44:
cokmu kotu dusundum ne :26::26:
aynen cnm yaa benimkide gelsede rahat etsem :97::97:çok zor geliyo canım valla bende hep makineye atıyom evlendiğimden beri hiç yıkamadım sanırım elimde bi leğenleri falan yıkıyorum elimde geri kalan hepsi makineya
işyerimden arayacam ama eşi görürse numarayı falan o yüzden çekiniyorum
ergen gerisi sefilllayy bu ergenler çok enteresanlar valla yaa ergen gerileri
yok öyle bişey yoktur canım izinli olabilir bakıcısı falan rahatsızlandıysa :44:
şimdi arayacamda ankara numarası ya eşi görürde bişi dermi acaba diyom:44:
eşi kızarmı ki eşi çıkarsa kapatırsın canım yada önce bi çaldır sonra o çaldırırsa ara
çaldırmalıkta kontr yok
ben direk işyerimden arayacam
eşi çıkmazsa bile yanındaysa ve ankara kodunu görürse sorun olurmu onu diyorum ne yapayım sizce arayımmı
kim bu ankaradan diye kızarmı bide eşi biraz sorunda ediyomuşya burayı
cnm ara ``bilge ciktimi bilge konusabilirmisin konusamazsann yanlis numara de kapat`` de.
esi cikarsada yalnis numara aradim dersin. :26:
kızlar konuştum aradım biloyu
hastalanmış üşütmüş biraz doktorda rapor vermiş 2 günlük.yarın işbaşı yapacakmış:97: hepinize çok selamı var:97:
oh müsaitmiş ya korkmuştum :18:
geçmiş olsun çok a.s okadar telaş yaptın hee arasammı aramasammı diye
kızlar ben çıkıyorum hoca ödev verdiydi biraz onlara bakıyım görüşürüz iyi akşamlar
üfff morelim cok bozuk kizlar 20lik disim agiriyor.
aldirmam lazim ama kizimi emziriyorum napcam ben yaaa
20lik diş ağrısı fena ben çekmedim ama çekenlerden biliyorum bide amcamın yanında çalışırken çok o ameliyattan yaptı dikiş falan atılması gerekiyor
bi doktora görünsen canım ilaçtamı içemiyosun emzirdiğin için
kızlar konuştum aradım biloyu
hastalanmış üşütmüş biraz doktorda rapor vermiş 2 günlük.yarın işbaşı yapacakmış:97: hepinize çok selamı var:97:
oh müsaitmiş ya korkmuştum :18:
üfff morelim cok bozuk kizlar 20lik disim agiriyor.
aldirmam lazim ama kizimi emziriyorum napcam ben yaaa
evet ameliyat zormus birazda agiz oldugu icin.gittim doktora rontken falan cekti aldirman lazim hemen dedi cerrah numarasi falan verdi gecmezse randevu al git dedi.kizinada mama ver dedi ama kizim mama falan yemiyor napcam bilmiyorum dayanabilirmiyim acaba insallah gecer böyle biraz daha idare edeyim.agri kesici vaermisti ama almak istemiyorum ben yinede
cok gecmis olsun a.s
gecmis olsun cnm yaa sutunu sag buzluga at disini cektirdiginde o sutleri verirsin zaten ek mama yemiyormu onlada idare etsen olmazmi?
ben oglumla disari cikcam hava alcam biraz hava cok guzel opuyorum hepinizi kizlar
cok gecmis olsun a.s
gecmis olsun cnm yaa sutunu sag buzluga at disini cektirdiginde o sutleri verirsin zaten ek mama yemiyormu onlada idare etsen olmazmi?
ben oglumla disari cikcam hava alcam biraz hava cok guzel opuyorum hepinizi kizlar