KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

inşallah dayanırsın canım ağrı kesici sütünü etkilemiyorsa iç istersen gece yatmadan önce falan gece uyandırırsa o ağrı seni fena valla.. bide bu ağrı belirli aralıklarla tekrarlar bir an önce aldır canım

kalkayimda iceyim bari.
valla evet gece uyandirirsa acillik olurum heralde cok zor biliyorum.
he kiz bi bakiyom gecti ama sonra bi daha beliriyor.

amaannn kizim öyle bi altina yapmiski yanlarda sirtindan cikmis hep ben dusa sokayim bunu en iyisi
kaciyom bende cok öptüm seni bitanem tesekkür ederim:KK54::KK54::KK54::KK54:

kalkayimda iceyim bari.
valla evet gece uyandirirsa acillik olurum heralde cok zor biliyorum.
he kiz bi bakiyom gecti ama sonra bi daha beliriyor.

amaannn kizim öyle bi altina yapmiski yanlarda sirtindan cikmis hep ben dusa sokayim bunu en iyisi
kaciyom bende cok öptüm seni bitanem tesekkür ederim:KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK19:bu senin için
:KK19: buda bebişin için
geçmiş olsun canım benim güle güle

bugün hastalık günüm yavrularımmm. ıhhhh ıhhhhh. dizlerim öyle çok ağrıyorkii. offf, poffff. belim koptu kopacak. ayhhhhhh.

merhaba herkese bende yine herzamanki gibi işe basladım ve rutın olarak formu takip ediyorum konulardan konulara giriyorum pek yorum yapmam ama burası hoşuam gitti çünkü benmde arkadasım yok:KK43: bende istanbulda yasıyorum bekarım 22 yasındayım işletme öğrencisiyim (a.ö.f) özel bir hastanede resepsiyonistim falan ole işte eeee başka başka ???

merhaba herkese bende yine herzamanki gibi işe basladım ve rutın olarak formu takip ediyorum konulardan konulara giriyorum pek yorum yapmam ama burası hoşuam gitti çünkü benmde arkadasım yok:KK43: bende istanbulda yasıyorum bekarım 22 yasındayım işletme öğrencisiyim (a.ö.f) özel bir hastanede resepsiyonistim falan ole işte eeee başka başka ???

hoşgeldin ayyy:KK3:selam verecektim ama selam verdiklerim kaçıyo. :KK1:. işletme kaçıncı sınıfsın:KK31:

şuna bak hep ben yazıyom. üçret isteyecem heeee. :KK20:. kankasını bulamayanlar kooperatifi. koppertif üyelerinden artık aylık 50 lira ücret alınacaktır.. topiğe girip selam vermiş olan herkez üye sayılacaktır. vermeyenden zorla alınacaktır

X