-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.701
merhaba canım 2.ci sınıfım malesef bu sene kayıt yaptırmadım ya bazı sebeplerden dolayı
bende 3. sınıfım.
. bende ikinci ödemeyi yatırmadım henüz ama sonra yatırıncada oluyomuş. sende öyle bi durum yokmu
yazık olacak bi senene
hoş geldin canım. kolay gelsin. ücreti banka hesabına yatırısınGünaydınnnnnnn
napıyonuz kızlar, ben işlerle uğraşıyorum
daha önce demiştim sekreteri işten çıkardılar onun işleride bana kaldı
uff çok sıkıcı bir hafta oldu galiba kkya ancak girebildim
anladım canım. aöfte sınırlı bölüm var zaten derslerde yakın birbirine . inşallah bi hale yola koyarsın. sevmeden okumak zor gelir. ben öyle 4 sen ekaybettim. şimdi çok pişmanım keşke okusaydım diyom. şimdiye şef bile olmuştum belki.ay bilemedimki canım ya bakıcaz artık duruma göre hiçte işletme okumak istemiyorum biliyormusun niye yazdıysam işte :S neyse artık ben kursa felan gitmeyi düşünüyorum ya çok ters yaptım aslında o dönem kafam baya karısıktı bole düzenim bozuldu biras şimdide çekiyorum hala öncelik sıralarımı değiştirdim:) neyse sen neler yapıyorsun hayatım?
hoş geldin canım. kolay gelsin. ücreti banka hesabına yatırısın
anladım canım. aöfte sınırlı bölüm var zaten derslerde yakın birbirine . inşallah bi hale yola koyarsın. sevmeden okumak zor gelir. ben öyle 4 sen ekaybettim. şimdi çok pişmanım keşke okusaydım diyom. şimdiye şef bile olmuştum belki.
günaydın. çok yaşa. ne o hastamı oldun yoksa:26:gunaydin :2::2::2::2::2:
bakalım kısmet canım sen ne iş yapıyorsun evlimisin bekarmısın halin hatırın nasıl? :))
günaydın. çok yaşa. ne o hastamı oldun yoksa:26:
l
günaydın. çok yaşa. ne o hastamı oldun yoksa:26:
ben evliyim canım. memurum. iki çocuğum var. böyle
sende durumar nasıl
hoş geldin canım. kolay gelsin. ücreti banka hesabına yatırısın
anladım canım. aöfte sınırlı bölüm var zaten derslerde yakın birbirine . inşallah bi hale yola koyarsın. sevmeden okumak zor gelir. ben öyle 4 sen ekaybettim. şimdi çok pişmanım keşke okusaydım diyom. şimdiye şef bile olmuştum belki.
ne olsun canım. çok şükür iyiyim . sende iyileşirsin inşallah. ilaçların varsa iç hemen.maalesef oglum ve esim hastaydi zaten banada gecti :2::2::2:
ee sen napiyon cadum
ne güzell:) anlattım ya yukarda sen benı dinlememişssin
geldim loo acil dışarı çıkmam gerektii gittim geldimmmmselam verdim gene kaçtıııı:95:, yapoo sen nerdesinnn:84:
gunaydin :2::2::2::2::2:
geldim loo acil dışarı çıkmam gerektii gittim geldimmmm
günaydın hazalcım geçmiş olsun
ayışıltısı sende hoşgeldin:79:
geldim loo acil dışarı çıkmam gerektii gittim geldimmmm
günaydın hazalcım geçmiş olsun
ayışıltısı sende hoşgeldin:79:
ne olsun canım. çok şükür iyiyim . sende iyileşirsin inşallah. ilaçların varsa iç hemen.
yani nasıl gidiyor işler manasında
şimdi heyecanla bekle sonra sıkıntıyla beklerisnhmm :) iyi diyelimö iyi olsun havalar bi düzelemedi içim karardı vallahi akşamda program yapmıstım sevgilimle pffiş güç ole standart hatay canım ya hafta sonunu heycanal beklıyorum kaynanamla tanısmaya gidicem:)
ayy canım. çok sağol.
şimdi heyecanla bekle sonra sıkıntıyla beklerisn
şaka şaka . inşallah güzel vakit geçirisin
ayy canım. çok sağol.
şimdi heyecanla bekle sonra sıkıntıyla beklerisn
şaka şaka . inşallah güzel vakit geçirisin
ayy canım. çok sağol.
afiyet bal şeker olsun löp löp yağ olsun