KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Günaydınnnnnnn

napıyonuz kızlar, ben işlerle uğraşıyorum
daha önce demiştim sekreteri işten çıkardılar onun işleride bana kaldı
uff çok sıkıcı bir hafta oldu galiba kkya ancak girebildim

bende 3. sınıfım.
. bende ikinci ödemeyi yatırmadım henüz ama sonra yatırıncada oluyomuş. sende öyle bi durum yokmu
yazık olacak bi senene

ay bilemedimki canım ya bakıcaz artık duruma göre hiçte işletme okumak istemiyorum biliyormusun niye yazdıysam işte :S neyse artık ben kursa felan gitmeyi düşünüyorum ya çok ters yaptım aslında o dönem kafam baya karısıktı bole düzenim bozuldu biras şimdide çekiyorum hala öncelik sıralarımı değiştirdim:) neyse sen neler yapıyorsun hayatım?

hoş geldin canım. kolay gelsin. ücreti banka hesabına yatırısın

anladım canım. aöfte sınırlı bölüm var zaten derslerde yakın birbirine . inşallah bi hale yola koyarsın. sevmeden okumak zor gelir. ben öyle 4 sen ekaybettim. şimdi çok pişmanım keşke okusaydım diyom. şimdiye şef bile olmuştum belki.

bakalım kısmet canım sen ne iş yapıyorsun evlimisin bekarmısın halin hatırın nasıl? :))

hehe gelen müşteriler bile aynısını diyor
onunda maaşını alıyormusun diye de nerde yarısını bile vermzler

hazal, ayısıltısı günaydın kızlar

ne olsun canım. çok şükür iyiyim . sende iyileşirsin inşallah. ilaçların varsa iç hemen.

yani nasıl gidiyor işler manasında

hmm :) iyi diyelimö iyi olsun havalar bi düzelemedi içim karardı vallahi akşamda program yapmıstım sevgilimle pff iş güç ole standart hatay canım ya hafta sonunu heycanal beklıyorum kaynanamla tanısmaya gidicem:)

şimdi heyecanla bekle sonra sıkıntıyla beklerisn
şaka şaka . inşallah güzel vakit geçirisin

çiko getirdim size
ayy canım. çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…