KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydosum ben yaptiktan sonra kucuk cocukla sen dunden yaparsin.
ALLAH yardimcin olsun cnm.
am atasindiktan sonra temiz temiz oturuyorsun ya cok keyifli oluyor iyiki ben herseyimi kolilemeden once yikamisim simdi camasir makinam daha gelmedi bugun gelmis alacak esim bugun.
¨bulasik makinasida daha gelmemis isvecten gelecekmis :97::97::97: pofff

ben de dantellerimi ve kullanmadığım örtülerimi falan yıkadım canım onları kaldırdım sandığıma.. yıkayıp kolilemek en güzeli canım dediğin gibi temiz temiz seriliyor eve geçince

kizlar topici canlandirmak icin ne yapmamiz gerekir?
ben cok SIKILIYORUM bi burasi vardi hos muhabbet edecek kimse olmayinca muhabbetde olmuyor.

benim evde turk kanallarinida cikmiyor.
COK SIKILDIM cokkk :84::84::84::84:

kizlar topici canlandirmak icin ne yapmamiz gerekir?
ben cok SIKILIYORUM bi burasi vardi hos muhabbet edecek kimse olmayinca muhabbetde olmuyor.

benim evde turk kanallarinida cikmiyor.
COK SIKILDIM cokkk :84::84::84::84:

bak o zaman bi iki bişi yazımda accık gülek çok komiğime gitti ya faceden buldum

-Hoca Sözlüye Kaldırdı -Sadece Sustum. Otur Sıfır Dedi. Hani Susmak En iyi cevaptı lan (!)

-Efendi olacaksın.Efendilik her zaman iyi prim yapar.Bak Yüzüklerin Efendisine nasıl gişe yaptı.Olay yüzükte mi?Hayır,efendilikte

-Anneme desem " Anne ben Hollywood'a ünlü olmaya gidiyorum " diye diyeceği şey :" Akşam ezanından önce eve gel baban kızar "

-Zamanda yolculuğu icat etsem annemin ilk diyeceği laf: "Varınca ara mutlaka!" olur..

yaprak sen bunları yazdınya benimde yeğenim geçen gün derste hoca sormuş elektriğimi ne bişeyi kim buldu yazmış oda seyyar tayyar demiş
hoca sınıftan atmış bunu

yaprak sen bunları yazdınya benimde yeğenim geçen gün derste hoca sormuş elektriğimi ne bişeyi kim buldu yazmış oda seyyar tayyar demiş
hoca sınıftan atmış bunu

ayyy guldum sayenizde oglumda saf saf bana bakiyor

bizde fırınla davlumbazı aldık internetten bugün gelicekti sözde cuma günü gelcekmiş eşimi aramışlar inşallah cuma gelir

bizde fırınla davlumbazı aldık internetten bugün gelicekti sözde cuma günü gelcekmiş eşimi aramışlar inşallah cuma gelir

biz netten almadik cnm magazada aldik ev tasiyacagimiz icin depoda beklettik buzdolabi, firin ve buzluk getirdik, ama camasir ve bulasik makinasi daha gelmemisti dun aradi esim dediler camasir malkinasi gelmis bulasik hafta icinde gelecek diye. elde bulasik cok zor oluyor ya halbuki bekarken hep elde yikardim bulasiklari buraya geldigimden beri makina vardi. makina 1 hafta olmiyinca cok zorlaniyorum valla bulasik makinasi hayatmis yahuuu

-Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons ''Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil, Çek Sağa.

-Danette'nin üstündeki kapağı sıyırdıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi.

-Allahım sen kimseye ayakkabısınn bir bağcığını fosforlu turuncu, diğerini fosforlu yeşil yapcak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.

ay valla canım ya bende ilk evlendiğim zamanlar yoktu makinem alamamıştık..akşamları yemekten sonra vaktimi bulaşık çok alıyodu ya 2 kişi olmamıza rağmenn..
ama aldık çok şükür bi rahatladım anlatamam elimin altında hiç bişi kalmıyo hemen makineye diziyorum hepsini:97:dediğin gibi hayatmış valla:97:

çok zor geliyo canım valla bende hep makineye atıyom evlendiğimden beri hiç yıkamadım sanırım elimde bi leğenleri falan yıkıyorum elimde geri kalan hepsi makineya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…