- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.641
ceydosum ben yaptiktan sonra kucuk cocukla sen dunden yaparsin.
ALLAH yardimcin olsun cnm.
am atasindiktan sonra temiz temiz oturuyorsun ya cok keyifli oluyor iyiki ben herseyimi kolilemeden once yikamisim simdi camasir makinam daha gelmedi bugun gelmis alacak esim bugun.
¨bulasik makinasida daha gelmemis isvecten gelecekmis :97::97::97: pofff
ne kadar sıkıcı bi gün yaaa akşam olsa biran önce:97:
kizlar topici canlandirmak icin ne yapmamiz gerekir?
ben cok SIKILIYORUM bi burasi vardi hos muhabbet edecek kimse olmayinca muhabbetde olmuyor.
benim evde turk kanallarinida cikmiyor.
COK SIKILDIM cokkk :84::84::84::84:
yaprak sen bunları yazdınya benimde yeğenim geçen gün derste hoca sormuş elektriğimi ne bişeyi kim buldu yazmış oda seyyar tayyar demiş
hoca sınıftan atmış bunu
valla şimdiki gençlik böyle cevaplar veriyo ya çok komik ama çok gülüyorum
bak o zaman bi iki bişi yazımda accık gülek çok komiğime gitti ya faceden buldum
-Hoca Sözlüye Kaldırdı -Sadece Sustum. Otur Sıfır Dedi. Hani Susmak En iyi cevaptı lan (!)
-Efendi olacaksın.Efendilik her zaman iyi prim yapar.Bak Yüzüklerin Efendisine nasıl gişe yaptı.Olay yüzükte mi?Hayır,efendilikte
-Anneme desem " Anne ben Hollywood'a ünlü olmaya gidiyorum " diye diyeceği şey :" Akşam ezanından önce eve gel baban kızar "
-Zamanda yolculuğu icat etsem annemin ilk diyeceği laf: "Varınca ara mutlaka!" olur..
yaprak sen bunları yazdınya benimde yeğenim geçen gün derste hoca sormuş elektriğimi ne bişeyi kim buldu yazmış oda seyyar tayyar demiş
hoca sınıftan atmış bunu
valla şimdiki gençlik böyle cevaplar veriyo ya çok komik ama çok gülüyorum
ceydosum ben yaptiktan sonra kucuk cocukla sen dunden yaparsin.
ALLAH yardimcin olsun cnm.
am atasindiktan sonra temiz temiz oturuyorsun ya cok keyifli oluyor iyiki ben herseyimi kolilemeden once yikamisim simdi camasir makinam daha gelmedi bugun gelmis alacak esim bugun.
¨bulasik makinasida daha gelmemis isvecten gelecekmis :97::97::97: pofff
valla yaa biz korkardık öğretmenlerimizden nasıl
bilge nerde izinlimi bugün:44:
bizde fırınla davlumbazı aldık internetten bugün gelicekti sözde cuma günü gelcekmiş eşimi aramışlar inşallah cuma gelir
biz netten almadik cnm magazada aldik ev tasiyacagimiz icin depoda beklettik buzdolabi, firin ve buzluk getirdik, ama camasir ve bulasik makinasi daha gelmemisti dun aradi esim dediler camasir malkinasi gelmis bulasik hafta icinde gelecek diye. elde bulasik cok zor oluyor ya halbuki bekarken hep elde yikardim bulasiklari buraya geldigimden beri makina vardi. makina 1 hafta olmiyinca cok zorlaniyorum valla bulasik makinasi hayatmis yahuuu
bilo dünde yoktu bugünde gelmedi
izinli olacam falan diyede bişey demedi en son ev bakmaya gidecekti:44:
aramayada çekiniyorum eşi yanında falan olurda kızar sonra
evet ya cadum nerde :44::44: bi mesaj atsan olurmu cnm:26::26:
bilo dünde yoktu bugünde gelmedi
izinli olacam falan diyede bişey demedi en son ev bakmaya gidecekti:44:
aramayada çekiniyorum eşi yanında falan olurda kızar sonra
biz netten almadik cnm magazada aldik ev tasiyacagimiz icin depoda beklettik buzdolabi, firin ve buzluk getirdik, ama camasir ve bulasik makinasi daha gelmemisti dun aradi esim dediler camasir malkinasi gelmis bulasik hafta icinde gelecek diye. elde bulasik cok zor oluyor ya halbuki bekarken hep elde yikardim bulasiklari buraya geldigimden beri makina vardi. makina 1 hafta olmiyinca cok zorlaniyorum valla bulasik makinasi hayatmis yahuuu