- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.621
günaydın tuğba
napıyosun canım iyimisin
polyanan nasılsın canım kızın nasıl iyimi
ceydaa huu
sahip sana sesleniyorum
iyim böcügüm kizimda iyi bi uyumuyorki isimi yapayim
bugün ben mutfaktayken yataktan bi düstü aklim gitti valla cok korktum.yanlarina yastikta koymustum ama döne döne tekmeleye tekmeleye onlarida düsürmüshic duracagi yok
sen nasilsin nevar ne yok
aaaaaaaaaaAllah korumuş canım ya geçmiş olsun
iyim böcügüm kizimda iyi bi uyumuyorki isimi yapayim
bugün ben mutfaktayken yataktan bi düstü aklim gitti valla cok korktum.yanlarina yastikta koymustum ama döne döne tekmeleye tekmeleye onlarida düsürmüshic duracagi yok
sen nasilsin nevar ne yok
mumdan çıkmış yangın
nasılsınız kızlarr
ayy Allah korumuş canım ya benimde yeğenim düşmüştü bende çok korkmuştum valla doktora götürmüştük 1 saat hastanede tuttular ama kusmadıysa bi şey yokmuş kusarsa tehlikeliymiş bide 1-2 saat uyutma canım melekler onları korur canım
iyiyim bende canım hep aynı işte devam
yok canim kusma falan olmadi bunlari duymam iyi oldu tesekkür ederim2 saat gecti uyutuyorum simdi.
hersey ayni zaten
burda hava bi yagiyo 1 saat günes aciyo bi daha yagiyo icim sikildi valla
saol canim benim
üff elim ayagim titredi valla nasil agladi bi bilsen neyse cok sükür biseyi yoktu.
resimler cok güzellll
nasilsin bu arada
haaahaa
iyiyiz kuşum sen nasılsın
iyiyim ben de kızlar çok şükür , sabah kalktım kahvaltı yaptım işte zar zorbugün detoks uygulamayı düşünüyorum 3 litre su içmem lazım yarın kavitasyona gidicem bol bol su tüketmem lazımmış ay hiç de bana göre diil hee
Salonumun halılarını kaldırdım, konsolumdaki dantellerimi, kullanmadığım örtüleri falan sandığa koydum yıkayıp. Yavaş yavaş toparlanıyorum işte
burdada düzelmedi hala canım havalar ısınamadı hala hatta malatyada lapa lapa kar yağmış boluda falan nisan ayında kar yağdı valla
haftasonu Bolu' da bile kar yağmış heedüzelse artık şu havalar ya çamaşır yıkayıp asıyorum güneş var diye bi bakıyorum yağmur çiseliyor haydaaa topluyorum sonra yine güneş açıyor falan ay resmen oyuncak gibi topla as fenalık geliyor ben de içerde kurutuyorum mecburen
nan ceyda yazsana nan niye yazmin
kız stv bi film var çok güzel ona bakıyom
yarınmı başlıyo başladınmı kıı toplanmaya ayy bende başlamak istiyorum artık yaa:97::97::97:
burda baya düzelmistide 2 gündür böyleburdada düzelmedi hala canım havalar ısınamadı hala hatta malatyada lapa lapa kar yağmış boluda falan nisan ayında kar yağdı valla
iyiyim ben de kızlar çok şükür , sabah kalktım kahvaltı yaptım işte zar zorbugün detoks uygulamayı düşünüyorum 3 litre su içmem lazım yarın kavitasyona gidicem bol bol su tüketmem lazımmış ay hiç de bana göre diil hee
Salonumun halılarını kaldırdım, konsolumdaki dantellerimi, kullanmadığım örtüleri falan sandığa koydum yıkayıp. Yavaş yavaş toparlanıyorum işte
burda baya düzelmistide 2 gündür böyle
karmi yagmismevsimler degisiyorrr
bugun gülbende kavitasyondan bahsetti bi doktor sonuc almak icin bol su se sifir yag alicakmissin kesinlikle yag yasakmisöylemi:26:
evet canım doğru bol bol su içmek gerekiyor bi de yağ- tuz yassak
hazal nasılsın canım yerleştinmi evine iyice oğluşun napıyo iyimi
kolay gelsin bebikim zoru basarican insallahhh
iyiym cnm oglumda usutmus biraz nezle olmus burnu akiyo. evide yerlestirdim bitti sukur darisi ceydos ve senin basina