KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

-Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons ''Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil, Çek Sağa.

-Danette'nin üstündeki kapağı sıyırdıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi. :KK60:

-Allahım sen kimseye ayakkabısınn bir bağcığını fosforlu turuncu, diğerini fosforlu yeşil yapcak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.

:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:ayy bu ergenler çok enteresanlar valla yaa ergen gerileri :KK52::KK52:

-Kırmızı Işıkta Arabasıyla Geçen Hanfendiye Yurdum Polisinden Alkışlanacak Anons ''Bacım O Geçtiğin Gece Lambası Değil, Çek Sağa.

-Danette'nin üstündeki kapağı sıyırdıktan sonra yalamayan insan gerçekten zengindir abi. :KK60:

-Allahım sen kimseye ayakkabısınn bir bağcığını fosforlu turuncu, diğerini fosforlu yeşil yapcak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.

ay valla canım ya bende ilk evlendiğim zamanlar yoktu makinem alamamıştık..akşamları yemekten sonra vaktimi bulaşık çok alıyodu ya 2 kişi olmamıza rağmenn..
ama aldık çok şükür bi rahatladım anlatamam elimin altında hiç bişi kalmıyo hemen makineye diziyorum hepsini:97:dediğin gibi hayatmış valla:97:

ayy evet ya bide bizim bulasik makinasi icin yeniden cesme kafasi almamiz lazim insallah olur yaa valla cok zorlaniyorum hele oglumun biberonlarini elimle yikamama ragmen rahat etmiyorum :KK50::KK50:

mesaj atamıyorumki canım ya:KK14:
herzamanki gibi kontürüm yok:KK14:

hadi yaa ara bi o zaman ev bakmaya gitmislerdi esi ters bisimi yaptiki acaba hani istemiyordu ya ev almak :44::44::44:

cokmu kotu dusundum ne :26::26:

ayy evet ya bide bizim bulasik makinasi icin yeniden cesme kafasi almamiz lazim insallah olur yaa valla cok zorlaniyorum hele oglumun biberonlarini elimle yikamama ragmen rahat etmiyorum :KK50::KK50:

hadi yaa ara bi o zaman ev bakmaya gitmislerdi esi ters bisimi yaptiki acaba hani istemiyordu ya ev almak :44::44::44:

cokmu kotu dusundum ne :26::26:

yok öyle bişey yoktur canım izinli olabilir bakıcısı falan rahatsızlandıysa :44:
şimdi arayacamda ankara numarası ya eşi görürde bişi dermi acaba diyom:44:

çok zor geliyo canım valla bende hep makineye atıyom evlendiğimden beri hiç yıkamadım sanırım elimde bi leğenleri falan yıkıyorum elimde geri kalan hepsi makineya:KK6::KK6:
aynen cnm yaa benimkide gelsede rahat etsem :97::97:
işyerimden arayacam ama eşi görürse numarayı falan o yüzden çekiniyorum

ee ara cnm esi ciktimi baska birinin ismini sole yanlis aradim de kapat. :26::26:

:KK60::KK60::KK60:ayy bu ergenler çok enteresanlar valla yaa ergen gerileri :KK52::KK52:
ergen gerisi sefilll :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

(genis aileden nazandan alintidir:KK1::KK1:)

eşi kızarmı ki eşi çıkarsa kapatırsın canım yada önce bi çaldır sonra o çaldırırsa ara

çaldırmalıkta kontr yok
ben direk işyerimden arayacam
eşi çıkmazsa bile yanındaysa ve ankara kodunu görürse sorun olurmu onu diyorum ne yapayım sizce arayımmı
kim bu ankaradan diye kızarmı bide eşi biraz sorunda ediyomuşya burayı

Son düzenleme:
çaldırmalıkta kontr yok
ben direk işyerimden arayacam
eşi çıkmazsa bile yanındaysa ve ankara kodunu görürse sorun olurmu onu diyorum ne yapayım sizce arayımmı
kim bu ankaradan diye kızarmı bide eşi biraz sorunda ediyomuşya burayı

cnm ara bilge ciktimi ``bilge konusabilirmisin konusamazsann yanlis numara de kapat`` de.
esi cikarsada yalnis numara aradim dersin. :26:

Son düzenleme:
cnm ara ``bilge ciktimi bilge konusabilirmisin konusamazsann yanlis numara de kapat`` de.
esi cikarsada yalnis numara aradim dersin. :26:

kızlar konuştum aradım biloyu
hastalanmış üşütmüş biraz doktorda rapor vermiş 2 günlük.yarın işbaşı yapacakmış:97: hepinize çok selamı var:97:
oh müsaitmiş ya korkmuştum :18:

üfff morelim cok bozuk kizlar 20lik disim agiriyor.:KK5:
aldirmam lazim ama kizimi emziriyorum napcam ben yaaa

20lik diş ağrısı fena ben çekmedim ama çekenlerden biliyorum bide amcamın yanında çalışırken çok o ameliyattan yaptı dikiş falan atılması gerekiyor
bi doktora görünsen canım ilaçtamı içemiyosun emzirdiğin için

20lik diş ağrısı fena ben çekmedim ama çekenlerden biliyorum bide amcamın yanında çalışırken çok o ameliyattan yaptı dikiş falan atılması gerekiyor
bi doktora görünsen canım ilaçtamı içemiyosun emzirdiğin için

evet ameliyat zormus birazda agiz oldugu icin.gittim doktora rontken falan cekti aldirman lazim hemen dedi cerrah numarasi falan verdi gecmezse randevu al git dedi.kizinada mama ver dedi ama kizim mama falan yemiyor napcam bilmiyorum dayanabilirmiyim acaba insallah gecer böyle biraz daha idare edeyim.agri kesici vaermisti ama almak istemiyorum ben yinede

kızlar konuştum aradım biloyu
hastalanmış üşütmüş biraz doktorda rapor vermiş 2 günlük.yarın işbaşı yapacakmış:97: hepinize çok selamı var:97:
oh müsaitmiş ya korkmuştum :18:

cok gecmis olsun a.s

gecmis olsun cnm yaa sutunu sag buzluga at disini cektirdiginde o sutleri verirsin zaten ek mama yemiyormu onlada idare etsen olmazmi?

ben oglumla disari cikcam hava alcam biraz hava cok guzel opuyorum hepinizi kizlar:KK54::KK54:

evet ameliyat zormus birazda agiz oldugu icin.gittim doktora rontken falan cekti aldirman lazim hemen dedi cerrah numarasi falan verdi gecmezse randevu al git dedi.kizinada mama ver dedi ama kizim mama falan yemiyor napcam bilmiyorum dayanabilirmiyim acaba insallah gecer böyle biraz daha idare edeyim.agri kesici vaermisti ama almak istemiyorum ben yinede

inşallah dayanırsın canım ağrı kesici sütünü etkilemiyorsa iç istersen gece yatmadan önce falan gece uyandırırsa o ağrı seni fena valla.. bide bu ağrı belirli aralıklarla tekrarlar bir an önce aldır canım

cok gecmis olsun a.s

gecmis olsun cnm yaa sutunu sag buzluga at disini cektirdiginde o sutleri verirsin zaten ek mama yemiyormu onlada idare etsen olmazmi?

ben oglumla disari cikcam hava alcam biraz hava cok guzel opuyorum hepinizi kizlar:KK54::KK54:

ohh gezin ne güzel ana-oğul:97:

cok gecmis olsun a.s

öyle yapacaktim bende ama 24 saat nasil öyle idare edeyim 1 hafta önceden sagmaya baslamaliydim cünkü olan sütümüde yiyor zaten.
ek mama yemiyor basladim yavas yavas vermeye calisiyorum tükürüyor ama.
hadi iyi gezmeler canim:KK54:

X