KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın tuğba :KK3::KK3:
napıyosun canım iyimisin
polyanan nasılsın canım kızın nasıl iyimi :KK70::KK70:

iyim böcügüm kizimda iyi bi uyumuyorki isimi yapayim:KK50:
bugün ben mutfaktayken yataktan bi düstü aklim gitti valla cok korktum.yanlarina yastikta koymustum ama döne döne tekmeleye tekmeleye onlarida düsürmüs:KK53: hic duracagi yok:KK31:
sen nasilsin nevar ne yok:KK71:

bugün ben mutfaktayken yataktan bi düstü aklim gitti valla cok korktum.yanlarina yastikta koymustum ama döne döne tekmeleye tekmeleye onlarida düsürmüs:KK53: hic duracagi yok:KK31:

aaaaaaaaaa:KK53::KK53: Allah korumuş canım ya geçmiş olsun :KK70:

ayy Allah korumuş canım ya benimde yeğenim düşmüştü bende çok korkmuştum valla doktora götürmüştük 1 saat hastanede tuttular ama kusmadıysa bi şey yokmuş kusarsa tehlikeliymiş bide 1-2 saat uyutma canım melekler onları korur canım
iyiyim bende canım hep aynı işte devam

ayy Allah korumuş canım ya benimde yeğenim düşmüştü bende çok korkmuştum valla doktora götürmüştük 1 saat hastanede tuttular ama kusmadıysa bi şey yokmuş kusarsa tehlikeliymiş bide 1-2 saat uyutma canım melekler onları korur canım
iyiyim bende canım hep aynı işte devam

yok canim kusma falan olmadi bunlari duymam iyi oldu tesekkür ederim:KK19: 2 saat gecti uyutuyorum simdi.
hersey ayni zaten:KK31:
burda hava bi yagiyo 1 saat günes aciyo bi daha yagiyo icim sikildi valla

yok canim kusma falan olmadi bunlari duymam iyi oldu tesekkür ederim:KK19: 2 saat gecti uyutuyorum simdi.
hersey ayni zaten:KK31:
burda hava bi yagiyo 1 saat günes aciyo bi daha yagiyo icim sikildi valla

burdada düzelmedi hala canım havalar ısınamadı hala hatta malatyada lapa lapa kar yağmış boluda falan nisan ayında kar yağdı valla

saol canim benim:KK71:
üff elim ayagim titredi valla nasil agladi bi bilsen neyse cok sükür biseyi yoktu.
resimler cok güzellll:KK19:
nasilsin bu arada

haaahaa
iyiyiz kuşum sen nasılsın

iyiyim ben de kızlar çok şükür , sabah kalktım kahvaltı yaptım işte zar zor :KK31: bugün detoks uygulamayı düşünüyorum 3 litre su içmem lazım :KK30: yarın kavitasyona gidicem bol bol su tüketmem lazımmış ay hiç de bana göre diil hee :KK50:

Salonumun halılarını kaldırdım, konsolumdaki dantellerimi, kullanmadığım örtüleri falan sandığa koydum yıkayıp. Yavaş yavaş toparlanıyorum işte :KK69:

iyiyim ben de kızlar çok şükür , sabah kalktım kahvaltı yaptım işte zar zor :KK31: bugün detoks uygulamayı düşünüyorum 3 litre su içmem lazım :KK30: yarın kavitasyona gidicem bol bol su tüketmem lazımmış ay hiç de bana göre diil hee :KK50:

Salonumun halılarını kaldırdım, konsolumdaki dantellerimi, kullanmadığım örtüleri falan sandığa koydum yıkayıp. Yavaş yavaş toparlanıyorum işte :KK69:

yarınmı başlıyo başladınmı kıı toplanmaya ayy bende başlamak istiyorum artık yaa:97::97::97:

burdada düzelmedi hala canım havalar ısınamadı hala hatta malatyada lapa lapa kar yağmış boluda falan nisan ayında kar yağdı valla

haftasonu Bolu' da bile kar yağmış hee :KK52: düzelse artık şu havalar ya çamaşır yıkayıp asıyorum güneş var diye bi bakıyorum yağmur çiseliyor haydaaa topluyorum sonra yine güneş açıyor falan ay resmen oyuncak gibi topla as fenalık geliyor ben de içerde kurutuyorum mecburen :KK47:

haftasonu Bolu' da bile kar yağmış hee :KK52: düzelse artık şu havalar ya çamaşır yıkayıp asıyorum güneş var diye bi bakıyorum yağmur çiseliyor haydaaa topluyorum sonra yine güneş açıyor falan ay resmen oyuncak gibi topla as fenalık geliyor ben de içerde kurutuyorum mecburen :KK47:

içerde kurut canım ya havalara belli olmuyo hiç

nan ceyda yazsana nan niye yazmin
kız stv bi film var çok güzel ona bakıyom :KK52::KK52:

ben de ''bana herşey yakışır'' ı izliyom :KK52:
yarınmı başlıyo başladınmı kıı toplanmaya ayy bende başlamak istiyorum artık yaa:97::97::97:

evet canım kavitasyon yarın başlıyo bugün bizim burdaki kuaföre gidip kaş-bıyık aldırcam. yarın da gideceğim güzellik salonunda ağda yaptırcam. çok pis heyecanlıyım hee :KK52:

valla benim salon bitek misafir gelince kullanılıyo canım normalde oturma odasında oturuyoruz biliyosun. o yüzden salonu toparlıcam yavaş yavaş. kocam akşam koltukları birbirine yanaştırcak ki yer açılsın odada. kolilediiklerimi dizicem öle sırayla.. :KK61:

burda baya düzelmistide 2 gündür böyle
karmi yagmis :KK52: mevsimler degisiyorrr

bugun gülbende kavitasyondan bahsetti bi doktor sonuc almak icin bol su se sifir yag alicakmissin kesinlikle yag yasakmis:KK53: öylemi:26:

burda baya düzelmistide 2 gündür böyle
karmi yagmis :KK52: mevsimler degisiyorrr

bugun gülbende kavitasyondan bahsetti bi doktor sonuc almak icin bol su se sifir yag alicakmissin kesinlikle yag yasakmis:KK53: öylemi:26:

evet canım doğru bol bol su içmek gerekiyor bi de yağ- tuz yassak :KK50:

X