KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet yaprak dökümü. bende haryriyee
ceydoş işe girecekemişsin. hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senin adına.

yapo günaydın

Sen neler yapıyosunnn.

Nihan kızmassan aşaüıdaki arkadaşa selam verecem. Müşteri müşteridir.

Filiz meraba canım.

ne yapam kuzum. çalışcam fotokopi makinası izin vermiyo ayolll. Ne kadan da istekliyim oysakiii 27:)
seninde şansına bacım he geçende yazıcı bozulduydu çalışamadıydın:86::86:

Sen neler yapıyosunnn.

Nihan kızmassan aşaüıdaki arkadaşa selam verecem. Müşteri müşteridir.

Filiz meraba canım.

napim bilom kahvaltı yapıyom canımda pek istemiyo aslında

bacım gı sen evi değiştirecen dimi eşinde ikna oldumu nasıl ikna ettin odamı sevmiyo evi

bide sen zaten okula yakın oturuyodun dimi yeni baktığın ev ne tarafta olacak

sabah sabah bunlar geldi aklıma:26: nerden geldiyse:26:

Son düzenleme:

aslında canım evi satmak istememin sebebi şu. Evin eksiği çok. Mutfak dolabı var ama çok küçük . Parkeler hoşuma gitmiyo. Kooperatiften adlık biz. Bide yatak odasının duvarına su vurdu nerden vurduysa ora çilerdi. Fayanslar değişecek. Eşyamda çok yok. Kafamda yapılacak ok dar çok değişiklik varki. Bende bu evle uğraşmaktansa yeni bi ev alalımda ona sıfırdan yaptırıp girelim diyom ama benim evimde çok geniş kullanışlı. Artısıda çok aslında . Ben yüksek bi fiyat istiyom. Veren olursa. Yok olmazssa evimde değişiklikleri yapıp oturcam. Be bi an önce başlamak istiyom ama eşim çok yavaş. Acele etme zamanla yaparız diyo. Beş senedir bekliyom. Bi ay bekleyecek güücüm kalmadı. Poffffffffffffff

anladım ama evinden memnunsan içini yaptır bacım yeni bi ev yeni bi ortam komşular alışmak zor olur

Günaydın browni.
Bi daha yabancılara selam vermeyecem
Hiçbiri bi cevap yazmaya tenezzül etmedi ya

anladım ama evinden memnunsan içini yaptır bacım yeni bi ev yeni bi ortam komşular alışmak zor olur

aslına bakarsan komşuluk ilişkisinden de pek memnun değilim. çok araştırmacı komşularımız var. Evine kim girdi kim çıktı takip ederler. Neyse sabah sabah kimsenin günahını almayım.
Eksiside var artsıda var. Bakalım

Ceydaacımm senin adına çok sevindim işin hayırlı uğurlu olsun...

Darısı benim başıma,bende çalışmak istiyorum

hayırlısı olsun bacım
inşallah ben taşınırım:86:

Günaydın cadum,günaydın yapooooo

hoşgeldin tubişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…