KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:18::18: görmedim nan
iyiyim apla napim sen napıyon:18:
hafta başı işte geldik işe :97: zaman geçiriyokkk:97:

ben boun aplanizmi oldum simdi :26::26: iyi bari kardeslerim

aman gecer be yapom zaman cabuk geciyor.
hepsi gecer hepsi gecer nelerde gecer bir bagri ikiye bolerde gecer

canım şöyle güzel bi et yemeği çekti yaa

benimde cnm bamya corbasi cekioo

ben boun aplanizmi oldum simdi :26::26: iyi bari kardeslerim

aman gecer be yapom zaman cabuk geciyor.
hepsi gecer hepsi gecer nelerde gecer bir bagri ikiye bolerde gecer

benimde cnm bamya corbasi cekioo
he kız oda güzel olur
yanında pilav
ya sabah kahvaltı yapıp gelince daha çok acıkıyom. bişey yemezssem hiç acıkmıyom:44:

teşekkür ederim kızlar.. hemen çıkmam lazım çnce size selam vereyim dedim. mutfak fayanslarını seçmeye gidicem.. gelince size fotolarını göstertirimm

hadi bakalim cnm bizde goruruz fayanslari, az kaldi sizinde valla ALLAH yardimciniz olsun tasinirken.

he kız oda güzel olur
yanında pilav
ya sabah kahvaltı yapıp gelince daha çok acıkıyom. bişey yemezssem hiç acıkmıyom:44:

sahane olur turkiyeye gittikten 1 hafta sonra dugunumuz var dayimin kizi kaynanamin teyzesinin torunu ile evleniyor. guzel bi dugun yemegide yeriz simdi

belki sabah yemek yiyon ya miden genisliyo sonrada aclik hissi olusuyordur :26::26::26::26:

sahane olur turkiyeye gittikten 1 hafta sonra dugunumuz var dayimin kizi kaynanamin teyzesinin torunu ile evleniyor. guzel bi dugun yemegide yeriz simdi

belki sabah yemek yiyon ya miden genisliyo sonrada aclik hissi olusuyordur :26::26::26::26:
evet kuvvetle muhtemel

ağzımı sulandırdın nen.
bak şimdi hatırladım akşam fasulye ıslamak için tasa su doldurmuştum. tabi unutmuşum ıslamayı. sabahta bu su ne acaba . kim koymuş bunu buraya diye döktümm:26:

cadum bendede var unutkanlik, bekarken hic bole sorunum yoktu evlendim buraya geldim, herbiseyi unutuyom simdi bi yere bisi koysam 5 dk sonra unutuyorum
cok sinir bozucu bisi yaa kafam agriyo esyalari bulacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…