KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok bacım biz hiç para yatırmadık öyle büyük miktar sadece eksper masrafı falan varmış 300mü 500müydü yalan olmasın öyle bişi yatırdık yani belki toplamda 500 ü geçmemiştir yatırdığımız para tapu işlemleriyle birlikte... ama 14000 karımız oldu:KK53:

eşime söyledim aradım az önce onunda haberı varmıs.

faızlar cok yuksek biz diyor 0,65 çektik

şimdi 1,45lerde faızler dıyor...

banka nekadar salak ya adam kredıyı 1 gun önce yatırmak istemıs 17 Tl fark koymuslar

banka ısını cokıı bılıyor

yaprak nası bişey bu faizi düşük olan bi bankadan kredi çekip öbürünümü kapatıyosunuz:44::44:

yok canım hiç kredi çekmiyosun çekmiş olduğun krediyi başka bankaya geçiriyosun
işte faizleri düşmüş oluyo diyelim bankanın sen o bankaya yapılandırma yoluyla kredini geçiriyosun kalan taksitleri o bankaya yatırıyosun artık.. işte biz hem yıldan düşürdük hemde paradan düştü biraz dediğim gibi eşim 1 ay boyunca araştırdı bütün bankalardan fiyat aldı kredimizi geçirirsek faiz oranı ne olur falan diye en uygununu vakıfbank yapınca oraya geçtik

eşime söyledim aradım az önce onunda haberı varmıs.

faızlar cok yuksek biz diyor 0,65 çektik

şimdi 1,45lerde faızler dıyor...

banka nekadar salak ya adam kredıyı 1 gun önce yatırmak istemıs 17 Tl fark koymuslar

banka ısını cokıı bılıyor

bankalar çok uyanık vallla:KK53:

sizin oran zaten iyimiş canım ya zaten heralde belli oranlardaki faizler için geçerli sizinki zaten düşükmüş

yok canım hiç kredi çekmiyosun çekmiş olduğun krediyi başka bankaya geçiriyosun
işte faizleri düşmüş oluyo diyelim bankanın sen o bankaya yapılandırma yoluyla kredini geçiriyosun kalan taksitleri o bankaya yatırıyosun artık.. işte biz hem yıldan düşürdük hemde paradan düştü biraz dediğim gibi eşim 1 ay boyunca araştırdı bütün bankalardan fiyat aldı kredimizi geçirirsek faiz oranı ne olur falan diye en uygununu vakıfbank yapınca oraya geçtik

hadi ya böyle bişeymi varmış hiçç duymamıştım bende bi eşime diyeyim bakalım ama faizler çok yüksek şimdi olmaz heralde

doğrudur canım...

sizşu özel firmaların yaptırdıgı sattıgı bınlardan altınız dimi canım?

peşinat nekadar ıstedıler aylık ödeme ne olacak ara ödemelerı varmı?

canım bu firma benim kayınpederimin tanıdığı.. peşinat olarak 20.000tl istediler ara ödemeleri yok, gerisini kredi çekiceez işte :KK34: kredi çekeceğimiz zaman da aylık ödeme 730 tl falan geliyor şuanki faize göre :KK61:
hoşgeldin kızz nbr :KK19:

Çok iyiymiş ceydoşum ara ödemenın olmaması.

Burdaki bütün şirketler peşinat cok yuskek ıstıyor birde ara ödemelrde çok pahalı

Selam kızlar :KK3:

İş buldum :KK52: Özel bir tıp merkezinde muhasebe departmanına kabul edildim (tanıdık aracılığı ile) ama yine de şartları detaylı konuşamadık. Eğer bana uyarsa 1-2 hafta içinde çalışmaya başlayacağım. Bu sevindirici haberdi, üzücü haber ise; eğer çalışmaya başlarsam sizlerle gün içinde yazışamayacağım maalesef :KK59: pc başında olacağım ama nette sınırlama varmış. :KK31:

İş buldum :KK52: Özel bir tıp merkezinde muhasebe departmanına kabul edildim (tanıdık aracılığı ile) ama yine de şartları detaylı konuşamadık. Eğer bana uyarsa 1-2 hafta içinde çalışmaya başlayacağım. Bu sevindirici haberdi, üzücü haber ise; eğer çalışmaya başlarsam sizlerle gün içinde yazışamayacağım maalesef :KK59: pc başında olacağım ama nette sınırlama varmış. :KK31:

çok sevindim ceydacım hayırlı olsun:KK34::KK34::KK34::KK34:

merak etme canım arayı akşamları kapatırsın sen:KK8::KK8::KK8::KK8:

fdvrm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
ayy allahım nihan görse şimdi beni ne gülerr:kk77:
evet aynen güldüm nen
didim içimden bu kız gelene gidene gelmeyene selam veriyi didim:KK60::KK60::KK60:
kızdım bide:KK57:
tam sonra senin bu yazını okuyuncada koptum:KK60::KK60::KK60:
Nihoo napıyor acaba:KK31::KK31:
:KK19::KK19: yirimmm:KK69::KK69:

:81: :81:çok sevindim işe başlamana canım ya valla
hayırlısı olsun inş umarım rahat olursun
ama sende giremicen he gunduz ülen her kez gidiyo yaprak dökümü gibi olduk he:KK59::KK59:

evet aynen güldüm nen
didim içimden bu kız gelene gidene gelmeyene selam veriyi didim:KK60::KK60::KK60:

ama sende giremicen he gunduz ülen her kez gidiyo yaprak dökümü gibi olduk he:KK59::KK59:
iş bulduğum için ben de çok sevindim nihancım Allah'ın izniyle herşey daha da yoluna girecek.. Evet gerçekten yaprak dökümü gibi olduk ama olsun akşamları takip etmeye çalışırım ben de :KK31:

sevindim cnm senin adina is bulmussun aksamlari girersin artik nete eski gunlerimiz bir daha olmicak gibi :KK58::KK58:

evet aynen güldüm nen

nihommmm :KK70::KK70::KK19::KK19: ben seni cok ozledim cnm :KK58::KK58::KK58::KK58:

nasilsin yeni yerinden memnunmusun o gicik ugrasiyormu daha seninle :KK57:

X