KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gunaydin millet naparsiniz? yeni evimden ilk gunaydin :118:

oglum hasta gece 2 den 5 e kadar yatmadi surekli burnu akiyor sag gozu kizarmis. ev tasidigimiz icin oglumla ilgilenemedim :KK14::KK14:

oglum hasta gece 2 den 5 e kadar yatmadi surekli burnu akiyor sag gozu kizarmis. ev tasidigimiz icin oglumla ilgilenemedim :KK14::KK14:

hoşgeldin hazalcım. yeni evinde güle güle otur.
oğlunada geçmiş olsun. bizim kızda öyle . inşallah atlatır hemen

hoşgeldin hazalcım. yeni evinde güle güle otur.
oğlunada geçmiş olsun. bizim kızda öyle . inşallah atlatır hemen

sagol cnm.
kizinada gecmis olsun kar diz boyuyken hastalanmadi su gunlerde hava cok guzel karlar gitti oglum hastalandi. doktoru aradik bugune randevu verirse gidecez. insallah daha da ilerlemeden atlatir.

yapomm sen napiyon bacim :KK19:

hoşgeldin bacım güle güle otur yeni evinde çok şükür taşınma olayınıda atlattın şimdi bi güze dinlenirsin türkiyeye gelene kadar:KK70:

geçmiş olsun canım üşüttü heralde bebişin

hoşgeldin bacım güle güle otur yeni evinde çok şükür taşınma olayınıda atlattın şimdi bi güze dinlenirsin türkiyeye gelene kadar:KK70:

geçmiş olsun canım üşüttü heralde bebişin

hos buldum cnm. sagol bitti sukur atlattim, ama dinlenemm simdi oglum hasta gece hic yatmadi :KK50:
neyse artik su hastaligida atlattikmi izin gunlerim az kaliyor artik turkiye icn hazirlik yaparim. :KK52::KK52:

kizlar dun sena bir konu acmisti. basinizdan gecen ilginc korkunc olaylar diye. aman aksam bi okudum odum koptu nen :18: ne tuhaf seyler gelmis insanlarin basina gercekse tabi. ama konu sonra kaoanmis galiba yazdiklarimi bulamiyorum :KK53:

sagol cnm.
kizinada gecmis olsun kar diz boyuyken hastalanmadi su gunlerde hava cok guzel karlar gitti oglum hastalandi. doktoru aradik bugune randevu verirse gidecez. insallah daha da ilerlemeden atlatir.

yapomm sen napiyon bacim :KK19:

ana norveçe bile bahar geldi de buraya daha gelmedi haaa:44:

ana norveçe bile bahar geldi de buraya daha gelmedi haaa:44:

cnm biz zaten 6 ayi karla gecirdik birakta gelsin artik yaz yani :KK52: valla bunalima girdim bu kis ya simdide yagmurlar basliyacak yagmuru severim ama ben :KK61::KK61:
yarin benim dogum gunun 24. yasima giriyorum zaman ne cabuk geciyor be :KK31::KK31:

günaydın herkese

ceydacım yeni işin hayırlı olsun

evet yaprak dökümü. bende haryriyee:KK60:
ceydoş işe girecekemişsin. hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim senin adına.

yapo günaydın:KK3:

teşekkür ederim kızlar.. hemen çıkmam lazım çnce size selam vereyim dedim. mutfak fayanslarını seçmeye gidicem.. gelince size fotolarını göstertirimm :KK53:

:KK71:

X